25 ian. 2024 | 21:20

Bărbaţii pe care să îi eviţi în funcţie de zodie, în februarie 2024. Femeia Balanţă trebuie să stea departe de cei care nu îşi ţin promisiunile

Diverse
Bărbaţii pe care să îi eviţi în funcţie de zodie, în februarie 2024. Femeia Balanţă trebuie să stea departe de cei care nu îşi ţin promisiunile
Astrologii au dezvăluit ce bărbați să eviți în funcție de zodie. Verdictul care te va scăpa de foarte multe probleme.

Astrologii au dezvăluit care sunt bărbații de care trebuie să te ferești ca femeie, în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. Dacă ești Balanță, de exemplu, trebuie să eviți bărbații care nu-și țin promisiunile. Află în rândurile de mai jos care sunt recomandările astrologilor.

Ce bărbați trebuie să eviți, în funcție de zodie

Berbec. Bărbații indeciși nu sunt pentru tine! Ai maximă încredere în ceea ce ești și îți place să faci totul exact cum ți-ai propus. Ai nevoie de un partener serios în relație, care să fie determinat să lupte pentru voi. Altfel, îți va face mai mult rău decât bine.

Taur. Stabilitate – asta este cheia într-o relație sănătoasă, în cazul tău. Prin urmare, bărbații pe care trebuie să îi eviți sunt cei nesăbuiți și instabili. Partenerul ideal va avea grijă de tine, mai ales din punct de vedere emoțional. Îți va oferi un sentiment de siguranță.

Gemeni. Bărbații prea rigizi și serioși nu sunt pentru tine. Relația poate funcționa – însă doar la început. În timp, se va eroda, din cauza faptului că ești o fire flexibilă și deschisă către schimbare. Nu poți sta împreună cu cineva care te face să te simți restricționat.

Rac. Uneori, visezi prea mult. Tocmai de aceea, ai nevoie de un partener care să te țină cu picioarele pe pământ. Un bărbat prea impulsiv din acest punct de vedere îți va face mai mult rău decât bine.

Citește și: Perioadă de vis pentru 4 zodii! Li se schimbă destinul total după 25 ianuarie, vor trăi momente de neuitat

Așa vei putea fi fericită în relația ta

Leu. Este important să eviți bărbații care încearcă să îți minimalizeze puterea – indiferent pe ce plan se manifestă aceasta. Ai tendința să fii mereu în centrul atenției, însă acest lucru te împlinește. Partenerul potrivit te va pune pe piedestal și îți va admira calitățile.

Fecioară. Nu vrei să ai alături pe cineva care nu-și curăță mizeria în urma lui. Și la propriu, și la figurat. Astrologii îți recomandă să cauți un partener responsabil, practic, analitic, dacă vrei să fii fericită în relația pe care o vei avea.

Balanță. Bărbații care nu își țin promisiunile și nu îți sunt alături când treci printr-o situație sensibilă nu sunt potriviți pentru tine. Tolerența și armonia ar trebui să fie prioritățile în relația ta.

Scorpion. Nimeni nu trebuie să intre în viața ta cu forța, ci doar pentru că și tu îți dorești acest lucru. Persoana potrivită te va accepta așa cum ești – nu uita niciodată acest lucru. Bărbații pe care trebuie să îi eviți sunt cei care se impun prin orice altceva în afară de înțelepciune și calm.

Citește și: Vin bani de unde nu se aşteaptă. Zodiile pentru care urmează un weekend cu mari câştiguri financiare

Recomandările astrologilor în materie de parteneri

Săgetător. Evită bărbații sufocanți, geloși, care nu îți permit să faci lucrurile în așa fel încât să te simți tu bine prima dată. Este bine să stai departe și de cei încăpățânați, fiindcă se vor impune asupra ta.

Capricorn. Ești o fire căreia îi place să fie independentă. Îți dorești să deții mereu controlul asupra situațiilor din viața ta, motiv pentru care ai nevoie de timp pentru a lua decizii înțelepte. Bărbații impulsivi nu îți oferă spațiul necesar pentru a face acest lucru.

Vărsător. Prioritatea ta ar trebui să fie bărbații care prețuiesc libertatea și îți oferă spațiul necesar pentru a fi tu. Puterea și independența sunt două caracteristici care te descriu. Așadar, este bine să stai la distanță de bărbații dominanți.

Pești. O persoană potrivită pentru tine este una care apreciază bunătatea și compasiunea. Caută un partener care să răspundă nevoilor tale. Bărbații care sunt în stare de profită de inima ta trebuie evitați întotdeauna, spun astrologii.

Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Denise Rifai, scandal cu Andreea Esca. Și-au aruncat cuvinte dure
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
S-a dat ordin de la UE. Devine obligatoriu în România de la 1 ianuarie 2025
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro