01 iun. 2023 | 18:23

Pasiunea „rebelă” a iubitului Andreei Marin. Pe cine iubește Adrian Brâncoveanu atunci când „Zâna” nu este în preajmă FOTO (exclusiv)

Monden
Pasiunea
Pasiunea rebelă a iubitului Andreei Marin

Imagini senzaționale au fost surprinse de echipa de paparazzi Playtech Știri. Mereu pregătiți, fotoreporterii redacției noastre au descoperit pasiunea „rebelă” a iubitului Andreei Marin. Cum a fost surprins Adrian Bârncoveanu când „Zâna” nu este în preajma sa. Imaginile obținute în exclusivitate, în galeria foto de mai sus.

Ce pasiune are iubitul Andreei Marin

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează unul dintre cele mai admirate, dar și discrete cupluri din showbiz-ul românesc. De când l-a cunoscut și l-a primit în viața ei, prezentatoarea radiază de fericire, semn că și-a găsit liniștea alături de un partener ce îi oferă sprijin, încredere și, nu în ultimul rând, dragoste.

Cei doi apar rar împreună la evenimentele mondene și sunt destul de zgârciți când sunt întrebați despre relația lor, preferând să își trăiască povestea departe de ochii străinilor.

Recent, Adrian Brâncoveanu a fost surprins într-o ipostază inedită și suprinzătoare de echipa de paparazzi Playtech Știri. Românii s-au obișnuit să îl vadă mereu îmbrăcat la costum, fiecare apariție a sa fiind impecabilă și elegantă. Se pare că iubitul Andreei Marin are un suflet rebel și o pasiune pe măsură: motoarele.

Fotoreporterii redacției noastre l-au întâlnit în trafic, îmbrăcat la costum, cu pantofi în picioare, dar pe o motocicletă pe care și-ar dori-o orice pasionat.

Potrivit colegilor de pe teren, acesta „a turat caii putere ai bijuteriei pe două roți în timp ce a alternat mersul regulamentar cu cel neregulamentar”.

„A meritat așteptarea”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au decis să își dea o șansă, să vadă dacă sentimentele ce îi unesc pot fi baza unei relații trainice, însă nu a fost deloc ușor. După ce au trecut testul timpului, dar și al distanței, se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

„Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună”, a declarat Andreea

Parteneri
Se schimba data PASTELUI? Crestinatatea se pregateste pentru un moment istoric
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Sorana Cîrstea, mesaj de dragoste pentru Țiriac Junior de ziua lui. Ce i-a transmis tenismena iubitului ei
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
Anunț oficial pentru clienții BCR. Cardurile de debit se transformă
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, UMILIT! Șoc TOTAL în RUSIA! Nimeni nu se AȘTEPTA
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro