15 iul. 2024 | 21:52

Adevăratul motiv pentru care Kate Middleton a mers doar cu fiica ei Charlotte la finala Wimbledon. De ce nu a fost însoțită de prințul William și cei doi băieți ai săi VIDEO

Monden
Adevăratul motiv pentru care Kate Middleton a mers doar cu fiica ei Charlotte la finala Wimbledon. De ce nu a fost însoțită de prințul William și cei doi băieți ai săi VIDEO
Adevăratul motiv pentru care Kate Middleton a mers doar cu fiica ei Charlotte la finala Wimbledon

Kate Middleton a fost prezentă la finala Wimbledon 2024, fiind a doua prezență publică de când a început tratamentul împotriva cancerului. Este un lucru știut că Prințesa este fana tenisului, dar nu acesta a fost adevăratul motiv pentru care a venit la Wimbledon.

Adevăratul motiv pentru care Kate Middleton a mers la Wimbledon 2024

Kate Middleton le-a făcut o surpriză britanicilor și admiratorilor când și-a făcut apariția la finala masculină de la Wimbledon 2024. Ea nu a fost singură, ci ci însoțită de sora ei, Pippa Middleton, dar și de fiică, prințesa Charlotte.

Potrivit unui expert regal, Prințesa Kate și-a onorat promisiunea de mult timp făcută prințesei Charlotte, care și-a dorit din toată inima să fie asiste la finala Wimbledon 2024.

„A fost o promisiune de mult timp că Kate o va duce pe Charlotte în finală ca un răsfăț special. Kate se simțea vinovată că nu a putut să petreacă atât de mult timp pe cât și-ar fi dorit să fie cu copiii din cauza epuizării ei după tratament”, a declarat Doamna Seward a declarat pentru The Sun.

În calitate de patronă a clubului All England, Prințesa este de obicei responsabilă pentru prezentarea trofeului câștigătorilor competiției, dar a lipsit în mare parte din viața publică în ultimele luni, după o intervenție chirurgicală abdominală în care medicii au descoperit urme de cancer.

De când a început să primească tratament preventiv în martie, a apărut la Trooping the Color, ziua oficială de naștere a Regelui, abia în iunie.

Motivul surprinzător pentru care Regele Charles și Camilla i-au cerut lui Kate Middleton să-și schime numele

Kate Middleton este un membru iubit de toată familia regală, dar cererea Regelui Charles a fost una șocantă. El și Camilla, i-au propus acesteia să-și schimbe modul de scriere al numelui său.

Catherine, pe numele său real și folosit de cei mai mulți din familie, a fost îndemnată să se semneze folosind „K”, nu „C” așa cum obișnuia, pentru a evita confuzia cu semnăturile lor.

„Existau deja două litere regale cu un C și o coroană deasupra: Charles și Camilla. Ar fi prea derutant să mai avem încă unul. Să fie Katherine cu un K, au sugerat ei. Mă întreb acum ce a ieșit din această sugestie”, a scris Prințul Harry în cartea sa, Spare.

Cu toate acestea, Prințesa de Walles nu a luat în considerare această propunere, iar în momentul de față are aceeași semnătură.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro