15 apr. 2023 | 16:36

Doliu în muzica internațională. A murit un cântăreț de doar 46 de ani, a fost în concert și în România

Monden
Doliu în muzica internațională. A murit un cântăreț de doar 46 de ani, a fost în concert și în România
Doliu in lumea muzicii internationale

Este doliu în muzica internațională. A murit un cântăreț de doar 46 de ani. Era foate cunoscut de către români, mai ales că acesta a oferit show-uri incredibile la două dintre cele mai cunoscute festivaluiri de la noi din țară.

Doliu în muzică. A murit un cântăreț de doar 46 de ani. Era apreciat la nivel internațional

Sunt veşti proaste din lumea muzicală după ce s-a aflat că un cântăreţ de doar 46 de ani a decedat.

Este vorba despre cofondatorul și chitaristul trupei rock The Script, Mark Sheehan.

Cum s-a aflat vestea tragică

The Script este o trupă rock irlandeză și una dintre cele mai cunoscute din lume. Vestea decesului lui Mark Sheehan a fost dată de către colegii de trupă ai bărbatului, printr-o postare pe rețelele sociale care precizează că artistul a fost un „soţ, tată, frate, coleg de trupă şi prieten foarte iubit”.

Din păcate, chitaristul a decedat ladoar 46 de ani, pe patul de spital, în urma unei boli de scurtă durată, după cum anunță trupa.

Cine este Mark Sheehan

Mark Sheehan a format trupa renmită în anul 2001, alături de vocalistul Danny O’Donoghue și bateristul Glen Power. Atunci, s-au făcut cunoscuți și apreciți cu primul lor album- „We Cry”, care a ajuns foarte repede pe primul loc în Irlanda și în Marea Britanie.

Următoarele trei albume au fost la fel de bune, ajungând pe primele locuri în topurile de albume din cele două țări. În plus, Science & Faith, un alt album al trupei, a ajuns pe locul doi în Australia și locul trei în Statele Unite ale Americii.

The Script, două concerte în România

Astfel, formația The Script a concertat și în România de două ori. Prima dată în anul 2018 la festivalul Neversea, iar a doua oară au urcat pe scenă în anul 2021, atunci când au creat un show de neuitat la festivalul Untold.

De asemenea, Michael Higgins, președintele Irlandei, a anunțat că Mark Sheehan a fost un exemplu pentru tineri, dar și pentru alți artiști, precum și un exemplu remarcabil de succes muzical irlandez pe scena internațională.

Primarul Irlandei, despre Mark Sheehan

„A fost un semn al originalităţii şi excelenţei pe care Mark şi colegii săi de trupă din The Script au căutat-o, iar faptul că au cunoscut un asemenea succes în întreaga lume, inclusiv şase albume numărul unu în Marea Britanie şi un album numărul trei în Statele Unite este o realizare cu adevărat remarcabilă”, a spus Michael Higgins, președintele irlandez.

Nu în ultimul rând, colegii de trupă și alți artiști din muzică au transmis condoleanțe familiei. Prezentatoarea irlandeză Laura Whitmore a declarat: „Mă gândesc la voi toţi în aceste momente. Mark a fost unul dintre cei mai drăguţi şi mai talentaţi oameni pe care îi puteai întâlni”.

Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
O femeie și-a găsit fiica la 44 de ani după ce a fost răpită din fața casei. Ce se întâmplase de fapt cu ea: „Am trăit o viață falsă”
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Zodiile protejate de Sfânta Parascheva. Urmează să aibă spor în aceste domenii
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Decizie pentru românii cu bani în bancă și telefon. Se aplică de azi dacă achiţi cu cardul
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
Putin e GATA de RĂZBOI cu NATO! Anunțul serviciilor SECRETE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce a transmis influencerul Adrian Elicopter de luptă după ce a fost acuzat că a fost prins beat la volan și că a fugit de Poliție
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro