12 iun. 2023 | 20:26

Horoscopul zilei de marţi, 13 iunie 2023. Zodia urmărită de ghinion

Horoscop
Horoscopul zilei de marţi, 13 iunie 2023. Zodia urmărită de ghinion

Ziua de 13 este cunoscută ca fiind o zi care aduce ghinion. În ciuda acestei supersitiții, sunt zodii care reușesc să evite cu succes ghinonul. Însă, sunt și excepții. Astrele le rezervă lucururi bune racilor, care își pot îndeplini visele. Ca acest lucru să fie posibil, aceștia ar trebui să ceară ajutor divin și să facă exerciții de vizualizare.

Berbec

În ciuda acestei zile, norocul pare că le surâde berbecilor. Sunt șanse mari să-și atingă scopul pe care-l și-l propun în această perioadă. Totodată, este posibil ca aceștia să-și dea seama de persoanele rău intenționate. Acestea vor încerca să te împiedice să fii fericită. Nu lăsa acest lucru să te intristeze. Poți trece cu bine peste acest obstacol, dacă te vei concentra pe lucrurile care pot fi îmbunătățite și poți renunța la ceea ce nu poți schimba.

Taur

Sunt șanse mari ca în această perioadă să-ți găsești sufletul pereche. Ziua de 13 îți va aduce lucruri pozitive și karmice în viața ta. Universul îți va oferii indicii despre viitorul apropiat. În acest sens, îndreaptă-ți atenția spre numerele repetitive.

Gemeni

Nativii acestei zodii sunt îndemnați să-și amintească de ce-și iubesc locul de muncă. În caz contrar, aceștia riscă să-și piardă interesul. În această perioadă, te va urmări o curiozitate, care nu-ți va da pace. S-ar putea să descoperi că nu-ți displace atât de mult serviciul, chiar și atunci când pare că ziua este mai lungă decât de obicei.

Rac

Datorită firii lor sentimentale, aceștia se vor emoționa când vor auzi despre un cuplu care și-a îndeplinit dorințele sau despre vindecarea unei persoane.În această perioadă, aceștia ar trebui să-și urmeze visele . Este posibil ca în această perioadă să-ți atingi latura spirituală. Poți cere ajutor divin în această perioadă, pentru a-ți îndeplini visele. Îți poți scrie visele pe hârtie, pentru a le putea împlini mai repede.

Leu

Leii sunt cunoscuți pentru abilitatea lor de a păstra un secret. Vei fi tentat să-ți ții viața privată, departe de ochii celorlalți. În cursul zilei de 13 vei fi nevoit să-ți dublezi eforturile în acest sens. Pe tot restul săptămânii te poți deconecta de la viața socială.

Fecioară

Fecioarele sunt recunoscute pentru loialitatea de care dau dovadă. Din acest motiv, aceștia își vor dori și de la persoanele apropiate acest lucru. În această perioadă, dorința de a petrece mai mult timp cu persoanele apropiate va fi una mai mare. Mai mult, poți da de anumite obstacole, care te vor împiedica să-ți atingi visele. Aceste mici provocări vor conduce și la probleme de organizare și frustrări. Este indicat ca în această perioadă să nu lași stările de nervozitate să ți consume energia.

Balanță

Este posibil ca ziua ta de muncă să nu fie la fel de productivă pe cât te așteptai. În ciuda acestui lucru, încearcă să-ți păstrezi echilibrul mental. Ești tentat să acorzi o atenție deosebită modului în care -ți petreci timpul.

Scorpion

Scorpionii sunt unii dintre cei mai romantici nativi din zodiac. Cu toate acestea, aceștia vor fi tentanți să caute afecțiune. Din acest motiv, scorpionii sunt sfătuiți să-și organizeze timpul pentru a fi alături de partener mai multă vreme. Scorpionii care nu sunt singuri, pot petrece timp alături de prieteni.

Săgetător

Este știut faptul că această zodie iubește idependența mai mult decât oricare zodie. Mai mult, aceștia iubesc să-și petreacă timpul alături familie. Săgetătorii iubesc să-și vadă prietenii și rudele zâmbind. În această perioadă, aceștia vor fi atrași de conversațiile interesante.  Nativii acestei zodii sunt sfătuiți să-și planifici o întâlnire de familie obișnuită pentru următorul weekend.

Capricorn

Capricornii nu sunt atât de norocoși ca restul zodiilor. Aceștia vor descoperi că anumite persoane încearcă să le manipuleze.  O persoană apropiată îi va minții. Din acest motiv, este posibil ca aceștia să-și piardă încrederea. Ghinonul nu pare că-i ocolește.

Vărsător

Vărsătorii vor trebui să aibă mare atenție la bani, deoarece vor fi tentați să-și cumpere mai multe lucruri. Este posibil să cumperi un articol sub presiunea unei decizii emoționale care te face să crezi că trebuie să-l ai. Încearcă să te încadrezi într-o anumită limită.

Pești

În această perioadă, peștii vor prefera să nu fie în centrul atenției ci din contră. Însă, familia te va face să ieși din zona de comfort. Pentru acești nativi, va fi liniștitor faptul că oamenii din viața lor îi iubesc și îi admiră cu adevărat.

 

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Salată de conopidă, rețeta care a făcut furori pe internet. E delicioasă și se prepară în doar câteva minute
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Țeapa pe care și-o iau mulți proprietari. Pierd bani din cauza unei escrocherii
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
S-a pus limită la bani. Cine depășește 160 de euro trebuie să declare la vamă
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se dau 25.000 de LEI PENSIE LUNARĂ pentru români! EXISTĂ o CONDIȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Motivul pentru care Mihai Găinușă și Șerban Huidu nu își mai vorbesc din 2014, după ani de prietenie
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro