15 sept. 2024 | 11:19

Prințul Harry împlinește astăzi 40 de ani. Regele Charles a trăit o mare dezamăgire la nașterea celui de-al doilea fiu. Ce i-a reproșat Dianei

Diverse
Prințul Harry împlinește astăzi 40 de ani. Regele Charles a trăit o mare dezamăgire la nașterea celui de-al doilea fiu. Ce i-a reproșat Dianei
Printul Harry implineste astazi 40 de ani

Prințul Harry sărbătorește astăzi împlinirea a 40 de ani, dar în spatele zâmbetelor regale se află și povești mai puțin cunoscute. Înregistrări recente scoase la iveală dezvăluie o latură ascunsă a relației dintre părinții săi, Lady Diana și Regele Charles. Suveranul și-ar fi exprimat dezamăgirea că nu a avut o fiică, lucru care a afectat și mai mult căsnicia deja fragilă.

Dezamăgirea trăită de Regele Charles la nașterea Prințului Harry

Într-o serie de înregistrări realizate în anii ’90, Prințesa Diana povestește cum fostul Prinț de Wales și-a exprimat nemulțumirea că nu a devenit tatăl unei fete.

Într-o conversație cu mama vitregă a Dianei, Raine Spencer, Charles ar fi spus: ”Suntem foarte dezamăgiți, ne doream o fată.” Reacția soacrei a fost promptă, replicând: ”Ar trebui să realizezi că ești norocos că ai un fiu sănătos”. Aceste înregistrări, care vor fi incluse într-un documentar planificat pentru anul viitor, scot la lumină tensiunile din căsnicia regală.

Relația dintre Charles și Diana a fost marcată de neînțelegeri și de infidelitatea suveranului, care a călcat strâmb chiar cu actuala lui soție, Regina Camilla. În ciuda acestor dificultăți, Diana și Charles au avut doi copii, William și Harry, fără să mai aibă o fiică, așa cum își dorea monarhul.

Prințul Harry își aniversează ziua, departe de familie

În ciuda tensiunilor din trecut, Prințul Harry a decis să sărbătorească această zi importantă într-un mod special. Potrivit presei britanice, acesta a organizat un weekend cu prietenii apropiați într-o zonă naturală din California, departe de agitația vieții regale.

Meghan Markle, soția sa, a rămas acasă alături de cei doi copii, Archie și Lilibet, în timp ce Harry explorează Cold Spring Trail, o zonă sălbatică cunoscută pentru frumusețea peisajelor și prezența animalelor sălbatice.

”Cel mai frumos cadou care mi-a fost oferit sunt, fără îndoială, copiii mei. Îmi place să îi văd cum cresc zilnic și ador să fiu tatăl lor,” a declarat Harry într-un interviu pentru revista People.

Citește și Prințul William și Harry s-au întâlnit în mare secret. Ce s-a întâmplat între cei doi frați, o sursă regală a dezvăluit totul!

Ce ”cadou” i-a lăsat străbunica sa

Cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani, Prințul Harry va primi o sumă considerabilă dintr-un fond special înființat de Regina Mamă, străbunica sa.

Fondul, creat în 1994, are o valoare de aproximativ 19 milioane de lire sterline, iar o parte din această sumă îi va reveni lui Harry, oferindu-i astfel o moștenire financiară semnificativă.

De asemenea, este de așteptat ca Regele Charles să trimită un mesaj privat fiului său, marcând această zi specială, chiar dacă relația lor a fost marcată de numeroase controverse în ultimii ani.

Citește și Averea pe care Prințul Harry o va moșteni în ziua în care va împlini 40 de ani. Va primi mai mulți bani decât fratele său, William!

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum să înlocuiești ouăle în orice rețetă de post. Soluții rapide pentru gospodine
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro