04 ian. 2023 | 11:20

Test de inteligenţă pentru oamenii foarte deştepţi. Găseşte greşeala din poza de mai jos! Ai observat?

Diverse
Test de inteligenţă pentru oamenii foarte deştepţi. Găseşte greşeala din poza de mai jos! Ai observat?
Test de inteligență

De fiecare dată când ieșim din casă, avem nevoie să ne punem în funcțiune concentrarea, atenția la detalii și spiritul de observație. Tocmai aceste aptitudini sunt verificate de acest test de inteligență ce dă multora bătăi de cap. Poți să găsești greșeala din poza din galeria foto de mai sus? Ai doar 11 secunde să dai răspunsul.

Test de inteligență

Testul de inteligență pe care ți-l propunem acum este o adevărată provocare pentru internauți. Cu toate că pare, la prima vedere, o întrebare simplă, – „Ce este greșit în imagine?” – răspunsul dă multora bătăi de cap.

Astfel de puzzle-uri îți testează atenția la detalii, abilitățile de gândire critică, logica, abilitățile de observare, raționamentul, abilitățile de rezolvare a problemelor, memoria, creativitatea și viteza cu care creierul procesează informațiile primite și ajută la îmbunătățirea acestora și a capaciții de orientare, mai ales când vine vorba despre indicatoarele rutiere cu care ne intersectăm aproape la fiecare pas.

Aceste teste ajută la dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor și a gândirii critice și vă îmbunătățesc abilitățile cognitive, memoria și viteza de reacție.

Găseşte greşeala din poză

Ești pregătit să accepți provocarea? Greșeala din poza din galeria foto de mai sus trebuie descoperită în nu mai mult de 11 secunde. Imaginează-ți că ești la volanul unei mașini și îți ridici privirea la marcaje pentru indicații. Ce observi?

Dacă ai nevoie de ajutor sau vrei doar să verifici dacă răspunsul tău este cel corect, avem rezolvarea în rândurile de mai jos.

Rezolvare: Dacă te uiți îndeaproape și cu atenție, vei vedea o săgeată ce indică un viraj la dreapta pe panoul de direcție de deasupra carosabilului. Aceasta este greșeala, căci nu exită nicio stradă pe care să se poată intra.

Drumul merge drept, iar singura direcție pe care o poate lua vehiculul pe acest drum este pe partea stângă. Prin urmare, primele două săgeți „Virați la stânga sau mergeți drept” și „Mergeți drept” indică direcțiile corecte, dar ultima săgeată „Virați la dreapta” este o eroare.

Dacă ai descoperit greșeala înainte ca timpul să expire, se spune că ai abilități excepționale de observare, un IQ ridicat, simț al direcției, precum și cunoștințe de siguranță rutieră.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Ne așteaptă o iarnă grea. Temperaturile vor fi mai scăzute decât cele din anii trecuți
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro