23 aug. 2023 | 19:40

Gigi Becali a dezvăluit cine face tactica la FCSB și cu cine se sfătuiește: ”Am zis că vorbește aiurea”

Sport
Gigi Becali a dezvăluit cine face tactica la FCSB și cu cine se sfătuiește: ”Am zis că vorbește aiurea”
Gigi Becali a dezvaluit cine face tactica la FCSB si cu cine se sfatuiește: ”Am zis ca vorbeste aiurea”

Gigi Becali a făcut o dezvăluire cu privire la persoana cu care mai vorbește în legătură cu deciziile tactice de la FCSB. Un antrenor este cel care l-a sfătuit în privința lui Alexandru Băluță, ajuns în această vară la roș-albaștrii. Cine este tehnicianul de care ascultă latifundiarul din Pipera.

Cu cine face tactica Gigi Becali

Gigi Becali se ascunde și recunoaște că se implică în deciziile tehnice de la FCSB, inclusiv în privința schimbărilor efectuate pe durata meciurilor. Dar, uneori se sfătuiește cu un antrenor care a câștigat titlul în România, iar acum este liber de contract.

Gigi Becali a recunoscut că este prieten cu Marius Șumudică și abordează cu acesta și teme fotbalistice. Mai mult, a dezvaluit că tehnicianul este cel care l-a sfătuit ca FCSB să joace cu Alexandru Băluță în poziția de al doilea vârf. După aceea, Charalambous și Pintilii au venit cu aceeași propunere, fără să știe de discuția dintre patron și antrenor.

Gigi Becali a dezvăluit cine face tactica la FCSB și cu cine se sfătuiește: ”Am zis că vorbește aiurea”

Marius Șumudică a câștigat campionatul cu Astra Giurgiu.

”Vorbim și ca prieteni și despre fotbal. Șumudică e băiat deștept, e specialist. Mi-a spus: dacă joci cu Băluță atacant, îi omori pe toți. Am zis că vorbește aiurea.

Vorbesc cu Meme a doua zi. ‘Bă, Gigi. Uite ce propun Charalambous cu Pintilii. Să facem presing, cutare, cutare, să jucăm cu Băluță’. ‘Bă, Mihai, mi-a zis Șumudică așa ceva, dar am crezut că vorbește aiurea. Dacă voi spuneți așa, faceți așa’. A jucat cu Băluță, dar chestia asta mi-o spusese Șumudică… Nici n-am îndrăznit să le spun măcar lui Charalambous și Pintilii”, a dezvaluit Gigi Becali, la Digi Sport.

”Șumudică nu va antrena niciodată FCSB”

De câteva zile se vorbește că Gigi Becali îl vrea pe Marius Șumudică pe banca FCSB-ului, lucru confirmat și de Adrian Mititelu. Patronul de la FCU Craiova a susținut că tehnicianul ar avea pe masă patru oferte de la cluburi din Superliga, printre care și de la FCSB. Gigi Becali l-a contrazis, însă, și a afirmat că Marius Șumudică nu va pregăti niciodată echipa sa.

Latifundiarul din Pipera e încă supărat după ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani, când Marius Șumudică se înțelesese cu FCSB și mai lipsea doar să semneze contractul. Dar s-a răzgândit în ultimul moment și a ales să meargă la CFR Cluj.

”Șumudică e prietenul meu, îmi place de el, e băiat bun, dar ca să se termine o spun acum, dar nu o luați în sens peiorativ. Șumudică nu va antrena niciodată FCSB. Gata, să se termine odată bâlciul!

De unde până unde tot Șumudică? Șumudică are treabă cu mine ca prieten, dar nu am treabă cu el ca antrenor, nu mă intereseaza! A fost atunci, s-a schimbat după ce s-a întâmplat! De atunci, s-a luat hotărârea! Nu e vorba de orgoliu, el și-a cerut iertare: ’Da, dom-le, am greșit!’. Noi stabilisem tot, dar nu există, dacă nu mă ascultă, nu există antrenor care să nu mă asculte! (…)

A avut un comportament atunci, l-am iertat, dar pentru ce a făcut atunci, nu va antrena niciodată. Nu poți să spui acum ceva, și apoi mâine să zici că nu a fost așa”, a adăugat Gigi Becali.

Marius Șumudică a câștigat titlu cu Astra Giurgiu și Supercupa, în anul 2016, și a calificat echipa în 16-imile de finală ale Europa League.

Digisport.ro
Ce a postat Diana Șucu pe internet, următoarea zi după a doua victorie a lui Șumudică la Rapid
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Cutremur în lumea mondenă londoneză: David și Victoria Beckham duc vieți separate
Spynews.ro
A fost acuzată că ”nu a fost ușă de biserică” în căsnicia cu fostul soț, iar acum a reacționat! Ce spune Catrinel Sandu, despre declarațiile controversate ale lui Gabriel Trifu
PRO TV
Ce i-a făcut P Diddy lui Justin Bieber când acesta era minor. Fanii, șocați: ”Nimeni nu l-a protejat. Nici măcar propria familie”
Adevarul
O creatură nemuritoare poate produce o formă contagioasă de cancer. Fenomenul bizar, urmărit de cercetători
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Mircea Geoană, luat la întrebări de Dan Andronic și Mirel Curea
EVZ.ro
Cristina Ștefania a ajuns de urgență la spital! Speak, declarații despre starea ei de sănătate: ”Nici nu vreau să mă gândesc” | FOTO
Spynews
Este cea mai tristă zi. S-a stins marea doamnă a lumii filmului. Românii au crescut cu filmele ei
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
A fost acuzată că ”nu a fost ușă de biserică” în căsnicia cu fostul soț, iar acum a reacționat! Ce spune Catrinel Sandu, despre declarațiile controversate ale lui Gabriel Trifu
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro