Rețeta lui Jamie Oliver pentru cei mai buni cartofi fripți. Ce ingredient special folosește celebrul bucătar pentru a acorda un gust aparte mâncării. Dacă îl vei folosi și tu, toată lumea se va ridica satisfăcută de la masă. Vezi ce pași trebuie să urmezi ca să gătești cei mai savuroși cartofi fripți.
Dacă gătitul reprezintă una dintre pasiunile tale, mai mult ca sigur ai auzit deja despre Jamie Oliver. Este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din Marea Britanie. Rețetele sale fac înconjurul lumii de fiecare dată când sunt publicate. În articolul de astăzi vom vorbi despre cum prepară Jamie Oliver cartofii fripți.
Ce îi diferențiază de restul este un ingredient special folosit pentru a aromatiza mâncarea. Oțetul de vin roșu, fiindcă despre el este vorba, este un produs de bază în bucătăria mediteraneană. În general, oțetul ajută cartofii să dezvolte o crustă subțire la exterior, care ajută la păstrarea formei acestora pe durata procesului de gătire.
Pe lângă acest avantaj, oțetul de vin roșu folosit de Jamie Oliver are un gust pur și simplu delicios. Se distinge incredibil de bine de restul tipurilor de oțet folosite la prepararea mâncării. Cartofii fripți vor căpăta un gust ușor picant, din acest motiv este recomandat să nu exagerezi cu piperul când îi condimentezi.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Citește și: Secretul celor mai buni cartofi copți. Ce să pui în tavă pentru un gust desăvârșit
Dacă vei urma toți pașii indicați mai sus, cu siguranță îți vei impresiona familia cu rețeta de cartofi fripți. Aceștia din urmă pot fi serviți drept garnitură pentru carne de porc, pui sau chiar pește. Cartofii fripți pot fi utilizați și ca ingredient în prepararea burgerilor cu năut.