17 sept. 2024 | 20:18

Betty Salam s-a împăcat cu soțul ei. Mesajul artistei și al lui Cătălin Vișinescu: ”Să ne despartă nimeni n-o să poată!”

Monden
Betty Salam s-a împăcat cu soțul ei. Mesajul artistei și al lui Cătălin Vișinescu: ”Să ne despartă nimeni n-o să poată!”
Betty Salam s-a impacat cu sotul ei

Încurcate sunt căile dragostei, iar Betty Salam și Cătălin Vișinescu par să fi simțit acest lucru pe propria lor piele. Cele două vedete Antena 1 s-au împăcat, după ce s-au despărțit la scurt timp după ce s-au întors din Asia Express – Drumul Zeilor. Ce mesaj le-a transmis cântăreața celor care i-au criticat.

Betty Salam și Cătălin Vișinescu sunt iar împreună

Betty Salam și Cătălin Vișinescu par să fi revenit la sentimente mai bune și au decis să-și mai dea încă o șansă iubirii, luptând pentru copilul și familia lor.

După ce s-au despărțit la scurt timp după ce s-au întors din emisiunea Asia Express, iată că destinul a avut alte planuri pentru fiica lui Florin Salam și tatăl băiețelului ei.

Acum câteva zile, Betty a decis să facă public anunțul reconcilierii sale cu soțul ei, Cătălin Vișinescu. Se pare că împăcarea celor doi a avut, cu adevărat, un gust dulce, judecând după versurile pe care solista le-a împărtășit fanilor pe rețelele sociale.

”De tine am inima legată/ Să ne despartă nimeni n-o să poată! De tine mă leagă o viață întreagă,Și știu c-o vreau lângă tine toată, toată!”, sunt versurile ce se aud pe fundalul clipului de pe TikTok, în care Betty Salam și Cătălin Vișinescu se sărută și se privesc în ochi, precum doi îndrăgostiți la început de drum.

Cei doi soți au simțit nevoia să pună puțină distanță între ei, după ce au venit din Asia Express

Acum câteva luni, frumoasa brunetă a postat un videoclip pe contul său oficial de TikTok unde confirma separarea de partenerul ei de viață.

Tot atunci, Betty Salam și-a asigurat fanii că, în ciuda pauzei lor din relație, ea și Cătălin Vișinescu păstrează o relație cordială și civilizată de dragul băiețelului lor, Mattias.

”Matthias este bine, este întotdeauna cu mine și vă promit din tot sufletul că veți auzi doar lucruri frumoase despre mine. Eu și Cătălin suntem, într-adevăr, într-o mică pauză. Am luat această decizie împreună ca să ne punem în ordine puțin viața noastră personală”, a declarat Betty Salam.

În prezent, artista și tatăl copilului său par a fi mai uniți și fericiți decât niciodată, dovedind faptul că dragostea adevărată învinge orice obstacol.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro