19 iul. 2021 | 11:13

Fosta vedetă Kanal D care a atras privirile în Mamaia. Sutienul mult prea mic i-a jucat feste FOTO EXCLUSIV

Monden
Fosta vedetă Kanal D care a atras privirile în Mamaia. Sutienul mult prea mic i-a jucat feste FOTO EXCLUSIV
Fosta vedeta Kanal D care a atras privirile in Mamaia. Sutienul mult prea mic i-a jucat feste

Vară, soare, cald, plajă, voie bună și mult bronz. Una dintre cele mai cunoscute femei din România și-au etalat formele apetisante pe litoralul românesc. Toți bărbații și-au îndreptat privirea spre ea. Cine este fosta vedetă de la Kanal D care a sucit mințile domnilor din stațiunea Mamaia

Fosta vedetă Kanal D care a atras privirile în Mamaia

Berna de la Puterea Dragostei este considerată una dintre cele mai focoase femei din România. Superba blondină face ce face și ajunge iarăși în lumina reflectoarelor.

Pentru că a venit căldura, toate vedetele au dat fuga la mare la sfârșit de săptămână, acolo unde se bucură de razele blânde ale soarelui care le mângâie pielea.

Berna de la Puterea Dragostei a evadat din cotidianul din București și a plecat la mare, acompaniată de o bună prietenă, la fel de frumoasă.

Fosta iubită a lui Philip a făcut senzație pe plaja din Mamaia în weekendul care tocmai a trecut. Precum o sirenă care iese din apele învolburate ale mării, controversata blondină și-a etalat trupul perfect într-un costum de baie minuscul, care abia îi acoperea bustul generos.

Și, pentru că ce e frumos și lui Dumnezeu îi place, fotoreporterii impact.ro i-au surprins pe domnii dimprejur cum se delectau la formele ideale ale vedetei.

De ce s-au despărțit, de fapt, Berna și Philip de la Puterea Dragostei

S-au iubit, s-au certat, s-au împăcat dar la final s-au despărțit. Berna și Philip de la Puterea Dragostei păreau mai fericiți ca niciodată, iar fanii celor doi amorezi nu s-au așteptat ca foștii concurenți să se despartă vreodată.

Berna l-a dat de gol pe fostul ei iubit, pe care l-a acuzat de infidelitate. Se pare că Philip ar fi tradus-o pe frumoasa blondină cu o domnișoară dintr-un club.

Mai mult de atât, fosta vedetă de la Kanal D spune că are și dovezi, deoarece cineva i-a trimis un filmuleț în care Philip apărea în ipostaze compromițătoare cu femeia respectivă.

„Îl prinsesem acum, de vreo 5, 6 luni, sărutându-se cu o fată în club, dar nici în ziua de azi nu știu dacă el chiar s-a sărutat cu o fată, pentru că a zis că nu este el.

În acele videoclipuri se vedea clar că el era, și avea și o maletă și cu un lănțișor și se vedea clar că era el, doar că m-a mințit. Și mai mult preferam să spună adevărul, că a greșit, și aia e.” a declarat Berna, fosta concurentă de la emisiunea Puterea Dragostei.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Șase semne zodiacale care au succes în tot ce își propun
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Decizie pentru mașinile pe benzină/motorină. Interzis în UE. Nu se mai vând, nu se mai cumpără
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Mai multe ZILE LIBERE pentru angajați! Cine beneficiază
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cuza a renunțat la părul lung și a apelat la o schimbare radicală de look, după doi ani. Cum arată acum prezentatorul TV
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro