21 mart. 2023 | 15:01

Gigi Becali se va umple de bani dacă va fi de acord să vândă palatul din Aleea Alexandru. Patronul FCSB are pe masă mai multe oferte fabuloase

Știri generale
Gigi Becali se va umple de bani dacă va fi de acord să vândă palatul din Aleea Alexandru. Patronul FCSB are pe masă mai multe oferte fabuloase
Gigi Becali are patru oferte, pe bani mulți, pentru palatul din Aleea Alexandru, din centrul capitalei

Gigi Becali este foarte aproape de o nouă lovitură uriașă pe piața imobiliară. Patronul FCSB are în proprietate un palat pentru care a primit mai multe oferte fabuloase. Chiar de trei ori mai mari decât prețul de achiziție. Dumitru Dragomir l-a dat de gol pe omul de afaceri și a dezvăluit cât de serioase sunt propunerile. Dar și sumele amețitoare care se vehiculează.

Gigi Becali are patru oferte pentru palatul din Aleea Alexandru

Gigi Becali va câștiga o avere dacă se decide să vândă celebrul palat din Aleea Alexandru numărul 1. Dumitru Dragomir l-a dat de gol și susține că patronul FCSB are patru oferte pentru imobilul pe care omul de afaceri l-a cumpărat acum aproape 17 ani. Propunerile sunt foarte mari și chiar oficialii unor țări s-ar fi prezentat la negocieri.

„Domne`, e un secret de familie, dar pot să-l dau. A primit 23,5 milioane de euro pe palat! O ambasadă, nu pot s-o spun, că s-ar putea să deranjeze. O ambasadă i-a dat 20 de milioane, altă ambasadă i-a dat 23,5 milioane și mai sunt doi oameni de afaceri care cred că îi dau 25 de milioane! Gigi Becali, în afară de familie și țară, totul e de vânzare! E negustor!”, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

Imobilul deținut de Gigi Becali în centrul capitalei a fost construit în anul 1915 pentru celebrul avocat Iancu Manu și este o copie a Palatului Biron din Paris, construit între 1727 şi 1732 și care acum este muzeu.

În anul 1948, clădirea a fost naţionalizată şi a devenit locuinţa prim-ministrului Petru Groza, dar după revoluție a ajuns la moștenitorii lui Max Auschnitt, proprietarii de drept. Industriașul a fost administratorul Uzinelor şi Domeniilor Reşiţa și i s-a spus: „Regele de Fier”.

Gigi Becali a cumpărat palatul în anul 2006 cu aproximativ șapte milioane de euro. Patronul FCSB a spus într-un interviu că a trecut imobilul pe numele fetelor sale. Omul de afaceri din Pipera se află pe locul 14 în Top 300 Capital, cu o avere cuprinsă între 325 și 425 de milioane de euro. Dumitru Dragomir susține că socotelile nu sunt exacte și că Becali ar avea o avere de peste 1,5 miliarde de euro.

Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
A murit un cunoscut milionar român. Om de afaceri controversat
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Ungurii voiau să îngenuncheze Transilvania. Ce plănuia Ungaria în inima României
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
PENSIILE se MAJOREAZĂ din NOU de la 1 IANUARIE! BOLOȘ a anunțat: FONDURILE au FOST ASIGURATE
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro