09 oct. 2023 | 19:43

Cântăreaţa din România surprinsă într-un lan de porumb purtând o ţinută neaşteptată. Fanii au reacţionat imediat. Foto

Monden
Cântăreaţa din România surprinsă într-un lan de porumb purtând o ţinută neaşteptată. Fanii au reacţionat imediat. Foto
Cântăreaţa din România surprinsă într-un lan de porumb purtând o ţinută neaşteptată. Fanii au reacţionat imediat. Foto

Una dintre cele mai controversate artiste din România a avut o altă apariție de senzație. Vedeta a fost surprinsă purtând o ţinută neaşteptată, cu care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. A lăsat la vedere mai mult decât se gândeau fanii, a optat pentru cele mai transparente haine.

Vedeta, apariție de senzație într-un lan de porumb

Alexandra Stan surprinde din nou! Așa cum ne-a obișnuit, are apariții de senzație, cu care reușește să atragă mereu atenția. Este nonconformistă și îi plac ținutele provocatoare, pe care le poartă cu mare drag și o atitudine potrivită.

La fel a procedat și de data aceasta și a surprins mai multe cadre de senzație. A urcat imaginile pe rețelele de socializare imediat, semn că este foarte mândră de felul în care arată și de trupul ei perfect.

Vedeta a făcut un pictorial într-un lan de porumbi, alături de unul dintre colegii săi. Alexandra Stan a purtat un costum de baie transparent, care a lăsat la vedere formele perfecte și trupul bine sculptat.

De unde se îmbracă Alexandra Stan

Alexandra Stan este una dintre cele mai populare și controversate artiste din România. Are mereu apariții interesante, excentrice și mulți se întreabă de unde își achiziționează toate ținutele.

Te-ar putea interesa și: Cum a apărut Alexandra Stan pe scenă. Fanii au complimentat-o imediat pentru curaj: „Îmi cam place”

Artista colaborează cu designeri celebri și este mereu atentă la imaginea ei. Optează pentru piese vestimentare de valoare, cu un preț remarcabil, dar nu ezită să cumpere și haine foarte ieftine.

Alexandra Stan a recunoscut că este mare fan al hainelor second-hand, dar în special cele din străinătate. Nu se teme și nu îi este rușine să cumpere haine deja purtate, mai ales dacă sunt unele cu gust, cu o poveste în spate.

„Este un tricou de 5 lire de la second-hand din Londra. La noi nu prea sunt second-hand-uri cu haine drăguțe. Sunt câteva și nu sunt.

Cred că lumea încă se teme să cumpere de la second-hand, cred că românii au percepția aceea că dacă cumperi o haină la mâna a doua și nu e de brand nu are valoare.

Eu sunt de părere că e invers, mai ales că fiecare haină de la second are și o poveste, a fost purtată de cineva, are acolo un story. Dar na, fiecare face cum vrea.”, a declarat Alexandra Stan într-un podcast.

Ce dietă drastică urmează Alexandra Stan

Alexandra Stan este recunoscută ca una dintre cele mai atrăgătoare artiste din România, având o siluetă admirabilă. Cu toate acestea, atunci când se relaxează în timpul vacanțelor, mai face și ea greșeli alimentare.

Citește și: Alexandra Stan, apariție incendiară pe litoral. Costumul de baie minuscul i-a scos în evidență formele

Totuși, știe ce trebuie să facă pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus. Dacă trebuie să slăbească într-un timp scurt, apelează la înfometare și ajunge foarte ușor la forma inițială.

Nu îndeamnă pe nimeni să îi urmeze exemplu, dar ea este mulțumită de această dietă drastică. Deși nu e o opțiune sănătoasă, spune că este singura care funcționează pentru ea de fiecare dată.

„Eu pot să mă motivez. Dacă știu că am treabă, am de filmat sau ceva, vreo 3-4 zile nu mănânc. Țin fasting și mănânc foarte puțin. Nu este sănătos, nu îndemn pe nimeni să facă asta, dar ca să dau surplusul ăla, supun corpul la un stres mai mare și apoi treptat încep și introduc așa o masă, două. Dar tot țin fasting, adică fastingul este lege la mine. Lege”, a expllicat artista.

Parteneri
Ce semnificație au florile pe care Dana Budeanu le-a dus la înmormântarea fostei soacre
Redactia.ro
„Chec sofisticat”, o rețetă delicioasă pentru toată familia. Ingredientele care îi oferă un gust deosebit
Click.ro
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost identificați după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Replica de milioane pe care Teo Trandafir i-a dat-o Danei Budeanu, după ce stilista a spus despre vedeta TV că 'se îmbracă pilaf'
Unica.ro
Se strică vremea în România. Vești proaste de la ANM
EVZ.ro
Mădălina Pamfile, noi declarații după ce a fost prinsă băută la volan și încătușată: „M-a deranjat mai mult inconștienta mea”. Ce urmează să se întâmple în cazul fostei asistente TV
Spynews
Ordin UE. Decizie pentru cei care transferă bani prin cont sau card. Obligație la bănci din 2024
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
VEȘTI EXCELENTE! Românii primesc 2270 lei ÎN PLUS la pensie!
Mediaflux
Reacția Danei Badea după ce fostul ei a anunțat că se căsătorește! Acum, Alin a dezvăluit că iubita lui, Sibel, e însărcinată și urmează să mai aibă un copil
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro