20 aug. 2023 | 18:38

Lovitură dură pentru Ianis Hagi. Celebrul fotbalist, probleme la Rangers. Ce se întâmplă cu internaționalul român

Sport
Lovitură dură pentru Ianis Hagi. Celebrul fotbalist, probleme la Rangers. Ce se întâmplă cu internaționalul român
”Sunt dezamăgit de situația în care mă aflu” - Ianis Hagi

De la startul noului sezon din prima ligă scoțiană, Ianis Hagi nu a prea avut meciuri în primul 11. Conform presei de aici, în victoria lui Rangers cu 2-1 în fața celor de la Morton, în Viaplay Cup, Ianis a intrat târziu pe teren, ceea ce l-a nemulțumit. Se pare că vorbim de o lovitură dură pentru Ianis Hagi, dată de noul antrenor Michael Beale. Dacă te interesează, citește mai departe și află ce se întâmplă cu internaționalul român.

Viitorul lui la Rangers pus sub semnul întrebării

Noul antrenor al celor de la Glasgow Rangers se pare că nu prea este încântat de prestațiile internaționalului român, iar ca drept dovadă, în cel puțin două situații, Ianis Hagi a fost din postura de rezervă.

Primul moment s-a derulat în meciul de calificare pentru Champions Leaguea, când românul a fost introdus în ultimele momente ale meciului cu Servette de pe teren propriu, când elevii lui Michael Beale s-au impus cu 2-1.

Vezi și: Începe să își piardă răbdarea, după ce antrenorul ”i-a testat” nervii la ultimul meci. ”Nu văd să aibă un viitor la Glasgow Rangers”

Conform analistului scoțian Derek Ferguson, Ianis Hagi a fost ținut pe banca de rezerve în prima partidă din Scottish Premiership pierdută la Kilmarnock. Noul trio Sam Lammers, Jose Cifuentes și Kieran Dowell par să-l fi determinat pe Michael Beale să ia această decizie, de a-l ține ca rezervă pe internaționalul român.

Lovitură dură pentru Ianis Hagi

Jucătorul de 24 de ani, care a avut o perioadă lungă de accidentare, a revenit în rândul echipei în sezonul trecut, dar Beale a refuzat să-l folosească și și-a gestionat altfel jocul echipei, fără să apeleze la serviciile românului în campania de pre-sezon din această vară.

Dar se pare că Ianis nu a avut minute pe teren, iar Derek Ferguson declară că nu este sigur că va fi titular în noul sezon cu Michael Beale ca antrenor.

Lovitură dură pentru Ianis Hagi. Celebrul fotbalist, probleme la Rangers. Ce se întâmplă cu internaționalul român

”Sunt dezamăgit de situația în care mă aflu”

Al doilea moment, ce ar putea deveni un semnal de alarmă, a fost în victoria celor de la Rangers cu 2-1 în fața celor de la Morton, în Viaplay Cup. Nici de data asta Ianis Hagi nu a jucat în primul 11, ci doar în partea a doua a meciului.

De altfel jucătorul român avea să comenteze cele întâmpalte, la finalul meciului câștigat cu 2-1, Rangers ajungând în optimile de finală din Viaplay Cup. Înlocuindu-l pe Sam Lammers, după aproape o oră de joc, românul a ajutat la schimbarea rezultatului, după ce Rangers fusese condusă cu 1-0.

Vezi și: Cine este jucătorul de la FCSB care ar putea ajunge coleg cu Ianis la Glasgow Rangers. Presa din Scoția: ”L-a comparat cu Cristiano Ronaldo”

Are Ianis Hagi probleme cu noul antrenor, Michael Beale?

Apariția lui Hagi în acest meci a fost doar a doua din acest sezon, după ce săptămâna trecută a jucat în ultimele minute ale meciului cu Servette  în Champions Ligue, câștigat cu 2-1. Ianis Hagi a jucat o jumătate de oră în acest meci, dar înțelege că ”Beale este la conducere și îi respectă deciziile”.

„Fiecare jucător de fotbal vrea să joace. Evident, sunt dezamăgit de situația în care mă aflu, dar respect deciziile antrenorului. Asta nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect.

El este managerul acestui club de fotbal. Sunt un tip simplu și iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic, după o accidentare de un an. Ei știu cine sunt, știu istoria mea la acest club de fotbal și ce am făcut.

Vreau doar să joc fotbal. Nu sunt în poziția de a dovedi ceva nimănui. Am câștigat la acest club de fotbal trofee individuale și trofee colective. Dar, așa cum am spus, sunt un tip simplu și îmi place să joc.”, declara Ianis Hagi după meciul cu Morton.

Vezi și: ”Îi poate face viața grea”. Jurnaliștii din Scoția, vești de ultimă oră despre situația lui Ianis VIDEO

Conform presei scoțiene de specialitate, se pare că tânărul român nu prea este în grațiile noului antrenor Michael Beale, iar asta nu poate decât să-l îngrijoreze pe internaționalul român.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Iubitul Elenei Udrea, decizie radicală. Cum va fi afectat copilul cuplului
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Statul vrea banii românilor. S-a dat ordinul în România. Cetățenii vor fi notificați de ANAF
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro