10 iul. 2023 | 18:31

Iluzia optică a începutului de săptămână. Găsești iepurele ascuns în imagine în doar 23 de secunde?

Diverse
Iluzia optică a începutului de săptămână. Găsești iepurele ascuns în imagine în doar 23 de secunde?

Foarte mulți oameni adoră să petreacă timpul deslușind iluzii optice. Pe lângă faptul că ajută memoria, acestea s-au dovedit a fi un aliat de bază în lupta contra plictiselii. O nouă iluzie optică a devenit virală. Oamenii din mai multe țări încearcă să o rezolve. Află despre ce iluzie este vorba!

Găsește iepurele în câteva secunde!

Iluziile optice au rolul de a oferii o altă percepție asupra realității. Totodată, iluziile optice ne pot induce în eroare. Cu toate acestea, ele sunt extrem de benefice pentru creier. Acestea reușesc să stimuleze abilitățile de procesare vizuală ale creierului și pot îmbunătăți abilitățile cognitive precum atenția și percepția.

Specialiștii atrag atenția asupra menținerii creierului activ. Cu cât creierul este mai provocat cu atât sănătatea mintală și bunăstarea emoțională vor cunoaște o serie de beneficii.

Dacă doriți să vă testați atenția puteți rezolva următoarea iluzie optică. La prima vedere poate părea un simplu drum în mijlocul unei ferme. În iarbă se află, însă, un iepure. Ai 23 secunde pentru a-l găsi.

Rezolvarea acestui mic exercițiu poate fi extrem de benefică pentru creier. Prin intermediul acestui exercițiu, ne putem testa nivelul de atenție. În timp, aceste exerciții pot duce la creșterea nivelului IQ.

Te-ar putea interesa și: Iepuraşul s-a ascuns printre pisici. Găseşte-l în mai puţin de 11 secunde! Test special de IQ

Ai văzut unde se afla iepurele?

Ai reușit să găsești iepurele? Dacă nu, află care este rezolvarea. Iepurele stă cu spatele, iar o parte din urechea sa este vizibilă. Iarba destul de înaltă îți poate crea dificultăți. Consultă galeria foto pentru a vedea unde se află micul animal.

Dacă nu ai reușit să rezolvi această iluzie optică ar trebui să nu te dai bătut. Dacă acorzi timp necesar acestei activități, rezultatele se vor vedea. Este recomandat să încerci să rezolvi și alte astfel de iluzii optice.

Studiile arată că iluziile optice sunt, de asemenea, o parte a domeniului psihanalizei, pentru că aruncă lumină asupra modului în care percepi lucrurile.Creierul unui om normal poate privi lucrurile sau imaginile diferit, formând o percepție diferită din fiecare unghi.

De aceea, iluziil optice sunt un exercițiu benefic și ideal pentru creier. Nivelul de atenție și de concetrare va crește, iar cu timpul îți vei dezvolta ochi de vultur.

Te-ar putea interesa și: Câte animale vezi în imagine, testul care îţi arată ce IQ ai. Ai reuşit să le găseşti pe toate?

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum să înlocuiești ouăle în orice rețetă de post. Soluții rapide pentru gospodine
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro