31 iul. 2023 | 23:26

Violeta şi Radu Bănică, alături de iubitul Andreei Marin la un concert din Paris. Cei trei s-au distrat de minune VIDEO

Monden
Violeta şi Radu Bănică, alături de iubitul Andreei Marin la un concert din Paris. Cei trei s-au distrat de minune VIDEO

Violeta, Radu Ștefan și actualul partener al Andreei Marin s-au distrat de minune la un eveniment grandios de la Paris. Cei trei au dansat, au ascultat muzică și au zâmbit fericiți toată seara zilei de duminică, 30 iulie. Imagini surpriză din Franța. Foto

Violeta, la concert cu tânărul Radu Ștefan

Este (aproape) imposibil să nu fi auzit numele Andreei Marin până acum. Fosta prezentatoare de televiziune este una dintre cele mai îndrăgite apariții de pe micile ecrane. Este, de asemenea, cunoscută prin prisma relațiilor sale amoroase cu vedete cunoscute din showbizul românesc.

În perioada anilor 2006-2013, Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. Cei doi s-au iubit intens, până au început să apară probleme în relația de cuplu, care se pare că a fost presărată cu multe momente de violență – fizică, verbală și nu numai. Din același motiv ar fi și divorțat.

Un lucru este cert: Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. s-au iubit atât de mult încât și-au dorit să aibă un copil, pe Violeta, care astăzi este în vârstă de circa 16 ani. Extrem de frumoasă, la fel ca fratele său vitreg, Radu Ștefan, în vârstă de 21 de ani, adolescenta întoarce toate privirile.

Violeta are părul bogat și lung, de nuanță șatenă, ochi albaștri și pielea albă ca smaraldul. Subțirică și elegantă, fiica lui Ștefan Bănică Jr. a început să fie cunoscută recent și în lumea mondenă. În urmă cu puțin timp, s-a afișat la un concert din Franța, împreună cu fratele său vitreg.

Iubitul Andreei Marin i-a însoțit la Paris

Violeta și Radu Ștefan se distrează de multe ori împreună, ei fiind cât de cât apropiați ca vârstă. Nu o dată au făcut publice pe paginile lor sociale imagini de la evenimente la care au participat. Așa s-a întâmplat și de această dată, frumoasa adolescentă publicând mai multe clipuri.

Fiica Andreei Marin și băiatul lui Ștefan Bănică Jr. au fost împreună la concertul lui The Weekend, la Paris. Cei doi tineri nu au mers neînsoțiți, însă. Prezent la momentul artistic a fost și partenerul actual al mamei Violetei. Bărbatul a însoțit-o pe adolescentă și în Statele Unite, zilele trecute.

Nu mai este o noutate că Violeta și Radu Ștefan se înțeleg foarte bine. Tânărul a mărturisit în urmă cu mai mult timp că are o relație foarte frumoasă cu sora lui și că se bucură tare mult că se au unul pe altul, că pot să își fie alături și să discute diverse subiecte.

În ceea ce privește relația cu Andreea Marin, Radu Ștefan a dezvăluit că o știe pe vedetă încă de când era mic și că s-a comportat foarte frumos cu el. Băiatul lui Ștefan Bănică a precizat că o respectă enorm pe fosta prezentatoare de televiziune, cu care se înțelege de minune.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Veste mare de la Buckingham. Kate se va transforma total
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro