Salata de icre este un preparat fin, care necesită utilizarea unor ingrediente sub forme deosebite pentru a reuși să-i oferi gustul special din restaurante. Playtech Știri îți explică în articolul de astăzi cum procedează grecii. Ce ingredient adaugă în salată pentru o aromă desăvârșită.
Pe lista preparatelor fine iubite de români se află și salata de icre. Vorbim despre un aperitiv ce poate să aibă gusturi variate, în funcție de ingredientele folosite în procesul de preparare. Dacă vrei să prepari salată de icre cu un gust desăvârșit, ca în restaurante, ai ajuns la locul potrivit.
Grecii sunt renumiți pentru modul în care prepară diverse produse pe bază de pește. Printre acestea, bineînțeles, se numără și salata de icre. Există un ingredient deosebit pe care îl adaugă bucătarii în icrele crude, pentru a le oferi un gust cu totul unic. Este vorba despre ceapă.
Te-ar putea interesa și: Cum faci icre din brânză. Reţeta veche găsită în caietul bunicii, vei face furori printre invitaţii la masă
Deși s-ar putea să pară banal, ceapa nu se adaugă sub formă tocată în salata de icre. Ea trebuie stoarsă sub formă de suc și adăugată în compoziție. În acest fel, preparatul va avea o aromă pronunțată de pește și va fi perfect pentru a fi întins pe feliile coapte de pâine.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Te-ar putea interesa și: De ce să nu mai pui pâine în salata de icre, de fapt. Care este secretul celui mai gustos preparat
Salata de icre preparată după rețeta grecească este gata. Se lasă la rece câteva ore, după care poate fi servită pe pâine, la masă sau pe platou alături de alte produse, formând un aperitiv. Poftă bună!