01 oct. 2024 | 14:25

Monica Bellucci, ședință foto de invidiat la 60 de ani. Cum s-a lăsat pozată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume

Monden
Monica Bellucci, ședință foto de invidiat la 60 de ani. Cum s-a lăsat pozată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume
Monica Bellucci, ședință foto de invidiat la 60 de ani. Cum s-a lăsat pozată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume de ani buni și își menține această titulatură și la 60 de ani. Monica Bellucci a făcut recent o ședință foto pentru o revistă din Italia, iar cei care au văzut imaginile au fost cuceriți.

Monica Bellucci, ravisantă la 60 de ani

Actrița Monica Bellucci a împlinit 60 de ani pe 30 septembrie și a marcat aniversarea cu o ședință foto inedită. Frumoasa italiancă a pozat pentru revista Vogue Italia, alături de partenerul ei, Tim Burton, și au dat un interviu împreună. Ședința foto a surprins-o pe actriță în ipostaze inedite, în câteva ținute care i-au pus în valoare silueta de invidiat.

Partenerul vedetei, regizorul Tim Burton, și-a pus amprenta asupra pictorialului și a recunoscut că este întotdeauna o plăcere și o inspirație să lucreze cu Monica pe platourile de filmare sau la ședințele foto.

”Fie că este pentru un film sau o ședință foto, lucrul împreună are ceva extrem de natural, o emoție mereu ușoară, ‘confortabilă’. Monica este o colaboratoare puternică, cu ea reușești să faci totul foarte repede, dar cu o conexiune creativă foarte profundă. Am simțit această legătură cu ea încă de la început. Poate pentru că, la fel ca mine, și ea vrea să experimenteze lucruri noi, diferite, are această mare pasiune pentru tot ce leagă arta de psihologie, de sentimente. De aceea, chiar și în aceste fotografii, imaginarul horror devine ceva emoțional pe care ea reușește să-l interpreteze perfect”, a declarat regizorul, pentru Vogue.

Cele mai importante roluri din carieră

Monica Bellucci și-a împărțit viața între modă și cinematografie, lucrând mai întâi ca model. S-a născut pe 30 septembrie 1964 în Città di Castello, Italia. Cariera sa a început în lumea modelingului, iar frumusețea ei remarcabilă a atras rapid atenția caselor de modă de prestigiu, devenind un nume celebru în industrie.

Și-a făcut debutul în cinematografie la începutul anilor 1990. Primul său rol important a fost în filmul italian La Riffa (1991). Cu toate acestea, recunoașterea internațională a venit odată cu rolul său din filmul Malèna (2000), regizat de Giuseppe Tornatore, care i-a consolidat reputația de actriță talentată. Alte roluri remarcabile au fost:

  • Matrix Reloaded (2003) și Matrix Revolutions (2003): A interpretat rolul Persephone în faimoasa serie The Matrix, care i-a adus și mai multă expunere internațională.
  • Irreversible (2002): Un film controversat al regizorului Gaspar Noé, în care Bellucci joacă un rol foarte provocator și dificil.
  • The Passion of the Christ (2004): A interpretat-o pe Maria Magdalena în acest film regizat de Mel Gibson, care a generat un succes la nivel global.
  • Spectre (2015): A jucat în franciza James Bond ca Lucia Sciarra, devenind una dintre cele mai în vârstă actrițe care a interpretat un rol de Bond girl.

Pe plan personal, a avut o viață tumultuoasă, care a ținut primele pagini ale ziarelor. Monica Bellucci a fost căsătorită cu actorul francez Vincent Cassel, cu care are două fiice. Cei doi au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din Europa până la divorțul lor în 2013. Înainte de mariajul cu acesta, a fost căsătorită timp de patru ani cu Claudio Carlos Basso.