10 oct. 2022 | 13:42

Orașul din România unde se deschide un nou magazin Jumbo. Când va fi inaugurarea

Știri Locale
Orașul din România unde se deschide un nou magazin Jumbo. Când va fi inaugurarea
Retailerul Jumbo își menține stabilă cifra de afaceri în 2022

Retailerul în domeniul jucăriilor Jumbo își anunță extinderea la 16 magazine, odată cu lansarea noii locații. Magazinele existente la această oră sunt operate în București, unde sunt cele mai multe. Retailerul are centre și în alte orașe mari din țară. Într-un comunicat recent Jumbo a vorbit de orașul din România unde se deschide un nou magazin.

Retailerul grec își menține stabilă cifra de afaceri în 2022

Retailerul grec Jumbo a reușit să își mențină stabile cifra de afaceri și cota de piață în prima jumătate a anului. Cu toate acestea, retailerul nu este nemulțumit. Oficialii companiei spun că piața a fost în scădere.

Retailerul operează 53 de magazine în Grecia și 29 în Cipru, Bulgaria și România. Recent a declarat că profitul net ar putea ajunge în acest an la o valoare de 174-195 milioane de euro.

Jumbo plănuiește să deschidă trei magazine în România și încă unul în Cipru până în 2023, conform calendarului său. Dar a amânat temporar orice decizie de investiții pentru 2024 din cauza creșterii necontrolate a costurilor și a posibilelor efecte secundare ale acestora, a precizat compania.

Sibiu este orașul din România unde se deschide un nou magazin Jumbo

Așa cum spuneam, retailerul grec are în plan deschiderea a trei noi magazine în România. Cea mai nouă locație va fi deschisă, conform oficialilor, în noiembrie în Sibiu. Locația de amplasament a noului magazin Jumbo va fi la periferia orașului, așezată strategic lângă „Prima Shopping Center, un centru comercial important.

Conform calendarului, construcția noului centru a început în primăvara acestui an, și are ca termen luna noiembrie. În afară de magazinul din Sibiu, și alte două centre, anul viitor Jumbo preconizează și lansarea unui magazin online adaptat la piața românească de profil.

Deși a avut o creștere a vânzărilor, luna septembrie a înregistrat totuși o scădere cu 2%, iar în toate cele 9 luni ale anului a resimțit o scădere a vânzărilor cu 1,5%. În toate cele 15 magazine din România, Jumbo are în acest moment 1.249 de angajați.

În același timp, compania este prezentă și prin colaborări în alte 6 state din Europa de Est. Are parteneriate cu 30 de magazine care operează sub brandul Jumbo în Albania, Kosovo, Serbia, Macedonia de Nord, Bosnia și Muntenegru.

Pentru 2023 și 2024, spun oficialii retailerului grec, planurile de extindere merg precum au fost stabilite la începutul acestui an. Se așteaptă o creștere a vânzărilor, mai ales în perioada de iarnă, când majoritatea clienților sunt în căutare de cadouri pentru cei mici, având în vedere că vine Crăciunul.

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ți-ai pierdut telefonul? Acum îl poți depista și offline. Ce pași trebuie să urmezi
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Scăpați rapid de scamele de pe hainele negre. Metode testate
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Moment critic pentru Ungaria. Viktor Orban anunță zile grele: NU cerșim!
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
ANUNȚ privind ADEVERINȚELE! TOȚI SENIORII sunt VIZAȚI
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro