15 iul. 2024 | 16:08

Dana Budeanu îl desființează pe Selly, după Beach Please: ”Să îți spun cum am făcut eu cunoștință cu fenomenul drogurilor!”

News
Dana Budeanu îl desființează pe Selly, după Beach Please: ”Să îți spun cum am făcut eu cunoștință cu fenomenul drogurilor!”
Dana Budeanu, mesaj dur pentru Selly

Dana Budeanu este apreciată pentru modul în care își exprimă propria opinie pe rețelele de socializare. Fără filtru și sinceră, creatoarea de modă i-a transmis un mesaj lui Selly, după Beach Please.

Dana Budeanu, mesaj pentru Selly

După ce un cunoscut artist internațional a fost arestat după prestația de pe scena Beach, Please! pentru faptul că a fumat un „joint”, multă lume l-a criticat pe Selly că ar fi promovat consumul de droguri. Dana Budeanu a avut un mesaj pentru influencer.

„Dragă Selly,

Eu sunt mama a doua fetițe, care anul acesta împlinesc 20 de ani! Nu s au drogat niciodată (să mă simt prost, așa cum trebuia să mă simt când, la vârsta lor, eram studentă tot la Londra ca și ele astăzi și foarte mulți dintre colegi și profesori ori fumau „joint” ori se drogau? NICIODATĂ! )

Eu sunt o mamă care m am luptat cu ceea ce tu azi definești ca fiind „generația mea”! Din generația ta fac parte și ele și ți spun că BA DA, SE POATE MURI DE LA UN JOINT! O pastilă, un fum, o linie, E DOAR UN ÎNCEPUT AL UNUI DRUM FĂRĂ DE SFÂRȘIT, CA ASA S DEPENDENȚELE ASTEA NENOROCITE… FĂRĂ DE SFÂRȘIT! (…)

Viața, dragă Selly MERITĂ TRĂITĂ!

Nu e vina ta că ăla a fumat pe scenă, e vina celor care nu l au dat jos pe loc, că puterea exemplului SA EXISTE!

Nu e vina ta că lumea se droghează, FIREȘTE, însă atunci când publicul la ceea ce faci tu este MAJORITAR MINOR, TU TREBUIE SĂ FII MAJOR!

UN JOINT POATE UCIDE… REALITĂȚI, PERCEPȚII, SENTIMENTE, ADEVĂRUL ȘI CHIAR UN ORGANISM SENSIBIL! Doar „UN JOINT”!

Drogurile sunt SCĂPAREA CELOR SLĂBI!

CITIȚI CA SA ȘTIȚI SĂ GÂNDIȚI!”, a fost o parte din mesajul Danei Budeanu.

Prima experiență a Danei Budeanu cu drogurile

Dana Budeanu a povestit și despre prima ei interacțiune cu drogurile, de când se afla în primul an de facultate. Într-o zi, în timp ce se afla în campus, a a auzit un țipăt ascuțit, iar când a ieșit pe hol, și-a văzut colega pe jos.

Încercând să se apropie de ea pentru a o ajuta, alte fete au strigat la ea să nu se apropie, deoarece făcuse „overdose”. Pe atunci, spune Dana, nu știa ce înseamnă acest termen.

În cele din urmă, a venit ambulanța și a luat-o fără suflare. Era studentă și avea doar 19 ani, tot cât au și fetițele creatoarei de modă.

„Puterea exemplului în lumea minunată a copiilor, dragă Selly, înseamnă TOTUL! Și la 18 ani ești tot un copil și e superb că este așa!
NU AI CAPACITATEA DE A DISCERNE TOTAL ȘI MATUR MEREU! Dacă vezi un drogat pe scenă, care trage sau fumează în fața ta și nu cade lat MORT jos, crezi că așa poți fi și tu! Nu este așa deloc!

Când fetițele mele au împlinit 13 ani, am invocat un check up într un spital din București (ajutată de personal firește) și am trecut cu ele dus întors prin secția de toxicologie, acolo unde, legați de paturi, cu ușile la perete, stau în sevraj, DROGAȚII!

Când am ajuns în mașina m au întrebat: mamă, ce boala aveau oamenii aceia? A? ACEIA? A, aceia sunt oamenii care se droghează! N am dezvoltat atunci, însă impactul a fost major!”, se mai arată în mesajul Danei Budeanu.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Ne așteaptă o iarnă grea. Temperaturile vor fi mai scăzute decât cele din anii trecuți
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro