31 dec. 2022 | 14:00

Felicitări de Anul Nou 2023. Mesaje și urări deosebite pentru cei dragi

Diverse
Felicitări de Anul Nou 2023. Mesaje și urări deosebite pentru cei dragi
Felicitări de Anul Nou 2023

Finalul de an oferă posibilitatatea tuturor să le spună celor dragi cât de mult apreciază prezența acestora în viața lor. Astfel, în noaptea dintre ani îți poți impresiona apropiații, familia, prietenii sau colegii de muncă prin intermediul unor felicitări de Anul Nou 2023.

Felicitări de Anul Nou 2023. Imagini pe care să le trimiți celor dragi

Trecerea dintre Ani este ocazia perfectă pentru a petrece timp cu persoanele dragi și de a le trimite felicitări celor pe care nu-i poți avea aproape fizic. De aceea, am pregătit o serie de imagini cu felicitări 2023, pe care le poți trimite prin SMS, pe Facebook sau pe Instagram de Revelion. Tot ce trebuie să faci este să le alegi pe cele potrivite pentru oamenii speciali din viața ta și să le aduci zâmbetul pe buze.

Dacă ați rămas în pană de idei și vreți să le faceți o surpriză amuzantă rudelor și prietenilor, vă arătăm o serie de felicitări cu mesaje de La mulți ani 2023”. Alege una sau mai multe, reamintindu-le persoanelor dragi că sunt mereu prezente în inima ta.

Felicitări cu mesaje speciale pentru Revelion

  • La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi… Sus paharul!!!
  • Spune anului ce vine să îţi aducă numai bine. Şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate. La Mulţi ani 2022!
  • E cumpănă dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani 2023!
  • La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc. Un an nou fericit!
  • Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!
  • Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări. La mulți ani 2023!
  • „Anul Nou a venit, spiritul a întinerit! La mulţi ani 2023 !”
  • „Un an nou mai fericit/ Cu de toate garnisit/ Sănătate şi iubire/ Şi cu multă fericire! La Mulţi Ani 2023!
  • „Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu apropiaţii. La mulţi ani şi un An Nou fericit!”

Felicitări amuzante la trecerea dintre Ani

  • Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”
  • „Previziuni meteo de REVELION 2023: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!”
  • Căţeluş cu părul creţ / Să ai Tesla în coteţ /Cu tracțiune 4X4/ Știri din alba24/ Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!”
  • Noul an să-ți intre-n casă, cu un bilet de Loto pe masă. Numere câștigătoare, să stai tot anul la mare. Și din ce rămâne-n cont, să te lăfăi în confort. La anu și la mulți ani!
  • „Noul an să va aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!”
  • „Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”
  • „Vă doresc de 2023 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!”
  • „Aho Aho, e Anul nou, Şi găina-i fără ou, Şi cucoşu’ fără guşă, Dă-mi şi mie un leu mătuşă! La Mulţi Ani, 2023!”
  • „Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an”
  • Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”
  • „Anul nou cu veselie, facturi mici la energie, un Tesla în garaj, că nu-i trebuie ambreaj, virușii să te-ocolească, conturile să îți crească, și la voi dar și la noi La mulți ani în 2023!”

Citește și: Revelionul de pe Valea Prahovei, mai scump decât cel din Austria. Cât costă noaptea de cazare în Tirol, nu există preţuri aşa mici în România

Felicitări de Anul Nou 2023 deosebite

  • „E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Un An Nou plin de bucurii şi impliniri! La mulţi ani!”
  • „Închide ochii şi pune-ţi o dorinţă. Am auzit că de Anul Nou orice vis poate deveni realitate şi sper să ţi se întâmple şi ţie. Tot ce se întâmplă în 2023 găsești pe alba24. La Mulţi Ani fericiţi!”
  • „Un An Nou mai fericit, Cu de toate garnisit. Sănătate şi iubire. Şi cu multă fericire!”
  • „Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La mulţi ani!”
  • „Sărbători fericite alături de cei dragi! Noul an să fie presărat cu realizari remarcabile, împliniri, sănătate, fericire şi baftă!”
  • „Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani!”
  • „Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”
  • „Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfîrşitul volumului să-l citiţi cu bucurie”
  • „Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie. La mulţi ani!”
  • „Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!”

Citește și: Când se poate spăla între Crăciun şi Revelion. Gospodinele din România pot face uşor această greşeală

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Cele mai tari comedii de pe Netflix. Râzi cu lacrimi
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cine salvează UE și România de la dezastru. Expert: „S-au împușcat într-un picior și i-au tras și pe alții după ei”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Trecerea la ora de iarnă. Ce se întâmplă în următoarele zile
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Doliu în televiziune! A murit actorul copilăriei noastre. Toți l-am iubit
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
LOVITURĂ FINALĂ pentru DONALD TRUMP! Republicanii au intrat în PANICĂ
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro