07 apr. 2023 | 17:01

Ce a găsit o femeie într-un ou de găină uriaş. Nu mai văzuse niciodată unul aşa, ce era în interior

Diverse
Ce a găsit o femeie într-un ou de găină uriaş. Nu mai văzuse niciodată unul aşa, ce era în interior
Ce a găsit o femeie într-un ou de găină uriaş

Produsele naturale, obținute din propria ogradă, sunt considerate cele mai bune opțiuni pentru o alimentație sănătoasă, dar asta nu înseamnă că natura nu poate crea și anomalii. O femeie a avut parte o surpriză de zile mari, când a mers într-o dimineață în cuibarul din curte. Ce a putut să găsească într-un ou de găină uriaș.

Ce a găsit o femeie într-un ou de găină uriaş

În condițiile în care produsele din comerț se scumpesc de la o lună la alta, cei care au grădină și câteva animale în ogradă se pot considera cu adevărat norocoși, având control total asupra calității produselor, de la îngrășământul folosit, până la hrana dată animalelor.

Chiar și așa, anomalii spectaculoase tot mai apar. A trăit-o pe propria piele o femeie din sud-vestul Chinei.

Într-o dimineață, a găsit în cuibar un ou uriaș de găină. L-a luat și l-a dus imediat în bucătărie, unde l-a cântărit, descoperind să avea în jur de 200 de grame, adică de aproape patru ori mai mult decât unul obișnuit.

Surpriza cea mare a avut-o însă în momentul în care l-a spart și a văzut ce era în interiorul său. Înăutru erau două gălbenușuri și încă un ou complet format, cu tot cu coajă.

Femeia a povestit că una dintre găini, pe care o botezase „Eroina”, începuse să facă ouă din ce în ce mai mari de câteva săptămâni. Motivul, a explicat ea, ar fi putut fi legat de faptul că pasărea de curte avea o dietă specială. Pentru că nici nu voia să se atingă de boabele de porumb, i se dădea orez, pe care îl savura zilnic.

Te-ar putea interesa și: Cum vopsim ouăle de Paște în 2023. Modele din care să te inspiri

Cererea de ouă de găină a explodat

În condițiile în care doar câteva zile ne mai despart de Paște 2023, ouăle au devenit printre cele mai căutate produse de români. Președintele Uniunii Crescătorilor de Păsări (UCPR), Ilie Van, a dezvăluit cât, în această perioadă, cererea crește cu aproape 50%.

„În această perioadă premergătoare Sărbătorilor Pascale, există suficientă ofertă de ouă de consum pe piaţă, chiar dacă aceasta creşte cu circa 50% faţă de o lună obişnuită, adică un român consumă 30 de ouă faţă de media lunară de 21 de ouă. Apreciem că oferta de ouă este asigurată în procent de 100% din producţie internă”, a declarat preşedintele Uniunii Crescătorilor de Păsări (UCPR), Ilie Van.

Te-ar putea interesa și: Câte zile ai voie să ții ouăle în frigider, de fapt. Trebuie să le arunci dacă a trecut perioada

Parteneri
Raluca Moianu a devenit soacră mică. Fiica ei s-a căsătorit. Cine este soțul celebru al tinerei de 19 ani
Redactia.ro
Mihai Trăistariu nu și-a mai văzut de 5 ani nepoata, geniu în matematică, dispărută în America: „Soră-mea a făcut ședințe la psihiatru”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Cum arată o casă în care s-a investit 1 milion de euro! Roxana Nemeș și afaceristul Călin Hagima se laudă cu rezultatul! FOTO
Unica.ro
Ziua în care nu se tunde părul. Sărbătoare mare în calendar
EVZ.ro
A venit iarna în România! Imagini cu stratul de zăpadă care s-a depus deja în mai multe zone / GALERIE FOTO
Spynews
Plata cu cardul. Se pregătesc amenzi usturătoare. NU au voie să refuze
Capital.ro
Ce frumos! Fata celebrei prezentatoare TV s-a căsătorit la 19 ani și e deja însărcinată! Primele imagini de la cununia civilă
Avantaje
FĂRĂ PENSIE de la 1 OCTOMBRIE! CASA de PENSII a spus-o CLAR
Mediaflux
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împlinit 6 ani de la nuntă. S-au căsătorit în Budapesta, intr-un cadru de vis
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Il mai știi pe Emiluț, copilul devenit viral pentru că nu voia să meargă la grădiniță? Cum arată acum, la 12 ani
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro