07 iun. 2023 | 15:35

Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu, noul cuplu din TV! Interviu la dublu despre cele mai controversate aspecte ale relației lor: „Fiecare om are prețul lui!” EXCLUSIV

Monden
Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu, noul cuplu din TV! Interviu la dublu despre cele mai controversate aspecte ale relației lor: „Fiecare om are prețul lui!” EXCLUSIV
Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu, noul cuplu din TV. Interviu la dublu, în exclusivitate pentru Playtech Știri. VIDEO

În fiecare dimineață Natalia Mateuț, Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu ne aduc zâmbetul pe buze și voie bună cu energia lor debordantă! Cei trei prezentatori ai emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars fac o echipă pe cinste și reușesc întotdeauna să aducă o bună dispoziție telespectatorilor. Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu, noul cuplu din TV, au oferit un interviu în exclusivitate pentru Playtech Știri în care au vorbit despre relația lor. VIDEO

Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu, noul cuplu din TV. Care este natura relației lor, de fapt

Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu nu sunt doar colegi de muncă, ci și foarte buni prieteni. Ori de câte ori unul dintre ei lipsește de la emisiunea pe care o prezintă pe Antena Stars, aceștia recunosc că își simt lipsa unul altuia. Mai mult decât atât, cei doi s-au despărțit de foștii parteneri în aceeași perioadă, așadar, afirmă, fără ezitare, că au fost „frați de suferință”. În exclusivitate pentru Playtech Stiri, cei doi prezentatori TV ne-au spus cele mai controversate aspecte ale relației lor.

Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu ne-au oferit un interviu inedit în exclusivitate pentru Playtech Știri și ne-au spus cum este relația lor la locul de muncă. Mai mult decât atât, ne-au povestit și cum a fost perioada după despărțirea de foștii parteneri.

Playtech Știri: Cum vă înțelegeți la locul de muncă? Cum este să faceți o echipă?

Natalia: Ne-am îmbrăcat pe aceeași paletă de culori, înseamnă că gândim la fel, deci suntem telepatici.

Cătălin: Gândim la fel, simțim la fel, facem prostii la fel, suferim la fel! Am suferit în același timp, ca frații, așa a hotărât Dumnezeu, dar ne este foarte bine acum! Mulțumim lui Dumnezeu că ne-a ajutat!

Playtech Știri: Natalia, când este plecat Cătălin, îi simți lipsa în emisiune?

Natalia: În curând, voi pleca și eu și va simți și el sentimental de nostalgie, dar asta este, ne ținem loc unul celuilalt, pentru că suntem o echipă!

Cătălin: Dacă eu sunt plecat sau Andrei e plecat, eu pot plânge pe umărul Nataliei sau Andrei pe umărul Nataliei, dar daca pleacă ea, e ciudat să plâng pe umărul lui Andrei sau Andrei pe umărul meu!

Ce spune Natalia despre decizia lui Cătălin Cazacu de a părăsi România

Recent, Cătălin Cazacu a spus în exclusivitate că își dorește să trăiască pe barcă și să părăsească în cel mai scurt timp România. Natalia ne-a spus părerea ei despre decizia neașteptată pe care a luat-o colegul său!

Playtech Știri: Natalia, colegul tău își dorește în doi ani să se mute pe barcă, să nu mai știe nimic de România. Ce părere ai?

Natalia: El vorbește mult, dar nu face ceea ce spune. Și mie mi-ar plăcea să mă mut în Zimbabwe. Mie îmi place enorm să călătoresc, mi-ar plăcea să fac înconjurul lumii, dar mă voi întoace mereu acasă.

Ce spune Cătălin Cazacu despre noua relație a Nataliei

Natalia afirma, recent, că este îndrăgostită, însă nu dezvăluie deocamdată identitatea celui care i-a furat inima. Fiind prieteni foarte buni, prezentatoarea TV l-a pus la zi pe Cătălin Cazacu cu toate noutățile!

Playtech Știri: Multă lume se întreabă cine o însoțește pe Natalia în vacanțe! Cătălin, tu știi?

Cătălin: Nomal că știu! Nu o să spun niciodată, dar orice om are prețul lui. Nu vreau să zic nimic, eu am rate la bancă.

Natalia: Compania este plăcută, nu este low-cost. Frumos, elegant… Am fost pe vremuri și pe low-cost, dar mi-am dat seama că nu ma simt confortabil. Nu fac referire la nimeni!

Video: Daniel Bălan

Digisport.ro
Unde s-a angajat Neil Lennon, după ce n-a rezistat decât 6 meciuri în România
Stirile PROTV
Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ce scria CIA despre Nicolae Ceaușescu în ultimele sale zile de viață. Spionii din timpul Revoluției
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
O bancă celebră pune pe liber mii de oameni. Angajați care rămân pe drumuri
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
România și Ungaria sunt obligate. S-a dat ordin de la UE. Am ajuns de râs în Europa
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro