28 feb. 2024 | 13:31

Doliu în familia regală din Marea Britanie. A fost găsit mort în casă, în urmă cu puțin timp

News
Doliu în familia regală din Marea Britanie. A fost găsit mort în casă, în urmă cu puțin timp
Familia Regală Britanică este în doliu

Doliu în familia regală din Marea Britanie! Ginerele prințului și prințesei Michael de Kent, Thomas Kingston, a decedat. Moartea lui i-a șocat pe membrii Familiei Regale britanice. Decesul ar fi survenit marți, 26 februarie 2024, în jurul orei 18.00.

Thomas Kingston, soțul lui Lady Gabriella Windsor, a fost găsit mort în casă

Soțul lui Lady Gabriella Windsor, Thomas Kingston, s-a stins din viață la vârsta de 45 de ani. Bărbatul a fost descoperit fără suflare în locuința sa din Gloucestershire. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut nimic pentru el și au declarat decesul.

Anchetatorii au dezvăluit că nu au găsit momentan circumstanțe suspecte și nici alte părți implicate în moartea lui Thomas Kingston.

Soția lui Thomas, Lady Gabriella, este a 56-a în linia succesiunii la tron. Cei doi erau căsătoriți de patru ani, iar bărbatul era cunoscut drept un fost negociator pentru ostatici.

Vezi și: Sacrificiul pe care Kate Middleton l-ar face oricând pentru Regele Charles şi Prinţul William. Nici nu ar sta pe gânduri, deşi a fost făcută de ruşine

Unde a fost prezent cuplul de Ziua Îndrăgostiților

Un prieten apropiat cuplului a declarat că este absolut șocant de decesul acestuia: ”Este absolut șocant. Nimeni nu se aștepta. Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat”.

Pe 14 februarie 2024, de Ziua Îndrăgostiților, cuplul a participat la un eveniment unde a fost prezentă și Regina Camilla, scrie independent.co.uk. 

Un purtător de cuvânt al Regelui Charles a dat o declarație oficială după moartea lui Thomas Kingston: ”Regele și Regina au fost informați de moartea lui Thomas și sunt alături de prințul și prințesa Michael de Kent și de toți cei l-au cunoscut, deplângând pierderea unui îndrăgit membru al familiei. În special, Maiestățile sale le trimite gânduri bune și se roagă pentru Gabriella și toată familia Kingston”.

Vezi și: Prinţul Harry, prima declaraţie despre boala Regelui Charles. Ce s-a întâmplat odată cu vizita din Marea Britanie: „Astfel de situaţii unesc familia”

Regele Charles are cancer

În urmă cu mai bine de o lună s-a aflat public că Regele Charles suferă de cancer. Ulterior, Harry a mărturisit că va merge să-și viziteze tatăl, lucru care s-a și întâmplat. Într-un interviu acordat postului ABC News, soțul lui Meghan Markle a declarat că a fost recunoscător pentru timpul petrecut cu tatăl său la Londra.

„În toate aceste familii văd asta zi de zi – puterea unității familiale care se unește. Orice boală, orice afecțiune, aduce familiile împreună”, a declarat Prințul Harry, după întâlnirea cu tatăl său.

Digisport.ro
Ilie Năstase, reacție tranșantă după ce Ion Țiriac i-a anunțat divorțul
Stirile PROTV
Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Ce ingrediente se regăsesc în salamul Victoria! Puțină lume citește eticheta produsului înainte să-l cumpere
EVZ.ro
Cătălin Scărlătescu scoate la iveală noi detalii despre Masterchef: Fac mișto de mine
Spynews.ro
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Ce mesaj i-a dat secretara de la Medicină fiului înainte de a se sinucide
Redactia.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Bridgerton, sezonul patru. Supriza pregătită pentru fanii serialului
EVZ.ro
Larisa Uță a răspuns la întrebarea: ”I-ai cerut 250.000 euro?” Ce avere are de împărțit cu Alin Oprea, după divorț
Spynews
Ordin pentru fumători. Unde le va impune UE românilor să nu mai fumeze: „E ceva de disciplină”
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
CINE va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR în ALEGERI
Mediaflux
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro