04 oct. 2024 | 09:41

Cine deține Shaormeria Băneasa, preferata multor români. Gigel Păuneț, nevoit să renunțe la școală și să muncească de la 14 ani

Social
Cine deține Shaormeria Băneasa, preferata multor români. Gigel Păuneț, nevoit să renunțe la școală și să muncească de la 14 ani
El e romanul care conduce imperiul Shaormeria Baneasa

Shaormeria Băneasa este un lanț de fast-food care a cunoscut o creștere spectaculoasă în România, fiind cunoscut pentru prepararea uneia dintre cele mai iubite mâncăruri stradale – shaorma. Fondat în anul 2016, lanțul a pornit inițial ca un singur punct de vânzare în zona Băneasa, București, dar datorită succesului rapid și feedback-ului pozitiv primit de la clienți, s-a extins considerabil, devenind una dintre cele mai populare destinații pentru iubitorii acestui preparat.

Shaormeria Băneasa, calitatea ingredientelor și rețetele autentice

Unul dintre punctele forte ale Shaormeriei Băneasa este accentul pus pe calitatea ingredientelor. Preparatele sunt realizate din carne proaspătă de pui, vită, atent selecționată și marinată în amestecuri de condimente specifice bucătăriei orientale. Cartofii prăjiți sunt crocanți, iar sosurile, printre care se numără cele clasice precum maioneza, ketchup-ul și sosul de usturoi, sunt pregătite în bucătăria proprie. Aceste detalii fac ca gustul shaormei să fie inconfundabil și autentic, diferențiindu-se de alte fast-food-uri din piață.

Un alt element care a contribuit la succesul rapid al brandului este capacitatea de a răspunde nevoilor clienților în termeni de porții și personalizare. Fie că vorbim de shaorma „la farfurie”, „la lipie” sau „în chiflă”, fiecare client își poate personaliza preparatul în funcție de preferințele proprii. Această flexibilitate atrage o diversitate de consumatori, de la cei care doresc o masă rapidă la birou, la cei care caută o opțiune gustoasă după o noapte de distracție.

Expansiune și succes pe piața locală

Expansiunea Shaormeriei Băneasa a fost rapidă, iar astăzi există mai multe locații în București și în alte orașe importante din țară. Popularitatea sa a fost susținută de prezența activă pe rețelele ociale, precum și de recenziile pozitive ale clienților.

Acest lanț de shaormerii a reușit să devină un nume de referință în peisajul fast-food-urilor românești, oferind un produs consistent, savuros și accesibil din punct de vedere al prețului. Însă, te-ai întrebat vreodată cine se află în spatele aceestei afaceri de succes? Gigel Păuneț are o poveste de viață impresionantă.

Cine se află în spatele Shaormeriei Băneasa

Din cauza neajunsurilor în familie, Gigel Păuneț a fost nevoit să renunțe la școală și să muncească de la vârsta de 14 ani. Primul său job a fost de covrigar în stațiunea Costinești (Constanța). Patronul de atunci, pe lângă covrigărie, deținea și o shaormerie, unde Gigel a învățat secretele meseriei. De alftfel, acela a fost momentul de cotitură în care și-a propus să-și deschidă propria afacere.

Au trecut șase ani până când bărbatl a deschis primul său punct de lucru, iar astăzi deține 47 de locații, are peste 500 de angajați și o cifră de afaceri de 21 de milioane de euro!

Acum, “Shaormeria Băneasa” este unul dintre cele mai mari lanțuri românești de restaurante din industria fast food. Potrivit statisticilor, shaorma a devenit unul dintre produsele preferate ale românilor, care consumă, în medie, un milion de shaorme pe zi.

„Am un sentiment de mândrie, mă bucur de ce am putut să realizez, ținând cont de unde am plecat!”, a declarat Gigel Păuneț la Pro TV.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”
Click.ro
China este pregătită de război. De ce SUA nu mai pot ține pasul cu ritmul de expansiune al armatei chineze
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Românii fug de aceste meserii bine plătite. Angajatorii sunt în haos
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
A murit cel mai iubit actor. A făcut infarct în noaptea de joi spre vineri. A fost o legendă
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
BANI MAI MULȚI pentru familii. Cine se încadrează
Mediaflux
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andi Constantin, fostul concurent Burlacul, iubește din nou! Cine e și cum arată femeia superbă care l-a cucerit
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro