14 sept. 2024 | 15:11

Fiica lui Virgil Ianțu pleacă să studieze în străinătate. Ce facultate a ales frumoasa Jasmina

Monden
Fiica lui Virgil Ianțu pleacă să studieze în străinătate. Ce facultate a ales frumoasa Jasmina
Fiica lui Virgil Ianțu pleacă să studieze în străinătate. Ce facultate a ales frumoasa Jasmina

Virgil Ianțu are de ce să fie mândru. Fiica lui, Jasmina, a absolvit liceul și a ales să studieze în străinătate. Tânăra va pleca la facultate în Spania, iar părinții ei o vor însoți la începutul anului universitar.

Fiica lui Virgil Ianțu, studentă în străinătate

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu și a partenerei sale, urmează să plece la studii în afara țării. Tânăra s-a înscris la o facultate din Spania după ce a terminat liceul, iar părinții ei o vor însoți la începutul anului universitar.

Jasmina va studia în Marbella, mai precis la Les Roches Global Hospitality Education, o școală de turism și servicii hoteliere.

”Cea mai bună investiție pentru niște părinți este educația copilului. Atunci stai liniștit, că se formează. Ne ducem cu ea, stăm câteva zile și după care ne întoarcem fiecare la treaba noastră. Ținem legătura, mai mergem noi, mai vine ea.

A avut o casă deschisă. Noi am avut parte de socializare foarte multă, cu gașca noastră, cu prietenii noștri, vacanțe împreună. Mie mi se pare că fiecare etapă e grea dacă te implici și dacă ții aproape acolo.

De la datul cu fundul de pământ la 1-2 ani, până acum, când adolescența e cea mai grea perioadă pentru că sunt pericole mai mari. Am avut grijă. Pentru că am început de devreme relația bună cu ea și deschisă, am putut gestiona.

Amândoi am contribuit și ea este de asemenea în relație cu ambii părinți. Este importantă educația de caracter. Devii un profesionist bun, dar trebuie să înveți să devii și om”, a spus prezentatorul TV, la un moment dat.

Fiica lui Virgil Ianțu pleacă să studieze în străinătate. Ce facultate a ales frumoasa Jasmina

Virgil Ianțu, alături de fiica și partenera sa

Ce spune prezentatorul despre căsătorie

Virgil Ianțu și mama fiicei sale, Roxana, formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Cu toate că a cerut-o în căsătorie de mai multe ori, cei doi nu au făcut nunta.

Prezentatorul TV a vorbit, în câteva ocazii, despre acest subiect și a spus că atât el cât și soția lui sunt ocupați și nu au apucat să organizeze nunta până acum.

”E cerută, e acceptată, inclusiv eu sunt acceptat. Ne iubim de 20 de ani și ne cunoaștem de 22 de ani. Am cerut-o frumos de soție.

În ziua în care s-a născut Jasmine, eu am pregătit un săculeț pe care i l-am pus la mânuță… și era și un inel și era și un bilețel pe care scria că ‘Tati este timid și dacă ai vrea să fii soția lui.

Fac eu lucrul acesta pentru el’. Eram de față și a zis da. S-a bucurat de această cerere. Nu am apucat să ne căsătorim. Ea muncește, eu muncesc”, a mărturisit Virgil Ianțu, în cadrul unui podcast.

Parteneri
Ce putere are Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva. Poveștile oamenilor cărora li s-a schimbat viața după ce au fost în pelerinaj la Iași
Redactia.ro
O femeie și-a găsit fiica la 44 de ani după ce a fost răpită din fața casei. Ce se întâmplase de fapt cu ea: „Am trăit o viață falsă”
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
O nouă minivacanță pentru români. Mai multe zile libere în 2025
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Viktor Orban, asasinat?! Alertă maximă în Ungaria: E departe de a fi un accident
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
ESTE VESTEA ZILEI! Românii primesc pensie ȘI MAI MARE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Sfânta Parascheva 2024: tradiții și obiceiuri pe 14 octombrie. Ce să faci și de ce sunt importante visele din noaptea de dinainte
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro