26 mai 2023 | 18:27

Produsul de 50 de bani care te scapă de petele galbene din chiuvetă și WC. Face minuni

Diverse
Produsul de 50 de bani care te scapă de petele galbene din chiuvetă și WC. Face minuni
Acesta este produsul care te scapă de petele galbene din chiuvetă și WC. Costă doar 50 de bani, dar face minuni.

Te confrunți cu dificultăți când vrei să îndepărtezi petele galbene din chiuvetă și WC? Playtech Știri are soluția potrivită pentru tine. Cu ajutorul unui produs care nu costă mai mult de 50 de bani și pe care, probabil, îl ai deja acasă, poți să scapi de această problemă. Află în rândurile de mai jos cum trebuie să procedezi.

Cum scapi de petele galbene din chiuvetă și WC

În Roma antică, toaleta presupunea o turlă cu o cisternă, ce prezenta un fel de robinet pentru evacuarea apei. La sfârșitul secolului al XVI-lea, în Anglia, un anume John Harlington a proiectat o toaletă mai complexă, proiectul fiind preluat ulterior de britanicul Alexander Cummings, care l-a îmbunătățit prin adăugarea unui sifon în formă de U.

Sifonul în forma literii U face parte din sistemul toaletei și în ziua de astăzi. Însă chiar și toaletele de ultimă generație pot să sufere de unele probleme, precum petele galbene. Acestea nu se formează doar la nivelul vasului de toaletă, ci și în cazul chiuvetelor din baie și pot fi dificil de îndepărtat.

De obicei, poți să scapi de petele galbene de pe chiuvetă sau vasul de toaletă dacă le cureți constant cu aceleași produse. Apa care curge în mod continuu poate să lase resturi de calcar, care se solidifică încet și capătă diverse culori. În loc să apelezi la un produs chimic, Playtech Știri îți recomandă să folosești un ingredient natural pentru a scăpa de această problemă.

Acidul fluorhidric este cunoscut pentru eficiența sa când vine vorba despre eliminarea petelor galbene de pe diverse suprafețe. Este, totuși, dificil să fie găsit în comerț. Dacă vrei să scapi de petele de pe chiuveta din baie sau de pe vasul de toaletă, Playtech Știri îți recomandă un produs care nu costă mai mult de 50 de bani.

Cum elimini petele galbene cu infuzie de usturoi

Concret, este vorba despre usturoi. Nu, nu trebuie să îl arunci direct în chiuvetă sau în vasul de toaletă. Nu pentru că metoda nu ar funcționa, ci pentru că alimentul poate fi folosit în alt mod pentru a acționa eficient. Prepară o infuzie pe bază de usturoi, las-o să se răcească și pune lichidul ulterior într-o sticlă cu pulverizator.

Iată cum trebuie să procedezi! Pune la fiert o cantitate de 500 de mililitri de apă. Adăuga, apoi, trei căței de usturoi întregi. Lasă produsul la infuzat timp de aproximativ zece minute. Las ă lichidul să se răcească, după care depozitează-l într-un recipient cu pulverizator, pentru a-l putea folosi mai ușor.

Te-ar putea interesa și: De ce să pui usturoi la ferestre, de fapt. Mulți oameni procedează așa, detaliul pe care nu îl știai

Pulverizează produsul pe suprafețele din chiuvetă și vasul de toaletă care prezintă pete galbene. Lasă-l să acționeze timp de aproximativ un sfert de oră, după care freacă cu un burete, în mișcări circulare, zonele afectate. Vei observa cum, în scurt timp, petele vor fi foarte ușor de îndepărtat. Baia va arăta ca nouă!

Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Ce a decis să facă Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță. Face un nou testament și pune toți banii pe numele actualei soții! „Nu mai vezi nici 1 leu!” Ce pamflet a putut să scrie Medana: „A stat capră…”
Click.ro
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Bianca Drăgușanu, tupeu maxim în trafic. Ceilalți șoferi au luat foc
EVZ.ro
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Spynews
S-a dat ordin de la Comisia Europeană. Noile reguli UE. Toată lumea le respectă
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
TRUMP, scos din MINȚI de un ACTOR celebru ROMÂN. A vrut să-i INTERZICĂ FILMUL!
Mediaflux
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andrei Rotaru și-a acoperit tatuajul pe care l-a făcut identic cu cel al Diandrei. Cum a apărut în online și ce detaliu s-a văzut
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro