20 iul. 2023 | 22:17

Iluzia optică virală a serii. Doar geniile pot găsi cele 13 chipuri în doar 15 secunde

Diverse
Iluzia optică virală a serii. Doar geniile pot găsi cele 13 chipuri în doar 15 secunde
Iluzia optică virală a serii. Doar geniile pot găsi cele 13 chipuri în doar 15 secunde

Iluziile optice sunt una dintre cele mai bune modalități de a ne testa atenția și concentrarea. Iată mai jos un joc extrem de interesant, care pune la încercare răbdarea noastră și ne testează aptitudinile. Doar geniile găsesc 13 chipuri în poză, într-un timp limitat. Vezi dacă ești unul dintre ei.

Cea mai tare iluzie optică a serii

Iluzia optică cunoscută ca „Găsește cele 13 chipuri într-o poză” este o provocare vizuală amuzantă și captivantă. Această iluzie constă într-o imagine complexă și detaliată, care conține 13 chipuri ascunse printre diferite elemente.

La o privire superficială, poate părea doar o imagine abstractă, dar în realitate, aceasta conține 13 chipuri ascunse strategic, pe care doar geniile le pot observa. Iluzia optică testează abilitățile noastre de observație.

Datorită complexității imaginii din natură, unele chipuri pot fi dificil de găsit, iar mintea noastră poate vedea doar forme abstracte sau figuri nerelevante. Caii sunt atât de bine evidențiați, încât restul detaliilor sunt eclipsate de măreția acestora.

Pentru a găsi cele 13 chipuri, trebuie să fii răbdător și să examinezi atent fiecare colțișor al imaginii. Atenție, însă, că ai doar 15 secunde la dispoziție ca să poți câștiga provocarea și să dovedești că ești bine antrenat.

Testul suprem al atenției

Această imagine este, în realitate, un tablou al celebrului artist american Bev Doolittle, intitulat „The Forest Has Eyes”. Iluzia optică te provoacă să-ți îmbunătățești capacitatea de a observa detalii subtile și ascunse într-o imagine complexă, cu multe culori și elemente.

Ai la dispoziție 15 secunde să găsești toate cele 13 chipuri. Nu trișa! Consultă imaginea ajutătoare doar după ce ai dat tot ce ai avut mai bun ca să rezolvi exercițiul, pentru că doar așa îți vezi adevăratele aptitudni.

Iată un indiciu: concentrează-te pe copaci, pe stânci și pietre, pentru că în acele zone se ascund. Ți-aș fi spus să fii atent și să nu te grăbești, dar tocmai aceasta este ideea; mai repede înseamnă mai bine.

Ai reușit să termini provocarea? Înseamnă că stai foarte bine la capitolul concentrare și ai ochi de vultur. Dacă nu ai reușit să găsești chipurile în timp util, nu te descuraja! Poate nu a fost cea mai bună zi, mai poți încerca și alte exerciții prin care să îți testezi inteligența.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Manichiura perfectă în funcție de zodie. Ce culori ți se potrivesc
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro