18 mart. 2024 | 13:02

Planta pe care să o ţii întotdeauna la intrare în casă. Aduce abundenţă în familia ta, atrage banii imediat

Diverse
Planta pe care să o ţii întotdeauna la intrare în casă. Aduce abundenţă în familia ta, atrage banii imediat
Aceasta este planta banilor care te ajută să atragi prosperitatea. Te vei bucura de mult noroc, dacă o așezi la intrarea în casă.

Dacă vrei ca 2024 să decurgă (în continuare) bine pentru tine, îți recomandăm să practici un ritual Feng Shui simplu. Vei reuși să atragi bani în viața ta. Ai nevoie de o singură plantă. Totul se rezumă, de fapt, la a o așeza chiar la intrarea în locuința ta. Vei avea parte de abundență, dacă vei proceda în acest fel.

La ce se referă conceptul „plantă pentru bani”

Dacă filosofia Feng Shui îți este cunoscută, cu siguranță ești deja la curent cu conceptul „plantă/arbore pentru bani”. Atribuirea acestei denumiri anumitor flori a fost făcută dintr-o varietate de motive. Unele pot avea frunze în formă de monedă. Altele sunt asociate cu bogăția financiară și prosperitatea.

Indiferent de caz, speciile de plante din categoria celor dedicate banilor sunt folosite strategic ca flori de interior sau de apartament, pentru a direcționa energia Feng Shui spre conceperea norocului financiar.

Planta pe care să o așezi la intrarea în casă, dacă vrei să te bucuri de prosperitate

O astfel de plantă este limba soacrei, foarte populară în rândul practicanților filosofiei Feng Shui. Unii dintre aceștia cred că forma ascuțită a frunzelor limbii soacrei poate acționa ca un fel de sabie care trece prin valurile de energii negative și protejează locuința de influențele energetice nedorite.

În Feng Shui, limba soacrei este asociată cu norocul și prosperitatea familiei. Așadar, practicanții filosofiei chinezești spun că, pentru a beneficia de aceste stări, trebuie să așezi planta în cauză chiar la intrarea în locuința ta. Vei atrage energii pozitive și bani, susțin ei.

Ce alte lucruri poți face, pentru a spori abundența financiară în familia ta

În afară de așezarea propriu-zisă a plantei limba soacrei la intrarea în locuință, mai sunt și alte detalii pe care merită să le iei în considerare pentru a atrage bogăția și norocul. Practicanții filosofiei Feng Shui îți recomandă să ai în vedere aspectele de mai jos, prezentate sub formă de sfaturi.

  • Asigură-te că planta ta este bine îngrijită și mereu curată – să nu prezinte pe frunzele ascuțite praf sau alte urme de murdărie.
  • Îndepărtează mereu frunzele uscate ale florii și ai grijă ca solul să se mențină curat.
  • Ai grijă ca plantasă fie mereu așezată într-un loc strategic din casă – dacă nu la intrare, atunci într-un sector din sud-estul locuinței, asociat cu bogăția și prosperitatea.
  • Leagă monede chinezești cu o panglică roșie și plasează-le în jurul bazei plantei (suplimentar), pentru a promova prosperitatea și norocul.
Parteneri
Ce trebuie să pui pe masă, neapărat, ASTAZI de Sfântul Dumitru pentru a atrage norocul, protecția și belsugul
Redactia.ro
Bărbatul care a fost cel mai mare escroc din istorie. Cum a reușit să vândă Turnul Eiffel la fier vechi
Click.ro
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Imagini din apartamentul de 250.000 de euro al Andreei Tonciu. 'Am băgat foarte mulți bani'
Unica.ro
Vom avea o iarnă de coșmar. Cea mai proastă veste de la ANM
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Iei amendă dacă ai anvelope all season pe mașină? Anunț pentru toți șoferii
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
FASCINANTA POVESTE a lui Alexandru Bogdan-Pitești! CEL MAI MARE ESCROC din BUCUREȘTI
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Îl mai știi pe Remus din „Secretul Mariei”? Ce mai face acum actorul Toma Dănilă si ce legătură există între el și Liviu Vârciu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro