22 sept. 2024 | 16:31

Îl recunoști? Bărbatul plin de tatuaje e un mare actor de la Hollywood, acum a ajuns de nerecunoscut. Fanii nu pot accepta că este idolul lor în imagine

Monden
Îl recunoști? Bărbatul plin de tatuaje e un mare actor de la Hollywood, acum a ajuns de nerecunoscut. Fanii nu pot accepta că este idolul lor în imagine

Un actor din Hollywood a fost văzut dând din degete în semn de aprobare, când a fost eliberat din închisoare. Totuși, s-a întors rapid în spatele gratiilor după ce a fost acuzat că a încălcat ordinul de restricție și a agresat-o pe fosta sa iubită.

Bărbatul plin de tatuaje e un mare actor de la Hollywood

Actorul din Hollywood Jason Hoganson, de nerecunoscut și acoperit de tatuaje, a fost escortat înapoi la închisoare la doar 48 de ore după eliberare. El a executat doar jumătate din pedeapsa de 18 luni în cadrul unui program controversat condus de Sir Keir Starmer.

Cu toate acestea, bărbatul tatuat, încarcerat pentru agresarea fostei sale iubite, s-a întors după două zile în închisoare, în ciuda eliberării premature. Hoganson, cunoscut pentru rolul său principal în filmul cult din anii ’80, Empire State, ar fi palmuit-o pe fosta sa iubită când a apărut la casa ei în ziua eliberării sale sub noul plan de închisoare al Laburistilor.

Este acuzat și că a încălcat ordinul de restricție împotriva victimei. Pe 12 septembrie, Hoganson a apărut la Tribunalul din Newcastle, unde a pledat vinovat pentru o acuzație de încălcare a ordinului de restricție, dar a negat a doua acuzație.

De asemenea, a respins acuzațiile de agresiune și a rămas în custodie până la proces. Cândva o stea în ascensiune în Hollywood, Hoganson a devenit cunoscut pentru rolul său ca Pete în thrillerul criminal Empire State, un film îndrăgit ambientat în docklands-urile londoneze, cu Oscaristul Martin Landau.

Totuși, viața lui a luat o întorsătură drastică odată cu dependența de droguri și implicarea în crime, având peste 100 de condamnări. Se poate spune că este departe de începuturile sale în Hollywood.

Jason Hoganson

Jason Hoganson

Fanii nu pot accepta că este idolul lor în imagine

Recent, deținutul a șocat fanii prin dezvăluirea numeroaselor sale tatuaje faciale, care acoperă și cicatricile de auto-vătămare. Actorul a fost printre cei 1.700 de prizonieri eliberați anticipat pentru a reduce problema supraaglomerării din închisori la nivel național.

Fostele victime au fost văzute sărbătorind noua libertate cu șampanie și plecând cu mașini de lux. Sir Keir a fost criticat pentru acest program, care a dus la eliberarea unor deținuți înainte de a-și executa jumătate din pedeapsă.

S-au ridicat îngrijorări cu privire la posibilitatea ca infractorii să recidiveze odată ce sunt eliberați în public. Secretarul Justiției, Shabana Mahmood, a asigurat britanicii că au fost luate măsuri pentru a reduce numărul agresorilor domestici eliberați, după temerile larg răspândite privind siguranța supraviețuitorilor abuzurilor.

Hoganson a fost inițial condamnat în august anul trecut, după ce a fost surprins atacându-și fosta parteneră pe un videoclip de la sonerie. Actorul se afla deja sub un ordin de restricție când a venit la casa ei și a împins-o la pământ.

Digisport.ro
Un elvețian s-a mutat de două luni în București și s-a convins: ”Puțin îndoielnic”. A caracterizat Capitala în CINCI cuvinte
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Pensie de 4.500 de euro. Demnitarul nemulțumit după recalculare
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Un canibal a fost grațiat de Putin, după ce a fost rănit pe frontul din Ucraina. Bestia a mâncat inima unui muncitor din Tadjikistan
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
Cel mai mic stat din lume va apărea în Balcani: „Vaticanul musulmanilor”, condus de Baba Mondi, liderul unei secte islamice, în Albania
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Drumul Urșilor. Locul în care uriaşii au ascuns comori între pereţii stâncoşi
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Ungaria e în alertă! Inundații catastrofale la Budapesta. Ungurii sunt speriați
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
DONALD TRUMP a ANUNȚAT! MĂSURI RADICALE dacă ajunge PREȘEDINTE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„M-ai înșelat vreodată?” Cornel de la Insula Iubirii a răspuns la cea mai incomodă întrebare. Ce spune testul poligraf
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro