31 ian. 2022 | 17:29

Relații șoc la Survivor România 2022?! Totul e clar: ‘Se suia pe el să-i facă masaj, iar noaptea și mai rău’ / ‘Au dispărut în pădure’

Știri generale
Relații șoc la Survivor România 2022?! Totul e clar: ‘Se suia pe el să-i facă masaj, iar noaptea și mai rău’ / ‘Au dispărut în pădure’
Cine se lauda cu experientele sexuale

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor, după ce a fost propusă de mai mulți colegi și le-a cerut telespectatorilor să nu o voteze, ca să poată merge acasă la soțul și fetița ei. A reușit să ajungă înapoi în România și acum a făcut dezvăluiri despre ce se întâmpla, de fapt, în jungla din Republica Dominicană. Vedeta susține că există apropieri evidente între concurenții din tabăra Faimoșilor.

Apropieri între concurenții de la Faimoși

Andreea Tonciu a ținut să precizeze că încă de la plecarea în Republica Dominicană a observat că există atracții între anumiți concurenți de la Faimoși. Inițial, bruneta a prezentat o fotografie în care Xonia și TJ Miles stăteau apropiați în avion. Ea a declarat că Faimosul îi ținea mâna pe picior blondinei, care îl îmbrățișa.

„Ți se pare normală poza asta? Xonia și TJ Miles erau îmbrățișați. Vreau să punctez altceva. Mi s-a părut foarte funny și am făcut poze. Și băiatul a ținut mâna pe piciorul ei. Nu sunt nebună, Cătălin!”, i-a spus vedeta lui Cătălin Măruță. 

Informația a fost confirmată și de către Roxana Ciuhulescu.

Andreea Tonciu: Xonia se urca pe TJ să îi facă masaj. 

Roxana Ciuhulescu: Pot sa confirm tot ceea ce a zis Andreea, era o apropiere evidentă între Xonia și TJ Miles, să mai spun și că era cu mâinile pe ea?

Mai mult în timpul nopții, când te apropii așa și nu știi ce faci. Era evidentă o apropiere între TJ și Xonia și dacă ar fi continuat împreună, prbabil ar fi ieșit o combinație frumoasă, erau sarea și piperul din emisiune.

Cand a plecat Xonia, a apărut Laura, cred că o plăcea TJ pe Laura (n.r. Giurcanu), că e și o femeie foarte frumoasă.

Andreea Tonciu: „Fetele astea au venit la jungla iubirii”

Bruneta a ținut să vorbească și despre Laura Giurcanu, spunând că nu i se pare normal să stea în apă câteva ore cu un bărbat și cu altul în pădure, la fel de mult timp.

„Laura mi s-a părut o fată ok până într-un punct. Dacă vouă vi se pare normal, poate eu sunt învechită sau am luat-o razna la 31 de ani, dar nu cred, să ai un iubit și să pleci cu un bărbat în apă să stai 3 ore, după să mai pleci tot cu un bărbat în pădure, bine, am aproximat 3 ore.

Fetele astea au greșit emisiunea, au venit la jungla iubirii. Eu vreau să demonstrez anumite lucruri. Eu te întreb pe tine, (n.r. Cătălin Măruță) dacă Andra stătea în apă cu un bărbat și în pădure cu un bărbat 4 ore, tu acasă fiind, cum vedeai lucrurile? 

Cătălin Măruță: Păi știam unde s-a dus, la un reality show, stau împreună vorbesc.

Andreea Tonciu: Noi nu ne-am dus la jungla iubirii ca să ne coțăim și să ne combinăm. Faza cea mai tare: iese domnișoara Laura din apă și eu, fiind femeie, i-am făcut o atenționare,  chiloții ei o luaseră pe stânga și ea a spus vai, cum îți permiți să mă jignești? A fost o atenționare de la femeie la femeie, că e urât să apari la televizor nu știu cum.

Ce spune sora Laurei Giurcanu

Andreea Tonciu a participat la Bravo, ai Stil! alături de Bianca, sora Laurei Giurcanu. Ea a intrat prin telefon la emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a își spune punctul de vedere.

Bianca Giurcanu: Bună! Ideea e că s-a văzut că Laura, chiar dacă a stat în apă cu TJ, a stat la o distanță considerabilă. Și Xonia a spus că erau toți în apă și au ieșit mai devreme. Au fost toți și au rămas ei. 

Andreea Tonciu: Și în pădure cum au fost doar ei, 4-5 ore?

Bianca Giurcanu: Asta spui tu, Andreea. În măsură să îți răspundă va fi Laura. Singura care va fi în măsură când va ieși de acolo va fi ea (…) Eu o știu pe Andreea și știu că ea tot ce îi vine în minte spune. Este părerea ei, eu o știu pe Laura cum e, prietenul ei știe cum e Laura. 

Andreea Tonciu: Știi ce e omenesc? Să spui. Dacă nu era să fie adevărat nu puteai să spui, sora mea, calmează-te că e fratele meu, îl știu de atâția ani. Dar ea și cu Rengle au luat foc ceea ce pe mine m-a dus cu gândul la altceva.

Bianca: Prietenul Laurei îl cunoaște și pe Radu Itu, și pe Emil și pe TJ. Eu am vorbit cu el și nu are nicio problemă. Laura se înțelege mai bine cu băieții, probabil de aia stă mai mult cu băieții. Nu -am enervat, că am stat o lună cu Andreea, știu cum este.

Roxana Ciuhulescu a confirmat și ea că Laura a dispărut în pădure cu TJ Miles.

„Nu a apărut la TV, dar chiar au plecat mai multe ore în pădure după cearta cu Andreea”, a spus Roxana.

Pe cine place Emil Rengle

Andreea Tonciu l-a dat de gol și pe Emil Rengle, care s-ar fi îndrăgostit de cineva din tabăra Războinicilor.

„Tot timpul auzeam de la Rengle că îi place de ăla de la războinici, mamă ce aș vrea să fiu cu ăla de la Războinici. Vorbea numai despre s*x.

Am venit într-o emisiune sportivă, nu vii să te lauzi ce abilități sexuale ai tu. N-ai cum să vii și să vorbești numai despre sex.

De ce nu vorbeam despre următorul joc, despre altceva? Nu îl cunosc personal. E un îmbârligător, un bârfitor, un om rău care a produs toate scandalurile din cauza lui și a Laurei s-au făcut grupuri. Ei și-au format grupul și plecau. E mai slab ca o fată. Ce să câștige el?

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
„The Nightmare Before Christmas”, un film perfect pentru Halloween. Teorii cu privire la moartea personajelor principale
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Anunțul care i-a rupt inima Elenei Udrea. Alexandrov a spus direct: Să nu mai existe...
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se schimbă ORA în ROMÂNIA! Anunțul MOMENTULUI
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Au apărut primele date oficiale referitoare la autopsia lui Liam Payne. Ce au declarat autoritățile: „Totul indică...”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro