12 iun. 2023 | 20:26

Alina Eremia, adevărul despre criticile primite în perioada Lala Band. Cât a suferit din cauza kilogramelor în plus: „Eram mai plinuță”

Monden
Alina Eremia, adevărul despre criticile primite în perioada Lala Band. Cât a suferit din cauza kilogramelor în plus: „Eram mai plinuță”

Astăzi nu lasă nicio apariție remarcabilă nebifată. Cu un trup perfect, dar și cu o voce de privighetoare, puțin știu că în trecut, pe când o vedeam în serialul fenomen Lala Band, Alina Eremia a suferit enorm din cauza kilogramnelor în plus, pe care telespectatorii nu le-au putut lăsa netaxate.

Alina Eremia, probleme cu greutatea

Nu ai fi zis vreodată că frumoasa artistă ar fi trecut prin momente cumplite, din cauza criticilor pe care fanii îndrăgitului serial, ,, Lala Band” i le făceau. Ioana , după numele său din serial, era o tânără talentată, dar care se confrunta cu lupta kilgramelor în plus.

Artista a fost invitată în podcastul Ilincăi Vandici, unde a vorbit despre iertare și lecțiile învățate în viață. Pentru artistă, comentariile răutăcioase și dureroase, au fost un imbold de a își demonstra, ei în primul rând, că poate câștiga lupta cu kilogramele.

,,Nu toată lumea te place. Au fost oameni de-a lungul carierei mele care mi-au spus că sunt prea nazală sau că nu pot să mă desprind de imaginea LaLa Band. Sau felul în care arătam la momentul respectiv nu era ideal, că eram mai plinuță, încă nu pierdusem kilograme. Dar m-au motivat să le demonstrez contrariul!”, a mărturisit artista la podcastul Ilincăi Vandici.

Când a venit vorba despre cât de afectată a fost de părerile celor din jur, frumoasa cântăreață a rescunoscut că, în timp a învâțat să își formeze singură niște scuturi, care o protejează de tot ce e rău.

,, Nu mă încarc cu situațiile neplăcute. E un mecanism de apărare al creierului, trec mai departe, iert persoana respectivă și nu rămân cu resentimente.”, a mai spus artista.

Ce nu poate ierta Alina Eremia?

Din fața micilor ecrane, viața pare frumoasă, ușoară, dar și vedetele sunt oameni și trec prin diferite greutăți ale vieții. La fel s-a întâmplat și în cazul Alinei Eremia, care, din păcate, a fost dezamăgită chiar de cele mai dragi persoane din viața ei.

În discuție cu frumoasa prezentatoare, Ilinca Vandici, Alina Eremia s-a deschis și a spus ce o doare cel mai tare la persoanele din jurul ei.

,,Cred că cel mai tare mă dezamăgesc oamenii care nu își respectă cuvântul dat. Oamenii promit, dar nu se țin de promisiuni. Minciuna cred că poate fi iertată, dacă este recunoscută. Oamenii cred că te pot lua de fraieră, deși tu le dai ocazia să spună adevărul, ei tot insistă cu minciuna. Dar poate persoana aia nu are ce să caute în viața ta!”.

În schimb, frumoasa artistă ne dă o lecție tuturor, lecție pe care cu greu a învâțat-o și ea. Dacă vrei să fii tu împăcat cu tine, învață să faci și tu la fel. Învață să ierți!

,,Iertarea e o chestie care ține de tine, de interiorul tău, nu trebuie să faci un act de bunătate cu celălalt. E despre tine iertarea! ”, a  adăugat cântăreața.

Citește și: Defectul Alinei Eremia a fost dezvăluit. Cântăreața s-a rușinat mult timp

 

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Salată de conopidă, rețeta care a făcut furori pe internet. E delicioasă și se prepară în doar câteva minute
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Maria Ciobanu, la răscruce. A trecut prin momente crâncene
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Ora de iarnă 2024. Nu se mai dă ceasul înapoi? Ora de vară va fi utilizată permanent
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se dau 25.000 de LEI PENSIE LUNARĂ pentru români! EXISTĂ o CONDIȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro