02 iun. 2022 | 09:35

Anunțul Rusiei care ar putea schimba socotelile Occidentului! Vladimir Putin, noi propuneri pentru încetarea războiului. Ce frică are liderul Kremlinului, de fapt

Politică
Anunțul Rusiei care ar putea schimba socotelile Occidentului! Vladimir Putin, noi propuneri pentru încetarea războiului. Ce frică are liderul Kremlinului, de fapt
Volodimir Zelenski și Vladimir Putin Sursă foto: indiatoday.in

Sfârșitului războiului se apropie? Potrivit președintelui Consiliului Federației Ruse, Valentina Matvienk, Vladimir Putin este deschis la negocieri cu Ucraina pentru a semna un acord de pace. Decizia vine după trei luni de război și multe sancțiuni primite de Rusia din partea Occidentului.

Noi propuneri de pace din partea Rusiei

Negocierile dintre Rusia și Ucraina nu sunt o noutate pentru nimeni, însă anunțul făcut de Valentina Matvienk oferă speranțe noi Occidentului, având în vederea deschiderea pe care a avut-o în vederea încheierii unui acord de pace care ar duce la încetarea războiului și, implicit, a crimelor și a crizei alimentare.

După mai multe runde de negocieri eșuate, atât Rusia, cât și Ucraina păreau că și-au pierdut interesul pentru un astfel de acord de pace, astfel că revenirea propunerii legate de negocieri, venite din partea celei mai puternice femei din Rusia, așa cum este considerată Valentina Matvienk, lasă loc unei noi șanse privind pacea mondială, puternic zdruncinată odată cu invazia rusească din Ucraina.

În ciuda deschiderii de care a dat dovadă, oficilaul rus a ținut să menționeze că implicarea Ucrainei în acest sens este inexistentă.

„Suntem deschiși la negocieri. Avem nevoie de soluții diplomatice, pașnice, dar asta necesită voința a două țări. Suntem pregătiți pentru negocieri, semnând un acord care să pună capăt războiului civil din Ucraina și să ducă la pace, dar nu vedem o astfel de reacție din partea Kievului”, a declarat Matvienko la o întâlnire cu președintele Mozambicului la Maputo, marți, potrivit agenției ruse de știri, TASS.

Rusia, între delir, negocieri și frici

De altfel, Valentina Matviyenko insistă cu aceleași acuzații făcute în trecut de alți oficiali ruși, cu privire la complotul Ucrainei cu Occidentul pentru a ataca regiunile Doneţk şi Lugansk, înarmându-se în acest sens cu muniție grea.

Din acest motiv, președintelui Consiliului Federației Ruse a susținut că Rusia nu a avut nicio altă cale de ieşire, nicio altă soluţie pentru asigurarea securităţii” sale şi a regiunilor pro-ruse din Ucraina.

De asemenea, omul de încredere al lui Putin a declarat că Ucraina dorește să devină o putere nucleară, acesta fiind și motivul alianței sale cu Occidentul.

Mai mult, în urma unei înregistrări video apărute pe rețelele sociale, în care soldați îmbrăcați în uniforme rusești detonează un explozibil aflat într-un camion, rușii se tem de o armă care ar putea fi deținută de Ucraina. Este vorba despre o dronă cu ajutorul căreia, soldații ar putea efectua lovituri militare, dar ar putea culege și informații de pe teren.

Digisport.ro
Un elvețian s-a mutat de două luni în București și s-a convins: ”Puțin îndoielnic”. A caracterizat Capitala în CINCI cuvinte
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Stagiul de cotizare. Informații importante de la Casa de Pensii
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Un canibal a fost grațiat de Putin, după ce a fost rănit pe frontul din Ucraina. Bestia a mâncat inima unui muncitor din Tadjikistan
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
Ce pensie are Theodor Stolojan după ce a fost premier, europarlamentar și economist la Banca Mondială
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Gabriel Trifu, înșelat de Catrinel Sandu. Adevărul despre divorț
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Taxele care ar putea fi majorate începând cu 2025. Românii trebuie să se pregătească
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
BANI în PLUS la RECALCULARE! ADEVERINȚELE trebuie DUSE URGENT la CASA de PENSII
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„M-ai înșelat vreodată?” Cornel de la Insula Iubirii a răspuns la cea mai incomodă întrebare. Ce spune testul poligraf
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro