22 sept. 2023 | 14:02

Horoscop săptămâna 25 septembrie-1 octombrie cu Mariana Cojocaru. Astrele au vești crunte pentru o zodie VIDEO EXCLUSIV

Horoscop
Horoscop săptămâna 25 septembrie-1 octombrie cu Mariana Cojocaru. Astrele au vești crunte pentru o zodie VIDEO EXCLUSIV
Horoscop săptămâna 25 septembrie-1 octombrie cu Mariana Cojocaru

Horoscop săptămâna 25 septembrie-1 octombrie 2023 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Lucrurile încep să se agite, se schimbă datele problemei pentru că se apropie eclipsele de Soare și de Lună.

Horoscop săptămâna 25 septembrie-1 octombrie 2023

Evenimentele săptămânii care urmează sunt: startul la eclipsa de Soare anulară din 14 octombrie și eclipsa parțială de Lună din 28-29 octombrie; Soarele va tranzita cel de-al doilea decan al zodiei Balanță, care are o altă semnificație și vibrație; în Balanță e Marte care deja rezonează cu karma negativă, deci caracteristica perioadei indică totul ca un lanț de piese domino; pe data de 3 octombrie, Lilith va părăsi Leul și va intra în Fecioară, un aspect cu impact foarte mare.

Datorită agitației foarte mari care deja ne prinde în mrejele ei, se văd deja nori negri de furtună care va să vie în următoarea lună și jumătate. Află ce prezic astrele pentru horoscop săptămâna 25 septembrie-1 octombrie cu Mariana Cojocaru în cele ce urmează!

Berbec / Ascendent Berbec

La Berbec, lucrurile sunt în continuă desfășurare. Primele două eclipse din acest an – 20 aprilie, eclipsă totală de Soare și 5-6 mai, eclipsă de Lună – de acolo au început să se întâmple multe lucruri în viața voastră. Sunteți în patul puștii, Universul a pus lupa pe voi, sunteți analizați de el și luați în vizor. Este o perioadă grea! Vi se face un semibilanț, în funcție de etapele vieții pe care le-ați parcurs, de vârstă, de segmente existențiale foarte importante. Atenție la partea afectivă, sentimentală, relații de familie etc. Se vor întâmpla, în viața voastră, lucruri ce țin de soartă, nu de destin. Trebuie să vă puneți centuri de siguranță pentru săptămâna care vine, viața nu este atât de simplă. Atenție și la sănătate! Sabia lui Damocles este deasupra capului dvs.!

Taur / Ascendent Taur

Pentru Taur urmează dușuri scoțiene! Verificați instalațiile la casă, bunurile, eventuale facturi, restanțe, lucruri de genul acesta. Eclipsele toamnei sunt foarte importante, ca și cele din primăvară, încheie un ciclu și la voi. Cea de-a doua eclipsă va fi în zodia Scorpionului, ca și urmare a schimbărilor care s-au produs în ultimii 2 ani din viața dvs., când axa karmică a fost în Taur și în Scorpion. Nu s-a încheiat tot ciclul, chiar dacă axa karmică a trecut în Balanță și în Berbec. Atenționează că acolo încă sunt lucruri fie nerezolvate, fie neînțelese. Dacă nu înțelegeți mecanismul, nu aveți cum să intrați într-o nouă etapă de viață. O ușă se închide, dar nu veți ști de unde să o deschideți pe a doua. Sunteți zodie fixă, încăpățânată și nu vă plac schimbările acestea bruște sau impuse de Univers. După a doua eclipsă se va pune problema de soartă. Trebuie să fiți atenți la anumite semnale care se trag pe sănătate, afecțiuni, reparații capitale. Trebuie să le înțelegeți cauza de natură karmică pentru a ști cum să începeți procesul de vindecare. Este o perioadă care nu trebuie trecută ușor cu vederea.

Gemeni / Ascendent Gemeni

La Gemeni vin dispute, nori negri de furtună, pe zona sentimentală, în dragoste. Marte va fi foarte activ, patronul secundar al Gemenilor, unde este karma negativă și într-un sector existențial, ce ține de copii, prieteni, relații interumane, afective, sentimentale, importante. Dar și pe zona de creativitate! Vor fi conflicte de idei, lucruri care nu sunt foarte simple, dar pot genera și lucruri bune. Cu puțină inteligență, nu scăpați frâiele din mână.

Horoscop săptămâna 25 septembrie-1 octombrie. Rac / Ascendent Rac

Mulți nativi din Rac vor orbecăi, asemeni legendei lui Oedip sau a Electrei. Vin tensiuni pe relația de familie, puteți să nu vă găsiți drumul pe carieră, pe zona de străinătate, nu știi unde să o iei, ce să faci, cum să îndrepți anumite situații care erau foarte agitate, foarte tensionate. Sunteți într-o căutare corectă de cale cu lumină și cu armonie!

Leu / Ascendent Leu

Horoscop săptămâna 25 septembrie-1 octombrie 2023. La Leu se formează tot felul de dreptunghiuri mistice: Leu-Balanță, Vărsător cu Pești, Luna și karma pozitivă în Berbec și Taur, sextilul Venus în Leu cu Marte, sextilul Lilith cu karma pozitivă. Toate pot anunța discreție, în anumite situații, sau răfuieli, în alte conjuncturi. În unele situații pot fi ambele. Să nu uităm că fiecare nativ din horoscop are dualitate. Discreția este importantă.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Pe data de 3 octombrie, Lilith se pregătește să intre în constelația zodiei Fecioară. Întrebarea existențială este „cum îți vei gestiona emoțiile?” Săptămâna care vine pune punctul pe i atunci când vorbim despre probleme legate de business, carieră sau sănătate. Lilith, alias Luna neagră, nu susține imunitatea organismului, este ca o miriapodă cu multe piciorușe care atinge fiecare sector existențial. Este malefică, de temut. Atenție mare! Va trebui să fiți vigilenți la imunitatea voastră, dar nu exagerați cu medicamentele sau licorile bahice.

Horoscop săptămânal cu Mariana Cojocaru

Balanță / Ascendent Balanță

Horoscop săptămâna 25 septembrie-1 octombrie 2023. Tsunami sau cutremur existențial! Dintre toate zodiile, perioada care vine cu eclipsele de toamnă vizează în mod special Balanțele. Pe locul 2 sunt Scorpionii, pe 3 Berbecii și pe 4 Taurii. Marte nu este blând în Balanță! Vine o perioadă în care stați cu sabia lui Damocles deasupra capului. Nu veți știi cum să ieșiți basma curată din anumite situații provocate sau nu de voi, dar care au un impact karmic și care vin ca și mesaj, probleme de soluționat, chestiuni rămase restante din viața asta sau cele anterioare. Mesaj complex, complicat și cu grad de periculozitate.

Scorpion / Ascendent Scorpion

Urmează o perioadă dificilă, este ultima din triada karmică a Scorpionului. Abia după anul acesta putem spune, că pe anumite segmente existențiale active, se mai liniștesc lucrurile sau apele. Va fi o mare încercare, un mare hop, alții vor avea senzația că sunt pe marginea prăpastiei. Cei care au săpat groapa altora să se aștepte la ceva, Scorpionii cred că sunt de neînvins cu Marte pe karma negativă și când calcă pe cadavre sau gândesc rău despre alții. Nu aveți impresia că nimic nu vă poate afecta! Cine crede că acum este învingător după ce au tăiat capete, în viețile viitoare vor veni cu un destin foarte greu. Atenție mare la ce rău ați făcut!

Horoscop săptămâna 25 septembrie-1 octombrie. Săgetător / Ascendent Săgetător

Este cazul să vă luați și voi centuri de siguranță sau hamuri începând cu 3 octombrie 2023. Malefica Lilith va fi la voi pe mijlocul cerului, acolo unde este cariera, străinătatea, justiția terestră divină. Urmează niște cumpene mai mult sau mai puțin grele, datorită aspectelor care se conturează vizavi de Lilith, aspecte de cuadratură.

Capricorn / Ascendent Capricorn

Horoscop săptămâna 25 septembrie-1 octombrie 2023. Bariere sau destin de atleți! Săptămâna Capricornului arată ca proba de 100 m garduri. V-ați antrenat pentru această cursă scurtă, dar în forță? Există și risc de accidente, deci atenția trebuie să fie sporită. Fiți cu ochii în 4 și când treceți strada, dar și când urcați într-un mijloc de transport în comun. Atenție la ce reparații faceți în casă.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Vărsătorul are o perioadă aglomerată, pentru unii se conturează turbulențe pe destin, deci alte centuri de siguranță. Săptămâna viitoare veți schimba macazul! Scăpați de Lilith, care era pe zodia opusă, în Leu, pe casa a șaptea unde sunt relațiile matrimoniale, colaborările, parteneriatele, chestiuni care țin de business, care nu se fac în văzul lumii ci discret. Va fi o perioadă aglomerată și pentru voi, vreți să faceți anumite schimbări pentru că sunteți temerari și nonconformiști. Acceptați schimbările bruște, ca și revoluțiile interioare sau exterioare. Ele pot viza fie viața personală, fie munca de echipă, fie chestiuni care țin de familie sau viața personală. Oricum ar fi, e cu schimbări.

Citește și: Horoscopul mitologic cu Mariana Cojocaru. Ce legendă sau zeitate îți patronează semnul zodiacal

Horoscop săptămâna 25 septembrie-1 octombrie. Pești / Ascendent Pești

Principiul dominoului se bifurcă la Pești. Trebuie să fiți cu mare băgare de seamă la sănătate, în primul rând. Lucrurile se precipită apoi și pe zona carierei, a locului de muncă, agitația va fi ușor de sesizat. Totul se precipită, parcă totul se întâmplă mai repede ca niciodată. Evenimentele curg în cascadă în așa fel încât Peștii sensibili trebuie să fie atenți să nu fie izbiți de valuri direct de stânci. După sănătate, trebuie să fiți atenți la relațiile cu cei din jur, relațiile de familie, unde nu veți rămâne indiferenți. Astrele au planuri grele pentru voi, care nu pot fi trecute ușor cu vederea. Mesajul Universului trebuie înțeles atât la nivel macro, ca și zodie, dar și la nivel micro, ca și individ. Ce planuri au astrele cu tine?

Citește și: Horoscopul inelelor cu Mariana Cojocaru. Cum sunt „chemate” de un anumit deget și de ce

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri și de pe Facebook.
Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro