20 sept. 2024 | 11:01

Fiica Elenei Udrea împlinește 6 ani. Mesajul dureros al mamei ei din spatele gratiilor: “Lacrimile de suferință de până acum să se transforme în lacrimi de fericire”

News
Fiica Elenei Udrea împlinește 6 ani. Mesajul dureros al mamei ei din spatele gratiilor: “Lacrimile de suferință de până acum să se transforme în lacrimi de fericire”
Fiica Elenei Udrea împlinește 6 ani. Mesajul dureros al mamei ei din spatele gratiilor

Este o zi specială în familia Elenei Udrea. Fiica fostului ministru împlinește 6 ani, iar mama ei a transmis un mesaj emoționant din spatele gratiilor.

Mesajul Elenei Udrea, de ziua fiicei ei

Pentru Elena Udrea, este a treia aniversare a fiicei sale când nu poate fi alături de ea. Fosta politiciană se află în arest de mai bine de doi ani, timp în care nu a putut fi lângă Eva Maria în momentele importante din viața ei. Pe 20 septembrie, micuța împlinește 6 ani, iar mama ei a trasmis un mesaj prin intermediul Facebook-ului.

”La mulți ani, iubirea mea! La mulți ani, Eva Maria! De șase ani de când ai venit în viața mea, mă înveți în fiecare zi iubirea adevărată cea fără limită și necondiționată. În fiecare zi îmi dai puterea să trec peste orice încercare oricât de grea ar fi, mă faci să trăiesc extazul de a fi mama ta, o fetiță atât de minunată, de frumoasă, de sensibilă, de înțelegătoare, de înțeleaptă, de bună, de iubitoare, dar și agonia pentru că am adus atât de multă durere în suflețelul tău, deși tu meriți atât de multă fericire.

Îți urez, iubirea mea, să fii sănătoasă, să crești frumos, să crești drept și chiar dacă viața ti-a dat atât de devreme o încercare atât de grea, să rămâi un suflet plin de lumină și iubire, răutatea să nu-și găsească loc în inima ta, iar lacrimile de suferință de până acum să se transforme în lacrimi de fericire pentru tot restul vieții tale. Te iubesc cel mai mult pe lumea asta, cu cea mai mare iubire de pe Pământ, iubirea de MAMĂ!”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Fiica Elenei Udrea împlinește 6 ani. Mesajul dureros al mamei ei din spatele gratiilor

Eva Maria a împlinit 6 ani

Fetița Elenei Udrea a început școala

A fost o vară dificilă pentru Elena Udrea, care nu a putut participa la evenimentele importante din viața fiicei ei. La finalul lunii iunie, micuța a absolvit grădinița, iar mama ei nu a putut fi prezentă la serbare. Elena Udrea a lipsit și în prima zi de școală a fiicei ei, care a intrat în clasa pregătitoare. Fosta politiciană și-a strigat durerea pe Facebook și a acuzat conducerea penitenciarului de abuz, pentru că nu îi dă voie să meargă în permisie, să fie alături de familie.

”Astăzi este prima ta zi de școală, o zi pe care mi-am imaginat-o mereu altfel, o zi în care ar fi trebuit să fiu acolo, să-ți țin mâna și să te privesc cum pășești în această nouă aventură. Mi-am dorit atât de mult să fiu lângă tine, să-ți șoptesc că totul va fi bine și să te strâng în brațe, dar, chiar dacă sunt departe, te simt aproape cu toată ființa mea.

De doi ani sunt departe de tine, iar fiecare zi fără tine este o durere pe care nu o pot descrie în cuvinte. Mă gândesc la tine mereu, fiecare gând, fiecare rugăciune este pentru tine. Știu că este greu, și pentru tine, și pentru mine, dar vreau să știi că sunt cu tine în fiecare pas, în fiecare emoție, în fiecare zâmbet. Oriunde sunt, inima mea este acolo, lângă tine.

Sunt atât de mândră de tine! Deși viața ne-a pus la încercare, ești puternică, curajoasă și luminoasă, exact așa cum te-am crescut să fii. Nu uita, dragostea mea pentru tine nu cunoaște granițe, nici ziduri, și nici distanțe. Într-o zi, vom fi din nou împreună și voi putea să-ți spun cât de mult te iubesc și cât de dor îmi este de tine, dar până atunci, te rog să știi că te port cu mine, în fiecare respirație, în fiecare bătaie a inimii mele”, a transmis Elena Udrea, la începutul anului școlar.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Oana Ioniță riscă să își piardă fiul definitiv. A ajuns la capătul puterilor
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro