11 dec. 2023 | 20:08

Iluzia optică de iarnă. Unde este ascunsă ‘mașina’ printre copiii care se joacă în zăpadă?

Diverse
Iluzia optică de iarnă. Unde este ascunsă ‘mașina’ printre copiii care se joacă în zăpadă?
Iluzia optică de iarnă. Unde este ascunsă ‘mașina’ printre copiii care se joacă în zăpadă?

Iluzia optică ce a pus pe jar tot Internetul! O mulțime de oameni rămân mască atunci când văd peisajul de iarnă, în care se ascunde și o mașină. Pe cât de simplu pare jocul, pe atât este de complicat. Vezi dacă tu poți duce la bun sfârșit această provocare.

Cea mai interesantă iluzie optică

Cea mai tare iluzie optică a momentului, care i-a pus pe mulți la încercare. Se spune că doar cei cu o minte ageră și o vedere foarte bună pot rezolva acest joc în timp util. Dacă reușești să găsești mașina ascunsă în doar 30 de secunde, înseamnă că stai foarte bine la capitolul atenție.

Că tot a venit sezonul rece, este distractiv să încercăm astfel de jocuri, care ne pun mintea și răbdarea la încercare. Puțini sunt cei ce pot reuși să termine acest joc într-un timp scurt și să ofere și răspunsul corect.

Această imagine ilustrează o mulțime de copii care se distrează în zăpadă. Peisajul este unul alb, plin de detalii, printre care se ascunde foarte bine și o mașină. Interesant este, însă, că se strecoară perfect și este destul de dificil să o observi.

Dacă ai impresia că răspunsul este chiar în fața ta, te înșeli. Este destul de dificil să găsești mașina, dar secretul este să te concentrezi foarte bine, să nu te lași distrat nici de răspunsurile celor din jur.

Poate ai tendința să te grăbești și să dai un răspuns la întâmplare, dar în acest mod nu vei avea nimic de câștigat. Trebuie, totuși, să fii foarte atent și să gândești. Este o provocare interesantă, potrivită pentru oameni de toate vârstele. Vei fi surprins că cei mici pot fi mai ingenioși la aces joc.

Iluzia optică a iernii

În imagine putem observa 11 copii, care se distrează de minune. Este foarte simplu să îi găsești și să îi numeri pe toți, pentru că ei sunt la vedere. Cum rămâne, însă, cu mașina pe care trebuie să o identificăm în cel mult 30 de secunde? Cât de bine este ea ascunsă, încât doar 1 din 10 oameni care încearcă să rezolve jocul o găsesc.

Vezi și: Cea mai puternică iluzie optică din istorie. Ce vezi când priveşti punctul negru? Îţi păcăleşte creierul cum nu ţi-ai închipuit

O persoană cu abilități strălucitoare de atenție și o vedere pe măsură ar trebui să poată găsi rapid unde este ascunsă mașina, în ciuda faptului că este integrată inteligent în fotografie. Dacă tu o vei găsi în mai puțin de 30 de secunde, înseamnă că ai o vedere sclipitoare și o minte pe măsură.

Prezența numeroșilor copaci face și mai dificilă identificarea mașinii. De precizat, însă, că nu este o mașină adevărată, întreagă, este mai mult un desen. Atenție mare, uită-te bine la fiecare detaliu și încearcă să nu te lași distrat de nimic, pentru că riști să dai un răspuns greșit și nu poți să mai încerci apoi să rezolvi.

Este extrem de subtil și dificil de remarcat, necesitând o atenție extraordinară pentru a explora cu minuțiozitate întreaga imagine și a ignora orice alt detaliu, astfel încât să descoperi cu adevărat indiciul evident Indiferent dacă îți îndrepți atenția către oameni sau arborii din jur, este cu siguranță o provocare care te poate face să renunți.

Unde se află ascunsă mașina

Artistul a încercat să facă iluzia optică foarte dificilă și a reușit. Este un test foarte interesant, dar de mare complexitate, care ar da bătăi de cap oricui încearcă să îl rezolve.

Vezi și: Iluzia optică banală care îți arată dacă vei avea noroc în decembrie. Ce vezi prima dată în imagine?

Dacă încă nu ai găsit răspunsul corect, îți dăm noi un indiciu: uită-te bine pe tulpina fiecărui copac. Analizează fiecare detaliu de pe copaci, verifică bine semnele de pe ei și vezi dacă există ceva ce seamănă cu o mașină. Este destul de bine evidențiat, trebuie doar să te uiți în locul potrivit.

În această piesă specială, persoanele cu un IQ vizual ridicat ar trebui să poată găsi mașina lipsă destul de repede. Rămâi concentrat pe copaci, vei observa imediat mașina dacă iei fiecare tulpină la verificat și nu te pierzi în detalii.

Fotografia i-a făcut pe mulți să renunțe, dar sunt și câțiva care nu se dau bătuți din atât. Din contră, încearcă să se concentreze și reușesc, în final, să învingă, ceea ce le va aduce mare satisfacție.

Studiile au arătat că oamenii care se confruntă în mod regulat cu iluzii optice și puzzle-uri văd îmbunătățiri mari în abilitățile lor de rezolvare a problemelor, concentrare și atenție. Psihologii de la Universitatea din Glasgow au descoperit că a privi o iluzie optică poate îmbunătăți vederea, permițându-vă să vedeți litere mici:

„Aceste puzzle-uri vizuale vă pot oferi un antrenament mental bun care, la rândul său, vă poate ajuta să vă gândiți mai mult eficient și rezolva problemele mai ușor”

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro