23 ian. 2024 | 10:15

Subiecte comper 2024 la matematică. Ce exerciții au avut de rezolvat elevii

Educație
Subiecte comper 2024 la matematică. Ce exerciții au avut de rezolvat elevii
Ce au avut de rezolvat elevii

An de an, elevii claselor pregătitoare și I-VIII sunt invitați să își pună la încercare abilitățile matematice în cadrul concursului Comper, un eveniment educativ organizat de Societatea Culturală Comper. Subiecte comper 2024 la matematică – următoarea probă va avea loc vineri, 19 ianuarie. Această competiție nu doar testează cunoștințele elevilor, ci servește și ca sursă de inspirație pentru spiritul competitiv și pasiunea pentru matematică.

Subiectele la matematică la Comper 2024

Update 23 ianuarie 2024. Au fost publicate subiectele la matematică la Comper 2024. Timpul de lucru a fost de 90 de minute, iar toate subiectele au fost obligatorii. 

Iată subiectele la matematică Comper 2024 pentru fiecare clasă – apasă AICI.

Concursul Comper – ce este

Obiectivul Concursului Comper este de a stimula interesul și pasiunea pentru învățare, promovând excelența și creativitatea în educație. Organizat de o asociație non-guvernamentală românească, acest eveniment educațional acoperă o gamă variată de discipline, de la matematică la limba română, științe, istorie, geografie și informatică. 

Citește și: Comper 2020. Care este calendarul concursurilor și câte etape vor avea

Întrebările atent elaborate sunt concepute pentru a testa cunoștințele elevilor și pentru a dezvolta abilitățile lor analitice și critice.

Participarea la concurs este voluntară, oferind elevilor o oportunitate de a-și îmbunătăți abilitățile într-un context competitiv. Această inițiativă susține promovarea educației de calitate și oferă elevilor o platformă pentru a-și evidenția aptitudinile în diverse domenii.

Noutăți în cadrul competiției

Ediția 2023-2024 a Concursului Comper de Matematică aduce cu sine o serie de noutăți. 

Citește și: Regula pe care a aplicat-o cu succes Gigi Becali în educația fiicelor sale: „Ăsta e păcatul meu. Cu banii pe care i-au avut, puteau să se ducă în cluburi, la distracții”

Organizat de Fundația pentru Științe și Arte în parteneriat cu Ministerul Educației și susținut de entități precum Societatea de Științe Matematice din România, Uniunea Scriitorilor din România și Editura Rocart, concursul este considerat un eveniment educațional de prestigiu.

Subiecte Comper 2024 la matematică

Calendarul Comper 2024 include etape pentru diferite materii, precum română și matematică, desfășurate în mai multe runde. 

Participarea este deschisă elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar de stat și private din țară, inclusiv mediul urban și rural, precum și elevilor din alte țări unde predarea se face în limba română.

Citește și: Câte zile libere vor avea elevii de Paște 2024. Anunțul momentului

Înscrierile se fac online, pe site-ul oficial al Comper, începând cu 1 decembrie a fiecărui an școlar. Participarea este gratuită, iar concursul se desfășoară sub semnul fair play-ului, cu supraveghetori neutri desemnați pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului.

Subiectele pentru matematică sunt publicate pe site-ul oficial în seara dinaintea concursului, iar evaluarea se face conform baremului de corectare. Performanțele elevilor sunt publicate online și comunicate acestora prin intermediul profesorilor mentori. 

Citește și: Cât valorează bursele elevilor în anul școlar 2023 – 2024. Când vor primi copiii banii pentru septembrie și octombrie

Concursul Comper reprezintă nu doar un test de cunoștințe, ci și o oportunitate pentru elevi de a-și evidenția talentele și pasiunile în domeniul matematicii.

Parteneri
Cine este românul care și-a zidit iubita într-un perete dintr-un bar din Germania. Detalii cutremurătoare despre acest caz
Redactia.ro
Ce s-a ales de celebrul actor adorat de milioane de români. Dramele și scandalurile care i-au terminat cariera
Click.ro
„Ce dracu' să facem cu ei?”. Militari ruși, înregistrați când vorbesc despre sosirea nord-coreenilor pe front
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Ziua în care nu trebuie să dăm bani cu împrumut. Rămâi sărac lipit
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Final de carieră pentru Halep. Țiriac a făcut anunțul cumplit: Nu se mai întoarce!
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
CREȘTERE de 500 de lei la PENSIE. TOȚI pensionarii beneficiază
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Îl mai știi pe Remus din „Secretul Mariei”? Ce mai face acum actorul Toma Dănilă si ce legătură există între el și Liviu Vârciu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro