31 aug. 2023 | 23:42

Gheorghe Hagi, criticat dur, în direct, după dezastrul de la Helsinki. „Nu există explicație, nu mi se pare ok”

News
Gheorghe Hagi, criticat dur, în direct, după dezastrul de la Helsinki. „Nu există explicație, nu mi se pare ok”

Gheorghe Hagi este criticat de un fost coleg de la echipa națională, după ce Farul a pierdut cu 2-0 meciul de la Helsinki și a ratat calificarea în grupele Conference League și potul de trei milioane de euro de la UEFA. Basarab Panduru i-a reproșat în direct, la televiziune, că l-a titularizat pe Rivaldinho și l-a lăsat pe bancă pe Adrian Mazilu, atacantul pe care a încasat trei milioane de euro de la Brighton.

Gheorghe Hagi, criticat de Basarab Panduru, în direct la televiziune

Farul a câștigat cu 2-1 meciul tur cu HJK Helsinki, dar în returul din Finlanda a pierdut cu 2-0 și a ratat calificarea în grupele Conference League. Gheorghe Hagi a surprins cu formula de start și a fost aspru criticat că l-a lăsat pe bancă pe Adrian Mazilu și l-a titularizat pe Rivaldinho. Decizia lui l-a supărat chiar și pe un fost coleg din „Generația de Aur”: Basarab Panduru i-a reproșat această decizie.

„Eu sunt surprins neplăcut de eliminare, nu mă așteptam. Înainte de meci mă gândeam că Farul merge mai departe. Helsinki bate un Farul obosit, neinspirat, nu știu de ce începutul ăla este cu Rivaldinho, Munteanu și Budescu în atac. De ce nu apare Mazilu…

Eu bănuiam că Mazilu lipsește pentru că l-a accidentat Ivan meciul trecut. Apoi a intrat în minutul 25. Nu există explicație. Nu mi se pare ok să joci cu Rivaldinho în locul lui.”, a spus Panduru, la Orange Sport.

„Nu are cum să joace titular niciodată la Farul”

Fostul internațional a mai spus că nu înțelege de Hagi are încredere în Rivaldinho pentru că nu crede că brazilianul este suficient de valoros ca să facă parte din lotul echipei Farul.

„O fi bun Rivaldinho, dar nu are cum să joace titular niciodată la Farul. Concluzia e că rămân surprins neplăcut.

Eu văd o cauză și în amânarea meciului cu Universitatea Craiova, văd o mare problemă că nu au putut amâna. Văd o mare problemă și pentru Craiova, nu văd cine ar mai vrea vreodată să amâne contra lor”, a mai spus Panduru.

A fost o seară tristă pentru echipele românești din cupele europene pentru că nu doar Farul a fost eliminată, ci și Sepsi, care a pierdut cu 3-2 returul din Norvegia.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Topul cauciucurilor de iarnă. Au trecut cele mai dure teste
EVZ.ro
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Spynews
Se alimentează cardurile. 3.500 de lei net, plătiți lunar. Ce români îi pot primi
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE PREZIDENȚIALE din SUA! CINE VA FI PREȘEDINTE
Mediaflux
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro