31 ian. 2023 | 11:27

Cu ce bărbat a fost surprinsă Simona Halep. Ce gest a făcut pentru ea, chiar în parcare FOTO EXCLUSIV

Sport
Cu ce bărbat a fost surprinsă Simona Halep. Ce gest a făcut pentru ea, chiar în parcare FOTO EXCLUSIV
Cu ce barbat a fost surprinsa Simona Halep. Ce gest a facut pentru ea, chiar in parcare

Simona Halep își revine încet, încet, după un an tumultos. După ce 2022 i-a oferit multe lecții dureroase de viață, fostul lider mondial al tenisului feminin dovedește că are un spirit de luptătoare și se antrenează din greu, pentru a fi în cea mai bună formă. Cu cine au surprins-o paparazzi Playtech Știri.

Cu cine a fost surprinsă Simona Halep la antrenamente

Simona Halep se antrenează din greu pentru a se menține în formă, chiar dacă, momentan, nu poate reveni pe terenul de tenis, fiind suspendată în scandalul dopajului de la US Open 2022.

Pentru că tenisul este marea ei iubire, pasiune pe care a transformat-o într-o carieră de succes, ex-liderul mondial merge adesea la antrenamente, ca un adevărat profesionist, pentru a nu-și ieși din mână.

Luni, 30 ianuarie, fotoreporterii Playtech Știri au surprins-o pe Simona Halep în elementul ei. Mai exact, la orele prânzului, constănțeanca pregătea un antrenament la baza sportivă Pescariu Sports And Spa din Capitală, alături de unul dintre antrenorii ei.

Fosta soție a lui Toni Iuruc a fost condusa la mașină de catre acesta, bărbatul fiind extrem de galant, ajutând-o să-și scoată noua achizitie pe patru roți din parcare, după cum se poate vedea în galerie foto de mai sus.

Citește și Simona Halep, o nouă coborâre în clasamentul WTA. Pe ce locuri se află cele mai importante jucătoare din România

Simona Halep a ratat participarea la Australian Open 2023

Pentru că nu a mai jucat niciun meci în mai bine de cinci luni de zile, Simona Halep a primit o veste tristă.

Jucătoarea de tenis din România a coborât câteva poziții în topul WTA, clasându-se pe locul 15 în ierarhia mondială a tenisului feminin, după ce terminase anul 2022 pe locul 10.

Asociația de Tenis Feminin a publicat cum arată clasamentul și față de ultima ierarhie, Simona Halep a mai coborât trei locuri.

Sportiva din România este suspendată provizoriu pentru dopaj și nu a fost încă audiată de Sports Resolution, în ciuda speranțelor sale că va ajunge cât mai repede în fața judecătorilor.

Fostul lider mondial regretă profund faptul că a ratat participarea la primul turneu important de Grand Slam al anului, Australian Open 2023.

Reamintim că Simona Halep a fost suspendată, momentan, din activitatea sportivă, după ce a fost implicată într-un scandal de dopaj la US Open 2022, când în organismul său s-au găsit urme ale substanței interzise Roxadustat.

Citește și Încă o veste rea pentru Simona Halep. Anunţul trist a fost făcut, e o mare lovitură pentru sportivă

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Regele care și-a dezgropat soția și i-a obligat pe vasali să îi sărute mâna în ziua încoronării. De ce a fost ucisă superbă regină
Click.ro
Vremea se schimbă radical din acest weekend. Temperaturile scad după valul de ploi și vijelii
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, la final. Despărțirea a căzut ca un trăsnet
EVZ.ro
Cum arată Lambada la aproape trei săptămâni de când a născut. Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată de băiat pentru a doua oară / FOTO
Spynews
Se schimbă obligatoriu buletinul. România, obligată de UE. Decizie vineri, 4 octombrie
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
DONALD TRUMP dă o mare LOVITURA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE SUA
Mediaflux
Când va naște fiica Ralucăi Moianu. Mara Ancuța și Virgil Boglea au anunțat la petrecerea de cununie civilă că vor avea un băiețel
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro