21 nov. 2023 | 14:56

Radu Banciu, păreri acide despre Ianis Hagi şi Simona Halep. ”Cariera este umflată, noi am făcut tot tămbălăul ăsta”

Sport
Radu Banciu, păreri acide despre Ianis Hagi şi Simona Halep. ”Cariera este umflată, noi am făcut tot tămbălăul ăsta
”În ziua de azi nu mai găseşti în fotbal oameni” - Radu Banciu

În cel mai recent podcast, realizat de Mihai Crăciun, invitat a fost deja binecunoscutul Radu Banciu, care a fost provocat să vorbească despre doi din sportivii momentului în România, iar internauții au avut parte de păreri acide despre Ianis Hagi şi Simona Halep. Citește mai departe și vezi ce a declarat jurnalistul.

Ianis Hagi şi Simona Halep, doi din sportivii momentului în România

Pe de o parte, primul, Ianis Hagi, vine cu un nume extrem de respectat în lumea fotbalului internațional și pe plan local, iar prestațiile sale din ultimii ani i-au adus o vizibilitate importantă, deși nu tot timpul randamentul a fost pe măsura pretențiilor.

Vezi și: Surpriză pentru Ianis Hagi în ziua în care a împlinit 25 de ani. Ce a văzut când a coborât din autocar

Astăzi, jucător în Primera Divison, Ianis și-a adus aportul la calificarea Naționalei la EURO 2024 prin golul marcat în meciul împotriva Israelului, dar mai are un hop de trecut, alături de coechipieri, în ultimul meci cu Elveția.

De cealaltă parte, Simona Halep, fosta numărul unu mondial, trece în această perioadă prin momente grele, datorită scandalului de dopaj în care a fost implicată, și mai ales datorită deciziei ITIA de a o suspenda până în 2026.

Citește aici: Cum o apără Ianis Hagi pe Simona Halep în noul scandal de dopaj

Cazul ei, deși sportiva și-a susținut nevinovăția, a devenit unul din subiectele care au făcut înconjurul lumii, creând adevărate polemici, multe dintre ele venind din partea rivalelor româncei, precum Serene Williams.

Radu Banciu, păreri acide despre Ianis Hagi şi Simona Halep

Invitat la cel mai recent podcast, realizat de Mihai Crăcun, jurnalistul Radu Banciu, pe lângă multe alte subiecte aduse în discuție, a fost provocat să vorbească despre cei doi sportivi, iar replicile sale nu au fost altfel decât ca de obicei, păreri acide despre Ianis Hagi şi Simona Halep.

Radu Banciu, păreri acide despre Ianis Hagi şi Simona Halep. "Cariera este umflată, noi am făcut tot tămbălăul ăsta"

”Nu a fost nimeni capabil să recunoască asta.”

Vorbind în primă fază despre tânărul Ianis Hagi, Radu Banciu avea să recunoască că nu i-a urmărit prestațiile sportive, dar, cu toate astea:

”Sigur, cariera lui internaţională este umflată, este evident. Au luat plasă cu el, dar a fost la nişte cluburi mici. Nu este un jucător de calitate, dar Ianis Hagi este necesitatea aia de a ne băga în seamă.

(…) Şi atitudinea din presă… Nu a fost nimeni capabil să recunoască asta. Nici Mutu nu a mai făcut mare lucru după suspendare. Nu a depăşit prea bine perioada aceea, a mai jucat, dar nu la acelaşi nivel.

În ziua de azi nu mai găseşti în fotbal oameni ca Răducioiu, Mutu sau Chivu, sunt o catastrofă jucătorii de azi”, spune Radu Banciu.

Vezi aici: Radu Banciu, atac dur la adresa lui Cristian Tudor Popescu: ”De la CTP nu aveai ce să înveți! N-a avut scrupule niciodată”

Radu Banciu: ”Ea era o fată care nu ar fi ajuns în coversatiile noastre”

Referitor la Simona Halep, deși nu este la primele comentarii pe marginea ativității acesteia, jurnalistul Radu Banciu a încercat să aducă în discuție un element evident, cel puțin din punctul său de vedere, și anume că:

”(…) Ea era o fată care nu ar fi ajuns în coversatiile noastre dacă nu era româncă, da? Asta înseamnă că nu era mare lucru.

Aşa cum sunt Serena Williams sau Steffi Graf… Ele intră în conversaţie chiar dacă nu sunt românce. Simona Halep nu ar fi fost băgată în seamă de noi, asta cred.

Noi am făcut tot tămbălăul ăsta pentru că voiam noi să ieşim puţin în evidenţă, uitând de toate bazele sportului.”, a mai declarat controversatul jurnalist.

Radu Banciu, păreri acide despre Ianis Hagi şi Simona Halep. "Cariera este umflată, noi am făcut tot tămbălăul ăsta"

”Noi am făcut tot tămbălăul ăsta pentru că voiam noi să ieşim puţin în evidenţă”

Citește și: Emisiunea lui Radu Banciu dispare din grila Prima Sport. Motivul pentru care a fost scoasă de pe post

În ceea ce privește activitatea sa jurnalistică, și întrebat de Marius Crăciun, ”cine este Radu Banciu?”, jurnalistul a răspuns cât se poate de direct:

”Eu am acelaşi drum, sunt acelaşi om şi acasă, şi pe stradă. Nu am nimic de ascuns, merg cu taxi sau cu tramvaiul, nu m-am modificat în vreun fel

Am rămas la fel ca cel de pe băncile şcolii. Mulţi şi-au schimbat traseul, eu nu. Am avut atâţia şefi, atâţia patroni şi nu m-am schimbat. Nu trebuie să te modelezi după alţii. Asta depinde de fiecare.”

Reamintim că Radu Banciu poate fi urmărit pe canalele Prima TV și Prima TV Sport, unde are emisiuni tematice.

Parteneri
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii
Redactia.ro
Provocarea pe care doar geniile o pot rezolva. Mută două bețe de chibrit pentru a forma 7 pătrate
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Ceaușescu a ținut neapărat să viziteze în SUA. În ce locuri a mers dictatorul
EVZ.ro
Alertă medicală în România! Virusul care poate să te ucidă în 48 de ore a ajuns în spitale. A fost confirmat primul caz
Spynews
Avertisment pentru clienții Banca Transilvania. Toată lumea trebuie să declare. Rămâi fără cont
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Mediaflux
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro