10 iun. 2023 | 22:55

Testul de atenție pentru oamenii cu IQ ridicat. Găsești toate diferențele din imagini în doar 20 de secunde?

Diverse
Testul de atenție pentru oamenii cu IQ ridicat. Găsești toate diferențele din imagini în doar 20 de secunde?
Testul de atenție pentru oamenii cu IQ ridicat. Poți să identifici toate diferențele dintre cele două imagini?

Playtech Știri îți prezintă testul de atenție pentru oamenii cu IQ ridicat. Crezi că reușești să identifici toate diferențele dintre cele două imagini alăturate? Nu ai la dispoziție tot timpul din lume pentru a rezolva sarcina dată, ci doar 20 de secunde.

Testul de atenție pentru oamenii cu IQ ridicat

Imaginează-ți că ești călare pe un cal, pe care nu îl poți controla. Nu îți ascultă indicațiile și se deplasează în direcția în care vrea, nu unde îți dorești tu să ajungi. Vrei ca animalul să se îndrepte spre dreapta, însă o ia spre stânga. Și invers. Vrei să încetinească sau să se oprească, însă începe să alerge. Te simți neajutorat și ești incapabil să îl controlezi.

La fel se întâmplă și când nu te poți concentra asupra activității pe care o desfășori zi de zi, asupra responsabilităților pe care trebuie să le duci la capăt. Mintea este ocupată cu gânduri irelevante în loc să se concentreze asupra aspectelor ce sunt cu adevărat importante. Acest comportament al creierului deturnează atenția, conducând la greșeli importante.

Pentru a ajunge la destinație, trebuie să poți controla calul și să-l îndrepți în direcția dorită. La fel se întâmplă și cu mintea. Specialiștii în domeniul psihologiei și psihiatriei recomandă antrenarea creierului în mod constant prin diverse activități. Una dintre ele poate presupune rezolvarea testelor de atenție.

Playtech Știri are o nouă provocare pentru tine. Este vorba despre a identifica numărul de diferențe dintre două imagini. Așa cum te-am obișnuit deja, nu ai la dispoziție tot timpul din lume pentru a rezolva această sarcină. Setează cronometrul la 20 de secunde. Acesta este timpul în care trebuie să rezolvi problema de astăzi.

Câte diferențe poți să identifici între imagini?

Dacă ești pregătit să dai curs provocării de astăzi, accesează prima imagine încărcată în galeria FOTO a acestui articol. Atenție! Nu accesa cea de-a doua ilustrație, fiindcă în ea vei afla răspunsul corect la problema stipulată. Nu-ți fura singur căciula, fii onest cu tine până la capăt.

În primul material din galeria FOTO vei observa două fotografii alăturate, în care sunt prezentați băieți și fete îmbrăcați în costume de supereroi. Cele două imagini par identice, la o primă vedere. Realitatea este că sunt doar foarte asemănătoare, între ele existând unele diferențe. Ce trebuie să faci tu este să le numeri și să spui câte diferențe există în total.

Ai grijă, timpul limită se scurge rapid. Trebuie să te concentrezi asupra imaginilor. Astfel îți vei evalua și abilitățile de atenție. Câte greșeli ai identificat până acum în primul material din galeria FOTO? Mai ai la dispoziție doar 10 secunde. Unele diferențe sunt ușor de observate, altele necesită puțin timp.

Ești pregătit să dai răspunsul final? Dacă da, accesează al doilea material încărcat în galeria FOTO. Între cele două imagini alăturate există șase diferențe. Le poți observa ușor, fiindcă le-am marcat special pentru tine.

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Vești rele de la ANM. Când se schimbă vremea radical
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
N-ai voie să înregistrezi cu telefonul. Se consideră infracțiune. Închisoare 2 ani
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro