17 feb. 2022 | 08:05

Zodiile care pierd bani mulți până la 1 martie 2022. Va fi prăpăd în ultimele zile din februarie

Horoscop
Zodiile care pierd bani mulți până la 1 martie 2022. Va fi prăpăd în ultimele zile din februarie
Zodiile care pierd bani multi pana la 1 martie 2022. Va fi prapad in ultimele zile din februarie

Astrele au pregătit surprize incredibile, pe plan financiar, pentru cei trei dintre cei 12 nativi ai horoscopului european. Până de Mărțișor, reprezentanții acestor semne zodiacale vor rămâne fără bani în buzunar. Ei suferă din cauza faptului că nu au stabilitate financiară. Despre cine este vorba.

Top 3 zodii care pierd bani până la 1 martie 2022

Săgetător

Vești proaste pentru nativii din zodia Săgetător. Astrele te sfătuiesc să ai grijă de bani, deoarece vin vremuri dificile pentru tine. Nu mai cheltui banii pe lucruri de care nu ai nevoie, deoarece te așteaptă o perioadă în care vei avea mare nevoie de resurse.

Muncești din greu pentru a câștiga bani și nu te dai în lături de la nimic pentru a-ți atinge scopul. În ultimele două săptămâni din luna februarie, astrele te sfătuiesc să îți stabilești un buget și să te încadrezi în el.

Deși esți o persoană darnică și mărinimoasă, în această perioadă nu este indicat să dai bani cu împrumut. Unii nativi primesc șansa vieții lor, atunci când li se oferă un loc de muncă în străinătate.

Vărsător

Nativul din zodia Vărsător este o persoană calmă, pragmatică, responsabilă și cumpătată. Ei au grijă de bani și mereu îi investesc în afaceri durabile.

Piața muncii este în continuă schimbare, lucru pe care Vărsătorul îl va simți în februarie 2022. La sfârșitul lunii, vei avea anumite probleme la locul de muncă, dar vei trece repede peste ele.

Deși nativul din zodia Vărsător ar trebui să fie mulțumit de situația lui financiară până în februarie, trebuie să fie precaut. Nu investi în lucruri de care nu ești sigur 100%. Atenția la planificarea cheltuielilor va da roade, nu te lua după cei din jur care te asigură că „ei știu mai bine”.

Balanța

Nativii acestei zodii de aer stau prost cu banii, deoarece au avut parte de anumite cheltuieli neprevăzute în ultimele 30 de zile. În timp ce unii au plătit datorii mai vechi, alți nativi Balanță au fost nevoiți să scoată bani de pe card și să-i pună deoparte, pentru situații de urgență.

Te așteaptă o schimbare radicală pe plan personal, iar în carieră vei primi noi oportunități. Trebuie să te gândești foarte bine înainte de a accepta să îți părăsești actualul loc de muncă. Deși ai probleme cu banii, nu vrei să te împrumuți nici măcar la cele mai apropiate persoane.

Parteneri
Ce pensie alimentară plătește lunar Valeriu Gheorghita pentru cei doi copii ai săi din prima căsătorie
Redactia.ro
Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Celebrul Numerolog Cristian Terran face predicțiile: „Acest cuplu va avea de trecut de o criză o dată la 4 ani”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Wow, ce apariție! Mama Monicai Bîrlădeanu a dat o lecție de stil și rafinament la nunta fiicei sale. Minodora Tătăruşanu a avut două ținute de Oscar la pretențiosul eveniment ș
Unica.ro
Toamnă în farfurie. Pere caramelizate cu unt și fructe uscate
EVZ.ro
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Spynews
ITP 2024. Anunț de la RAR pentru șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
DONALD TRUMP a dat LOVITURA! KAMALA HARRIS, în CĂDERE LIBERĂ
Mediaflux
Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Cum i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf după declarațiile controversate făcute de antrenor zilele trecute
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Pelerinaj Sfânta Parascheva 2024. Ce schimbări se fac pentru pelerinii care vin să se închine la moaștele Sfintei Parascheva
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro