02 oct. 2024 | 21:07

Radu Vâlcan, pe patul de spital: ”N-aș vorbi despre asta public, dar am amânat de frică această procedură și prea multe vieți se duc din cauza asta”

Monden
Radu Vâlcan, pe patul de spital: ”N-aș vorbi despre asta public, dar am amânat de frică această procedură și prea multe vieți se duc din cauza asta”
Radu Vâlcan, pe patul de spital

Radu Vâlcan și-a îngrijorat fanii, după ce s-a fotografiat pe patul de spital. Prezentatorul TV a suferit o intervenție cu anestezie și a vorbit despre experiență, pe rețelele de socializare, dorind să tragă un semnal de alarmă.

Radu Vâlcan a ajuns la spital pentru o intervenție preventivă

Chiar dacă și-a obișnuit fanii cu altfel de conținut, din când în când Radu Vâlcan postează și detalii mai personale. De data aceasta, prezentatorul de la Antena 1 s-a fotografiat pe patul de spital și a povestit despre o intervenție cu rol de prevenție pe care a avut-o.

Soțul Adelei Popescu a făcut o colonoscopie, cu anestezie, pentru a se asigura că totul este în regulă. A povestit totul pe internet și și-a dorit să tragă un semnal de alarmă, pentru că este o procedură medicală de screening, care ar putea salva multe vieți, dacă ar fi făcută de mai mulți oameni.

”Sunt bine, totul perfect! Zilele trecute am solicitat o colonoscopie. Preventiv, de siguranță, fără niciun simptom care să o recomande. O metodă de screening, extrem de eficientă pentru depistarea cancerului colorectal, și nu numai. În mod normal, sincer, n-aș vorbi despre asta, public. Să recunoaștem, nu este un subiect tocmai confortabil. Procedura durează cât ai visa, sub anestezie, trei melodii Coldplay, consecutiv. Fară durere, ca un somn de prânz, de care toți avem nevoie. De ce am dorit să fac asta?

Pentru că se recomandă după vârsta de 45 ani. În curând fac 48. Pentru că, deja, prea multe vieți se duc din cauza asta. Pentru că este frică, pentru că se amână. Din frică. Și eu, la fel, am tot amânat-o. De frică. Dar, mi-am dat seama că trebuie s-o fac. Pentru că am o responsabilitate, pentru că am o familie care nu trebuie să sufere din cauza indiferenței mele. Sănătatea noastră este sănătatea familiilor noastre. Poza asta este o reclamă, o reclamă la prevenție”, a scris prezentatorul TV în dreptul fotografiei.

Radu Vâlcan, pe patul de spital

Radu Vâlcan, pe patul de spital

Detalii de la începutul relației cu Adela Popescu

Radu Vâlcan a întemeiat o familie alături de Adela Popescu și au împreună trei copii. Cei doi formează un cuplu de aproximativ 15 ani, iar relația lor este una intens mediatizată. La început însă nimeni nu știa despre ea și s-au ascuns luni de zile înainte de a se afișa public.

”Nu știa nimeni de relația noastră. Eram protagonist în Iubire și onoare, Adela era personaj secundar, era antagonistă cumva. Era foarte mediatizată povestea serialului și eu la momentul ăla și Adela… ne-a fost teamă cumva. Nu-mi place mediatizarea din punctul ăsta de vedere, adică pentru mine, viața discretă e foarte importantă. Ne gândeam unde plecăm să nu ne vadă, plecăm la Brașov, pe la Poiana, Doamne, era o nebunie! Am hotărât să mergem acolo la Ruse. (…)

S-a aflat la un moment dat, adică până să se afle în presă, deja se știa în echipă. Dar momentele alea, lunile alea, de când eram împreună, au fost ale noastre. Le-am trăit intens pentru că nu știa nimeni și era foarte mișto la repetiții”, a povestit prezentatorul, pentru ciao.ro.

Parteneri
Unde se află mâna Sfântului Ciprian. Se sărbătorește pe 2 octombrie și este cunoscut ca izbăvitorul de vrăji și blesteme
Redactia.ro
Taxă nouă pentru cei care locuiesc la bloc și au centrală termică. Măsura se va aplica chiar din această iarnă
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei lui
Unica.ro
Revenire de senzație în TV. Dan Diaconescu reînvie OTV-ul
EVZ.ro
Tristan Tate și-a preluat mașinile confiscate de DIICOT! Cum arată 4 milioane de euro returnate
Spynews
Cutremur în tenis! Simona Halep a anunțat chiar azi, 2 octombrie
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
O TAXĂ NOUĂ pe capul românilor. PLĂTESC cei care STAU LA BLOC
Mediaflux
“Domnul are poză cu familia, eu sunt măritată și gravidă”. Artistă din România, deranjată de mesajele pe care le primește de la pretendenți. Cum îi pune la punct | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am fost la ea acasă"
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro