30 iun. 2022 | 19:59

Scrisoarea pe care a primit-o Anamaria Prodan din partea lui Traian Băsescu: ‘Mare noroc a avut Reghe’

Monden
Scrisoarea pe care a primit-o Anamaria Prodan din partea lui Traian Băsescu: ‘Mare noroc a avut Reghe’
Scrisoarea pe care a primit-o Anamaria Prodan din partea lui Traian Basescu Mare noroc a avut Reghe

Anamaria Prodan și-a surprins, din nou, fanii de pe rețelele sociale. Impresara de fotbal a publicat, recent, pe contul său oficial de Instagram o scrisoare pe care a primit-o în anul 2020 din partea fostului președinte al României, Traian Băsescu. Ce mesaj i-a transmis fostul lider al statului.

Ce scrisoare i-a trimis Traian Băsescu Anamariei Prodan

Traian Băsescu a avut numai cuvinte de laudă de adus la adresa celebrei impresare Anamaria Prodan. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a publicat, recent, pe Instagram, o scrisoare în care este felicitată de fostul lider al statului pentru competențele sale profesionale.

La acea vreme, fostul președinte al României îl felicita pe Laurențiu Reghecampf pentru faptul că are lângă el o parteneră atât de puternică, o femeie inteligentă și cu o carieră strălucită.

„Anamaria Prodan Reghecampf, un agent FIFA unic în felul său. O femeie frumoasă şi inteligentă, îndrăgostită de Reghe şi de fotbal.

Anamaria a reuşit să facă o carieră strălucită, fiind unul din puţinii bărbaţi din marea de doamne care populează fotbalul românesc.

A reuşit să facă performanţă prin inteligenţă, dragoste şi respect pentru fotbal şi jucătorii pe care i-a avut în contract. A fost întotdeauna îngerul păzitor al jucătorilor ei, susţinându-i şi atunci când erau ieşiţi din formă.

Când a trebuit să îi transfere, a fost un negociator de succes apărând cu onestitate şi întotdeauna interesele jucătorului. Mare noroc a avut Reghe!”, i-a scris Traian Băsescu Anamariei Prodan, acum 2 ani de zile.

Anamaria Prodan și-a adus aminte cu plăcere de scrisoarea primită de la fostul președinte român, căruia i-a mulțumit scurt și la obiect.

„Mulțumesc, domnule Președinte”, a scris fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf în dreptul epistolei.

„Trebuie să își asume trecutul acestei fete!”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. Agentul FIFA continuă să facă afirmații grele despre fostul ei soț și actuala iubită a acestuia.

Celebra impresară a mărturisit că fiul ei, Bebeto, refuză să-și vadă tatăl și suferă enorm din cauza situației lor familiale.

„Trebuie să își asume trecutul acestei fete, în țară, în străinătate. Asta este! Am încercat să îl fac să înțeleagă ca nu are cum să repare, va fi urmărit o viață de imaginea ei.

El știe unde este astăzi, fără Anamaria Prodan, cu o domnișoară cunoscută prin oraș. Mi-aș dori să fie fericit, cred că asta e cel mai important. Ce avem de reglat, o să reglăm noi între noi.

Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui.

Eu, fetele și Laur Junior trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu Junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur a fost un bărbat foarte mândru. (..)”, a mai spus aceasta în emisiunea moderată de Cristi Brancu.

Parteneri
Cine este românul care și-a zidit iubita într-un perete dintr-un bar din Germania. Detalii cutremurătoare despre acest caz
Redactia.ro
Povestea fabuloasă a bărbatului care a descoperit și a exterminat Lumea Nouă. Moștenirea controversată lăsată în urmă de Cristofor Columb
Click.ro
„Ce dracu' să facem cu ei?”. Militari ruși, înregistrați când vorbesc despre sosirea nord-coreenilor pe front
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Trecerea la ora de iarnă are o istorie fabuloasă. Totul a pornit de la o glumă
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Intră banii direct în contul românilor! Cine va primi minim 500 de lei de la stat
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
PUTIN a CONFIRMAT! RĂSTURNARE MAJORĂ în RĂZBOI!
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Îl mai știi pe Remus din „Secretul Mariei”? Ce mai face acum actorul Toma Dănilă si ce legătură există între el și Liviu Vârciu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro