06 iul. 2023 | 19:28

Ce au pățit Neti Sandu și nepoata sa în vacanța din America: „Nu avem nimic pentru tine aici”

Monden
Ce au pățit Neti Sandu și nepoata sa în vacanța din America:
Ce au pățit Neti Sandu și nepoata sa în vacanța din America: "Nu avem nimic pentru tine aici"

Neti Sandu a mers, pentru prima dată, în America. Astrologul a vorbit despre toată experiența, dar și despre un episod care a marcat-o complet și pe care nu îl va uita. A trăit din plin visul american împreună cu nepoata ei, dar au fost și într-o situație din care nu știau cum să scape și care le-a schimbat complet părerea despre SUA.

Ce a pățit Neti Sandu în America

Neti Sandu a fost în vacanță în SUA, acolo unde a trăit experiențe minunate, dar si momente în care voia să ajungă cât mai repede acasă. Invitată la emisiunea lui Măruță, alături de nepoata ei, Alice Kapelovies, a vorbit despre cum a fost vacanța care spera să îi lase numai amintiri plăcute și să o facă să revină pe meleaguri americane.

I-a plăcut, însă, concertul la care a mers și unde s-a distrat de minune.

„Am fost la concert la Usher. Am fost în Las Vegas cu elicopterul. Aveam o emoție, dar am zis că vreau să stau în față. După aceea am zburat la New York, am vizitat WD. Am văzut și Casa Albă, dar departe. Ne-am plimbat cu metroul, cu trenul, cu toate”, a declarat Neti.

Pe lângă plimbările făcute prin tot felul de locații la care românii încă visează, cele două au întâlnit și altfel de situații sau ”mirosuri ciudate”. Nepoata ei a vorbit despre momentul în care și-a dat seama că oamenii de acolo nu sunt tocmai primitori cu turiștii, ci sunt destul de rasiști cu cei care nu arată la fel ca ei, lucru ce a dezamăgit-o complet.

„Nu, chiar nu, este frumos și acolo dar avem atâtea locuri minunate în România. Oricum, mi s-a întâmplat ceva care m-a lăsat..mască. Trecusem pe lângă un pub și se auzea muzică pe gustul meu, și am intrat, am zis, intru până la baie să văd și eu cum e atmosfera.

Am intrat și erau doar persoane de culoare, s-au întors toți de parcă eram un intrus. Cineva mi-a spus ”Cu ce te ajutăm?”, iar eu am spus că merg până la baie, dar pot cumpăra ceva de acolo, un suc de la bar, ca să nu fie problemă. Și de la bar mi s-a spus ”Nu avem nimic pentru tine aici”, eu eram singura care nu era de culoare de acolo, deși eram bronzată. M-au dezamăgit oamenii cred..”, a dezvăluit Alice.

Neti Sandu nu se mai întoarce în America

Întrebată dacă își face astrograma înainte de a pleca într-o vacanță, Neti Sandu a explicat că știe cum vor fi lucrurile dinainte. Când citește în stele, își face o idee despre o bună perioadă de timp. De data aceasta a știut că va trăi o aventură și așa a și fost.

Cătălin Măruță a vrut să știe dacă Neti ar mai repeta experiența în America și chiar dacă aceasta și-ar dori să se mute acolo, iar ambele răspunsuri au fost negative. Vedeta spune că prețurile au fost mult prea mari în SUA, în timp ce în New York nu s-a simțit confortabil din cauza mirosurilor de substanțe interzise sau felului în care se îmbrăcau oamenii pe stradă.

„Nu m-aș mai duce. E totul foarte, foarte scump, plătești taxe peste tot. Niciodată, nu m-aș regăsi. M-aș chinui, să mă duc de bunăvoie acolo, clar nu. În New York nu mi-a plăcut mirosul, sunt magazine cu diverse ierburi, mai e și umiditatea. Mirosul ăla e groaznic. Noi ne-am îmbrăcat colorat și veneau să ne spună oamenii că le place mult cum suntem îmbrăcate. Femeile merg în colanți și niște benzi în jurul pieptului, adică topuri foarte scurte, ori cizme de piele, bustiere și pantaloni scurți, așa se îmbracă lumea acolo”, a adăugat celebrul astrolog.

Digisport.ro
Ce a postat Diana Șucu pe internet, următoarea zi după a doua victorie a lui Șumudică la Rapid
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Mircea Geoană, luat la întrebări de Dan Andronic și Mirel Curea
Spynews.ro
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
PRO TV
Ce i-a făcut P Diddy lui Justin Bieber când acesta era minor. Fanii, șocați: ”Nimeni nu l-a protejat. Nici măcar propria familie”
Adevarul
O creatură nemuritoare poate produce o formă contagioasă de cancer. Fenomenul bizar, urmărit de cercetători
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
O româncă a intrat de două ori în Cartea Recordurilor. Are cel mai lung și sănătos păr din lume
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
Obligatoriu pentru românii care au casă prin credit ipotecar. Riscă să primească amendă
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro