05 aug. 2024 | 16:27

Ce salariu va avea Mircea Lucescu pentru funcția de selecționer al României. Suma are multe zerouri VIDEO

Sport
Ce salariu va avea Mircea Lucescu pentru funcția de selecționer al României. Suma are multe zerouri VIDEO
Ce salariu va avea Mircea Lucescu pentru functia de selectioner al Romaniei

Mircea Lucescu, celebrul antrenor de 79 de ani, ar fi noul selecționer al României. Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal (FRF), l-ar fi convins pe reputatul tehnician să-i antreneze pe tricolori în perioada următoare. Ce salariu ar urma să încaseze acesta? Află răspunsul din rândurile de mai jos!

În ce condiții ar fi fost de acord Mircea Lucescu să preia echipa națională a României

Update 5 august 2024, ora 16.24. Mircea Lucescu a semnat, luni, contractul cu Federația Română de Fotbal pentru a prelua echipa națională a României, susține Antena 3 CNN. Anunțul oficial urmează să fie făcut de reprezentanții FRF. Lucescu are ca obiectiv calificarea țării noastre la Campionatul Mondial din 2026.

Știrea inițială

Mircea Lucescu ar fi bătut palma cu Răzvan Burleanu pentru a prelua naționala României de fotbal. Însă, acesta ar fi impus și câteva condiții pentru a accepta oferta, iar președintele FRF i-ar fi îndeplinit dorinţele.

Printre acestea, Mircea Lucescu ar fi vrut să aibă un cuvânt de spus în strategia de dezvoltare a loturilor de tineret.

Mai mult, tehnicianul ar urma să încaseze un venit lunar de 27.000 de euro și o primă de calificare de 200.000 de euro la Campionatul Mondial din SUA, Canada și Mexic. Același salariu ar fi urmat să aibă și Edi Iordănescu, asta dacă ar fi acceptat să semneze un nou contract cu FRF.

Antrenorul a inspectat baza de la Mogoșoaia

Joi, 1 august, Mircea Lucescu a inspectat baza de la Mogoșoaia alături de Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță. Aceasta a fost o ocazie pentru antrenor de a lua contact cu angajații și staff-ul, dar și pentru a pune la punct primele detalii legate de noua sa postură.

Burleanu și Stoichiță sunt dornici să instaleze rapid un selecționer, având în vedere că există toate analizele necesare despre jucători, ceea ce ar facilita munca lui Lucescu în pregătirea echipei pentru viitoarele competiții.

O revenire importantă pentru celebrul tehnician

Nu de puține ori, Mircea Lucescu a declarat că nu se mai poate întoarce la echipa națională, pe care a mai condus-o acum 38 de ani. Totuși, această revenire reprezintă pentru el finalul perfect de carieră.

În SuperLigă nu și-a dorit să revină pentru a evita tensiunile dintre fanii diferitelor echipe, iar o ofertă interesantă din străinătate nu a apărut.

Așa că echipa națională este o oportunitate ideală pentru un antrenor atât de pasionat de fotbal, dar care are și o vârstă respectabilă. Următorul meci al României se va disputa în Liga Națiunilor, pe data de 6 septembrie, cu Kosovo.

Citește și Mircea Lucescu, mărturisire în premieră despre cel mai greu meci din carieră: “I-am zis că nu am cum să pregătesc partida asta”!

Mircea Lucescu, o legendă a fotbalului

Mircea Lucescu este al treilea cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului, cu 35 de trofee în palmares. El se află în spatele lui Pep Guardiola, care are 39 de trofee, și al lui Sir Alex Ferguson, care a câștigat 49 de cupe. Totuși, Mircea Lucescu își numără și promovările cu Corvinul și cu Brescia, afirmând că are, de fapt, 37 de trofee.

De-a lungul carierei sale impresionante, Mircea Lucescu a antrenat echipa națională a Turciei, Zenit, Șahtior Donețk, Beșiktaș, Galatasaray, Rapid, Inter, Reggiana, Brescia, Pisa, Dinamo, echipa națională a României și Corvinul Hunedoara. Acum, revenirea sa la echipa națională a României marchează un nou capitol în cariera sa, unul care promite să fie plin de realizări și momente memorabile.

Citește și ”Succesul ia mințile, e perfid!” Mircea Radu, mesaj cu impact pentru fotbaliștii naționalei înaintea meciului Belgia – România!

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Ungaria pune stop la graniță. Ungurii vor să schimbe regulile în UE. Anunț de la Budapesta
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro