16 mart. 2022 | 08:41

Horoscop Minerva pentru primăvara lui 2022. Zodia care își împlinește visul

Horoscop
Horoscop Minerva pentru primăvara lui 2022. Zodia care își împlinește visul
Horoscop Minerva pentru primavara lui 2022

În timp ce unii nativi taie legăturile cu persoanele apropiate din viața lor, alții o duc foarte bine pe parte profesională și vor avea parte de o promovare la actualul job. Ce ne-a pregătit horoscopul Minerva în următoarea perioadă.

Ce ne rezervă horoscopul Minervei în lunile de primăvară

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt extrem de nostalgici în această perioadă. Te gândești la persoanele care au trecut prin viața ta și au lăsat urme adânci.

Îți este dor de cei pe care nu-i mai poți revedea dar și de cei care te-au rănit extrem de tare. Astrele te sfătuiesc să te descarci și să privești cu optimism către viitor.

Taur

Nativul din zodia Taur muncește din greu pentru a deveni cea mai bună versiune a propriei persoane.

În următoarea perioadă vei accepta sfaturile celor din jur și vei ține cont de ce îți spun cei dragi. Ai nevoie de ajutor pentru a depăși o pasă proastă în care te afli.

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni ar putea da lovitura în carieră, în următoarele săptămâni. Primești o ofertă de nerefuzat, motiv pentru care începi să îți pui prioritățile în ordine.

Rac

Aceasta este perioada oportună pentru ca nativul din zodia Rac să își reia studiile. Pentru tine, cariera este extrem de importantă. Este posibil să primești un bonus salarial sau să fii avasant pe un post râvnit de mulți dintre colegii tăi.

Leu

Nativul din zodia Leu este extrem de dornic de a comunica mai mult cu cei din jurul său. Pe plan sentimental, relația cu partenerul de viață merge la următorul nivel. Simți nevoia să îi împărtășești cele mai ascunse fantezii ale tale.

Fecioară

Vești bune pentru nativii din zodia Fecioară. Cei care sunt singuri au mari șanse să își găsească jumătatea, în această perioadă. De asemenea, vor primi oferte noi de job și colaborări la care nu s-ar fi așteptat acum câteva luni.

Balanță

Nativul din zodia Balanță are grjjă de membrii familiei în această perioadă. Ești stâlpul casei și te asiguri că cei din jurul tău sunt ocrotiți.

Pe plan profesional stai bine, dar ești supărat în dragoste. Trebuie să îți deschizi sufletul pentru o nouă iubire.

Scorpion

Nativul din zodia Scorpion are probleme în încercarea de a-și exprima sentimentele. Ești o persoană introvertită și nu vezi cu ochi buni schimbarea. Poate ar trebui să iei lucrurile pas cu pas și vei vedea că totul va fi bine.

Săgetător

Nativul din zodia Săgetător trece printr-o perioadă delicată, pe plan emoțional. Ești impulsiv și coleric, nu ai răbdare cu cei din jurul tău și acționezi mereu din instinct.

Astrele îți recomandă să rămâi cu picioarele pe pământ și să procesezi mai mult informațiile, înainte de a lua decizii radicale.

Capricorn

Nativul din zodia Capricorn își explorează latura creativă, în următoarea perioadă. Găsești soluții atunci când privești totul dintr-o altă perspectivă. Cu banii nu stai foarte bine.

Vărsător

Nativul din zodia Vărsător simte nevoia să fie lăudat și apreciat chiar și pentru lucrurile mărunte pe care le face.

Găsești modalități noi de afirmaere și la locul de muncă actual. Vei avansa în carieră în următoarea lună.

Pești

Nativul din zodia Pești este liniștit, calm și echilibrat. Iei decizii drastice și rupi legăturile cu anumite persoane care au devenit toxice.

Inteligența creativă te ajută să pui bazele unor proiecte interesante. Te concentrezi pe muncă, în următoarea perioadă.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Geamurile termopan, lustruite rapid. Soluția ieftină, care le face lună
EVZ.ro
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews
România a luat total fața Ungariei. Budapesta a recunoscut. Ungurii au fost depășiți
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
BANI ÎN PLUS de SĂRBĂTORI pentru ROMÂNI! SUMELE intră DIRECT PE CARD
Mediaflux
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro