21 iun. 2021 | 20:03

Unde a ajuns Jorge, după ce a fost înlocuit la Masked Singer. Ce emisiune va prezenta

Monden
Unde a ajuns Jorge, după ce a fost înlocuit la Masked Singer. Ce emisiune va prezenta
Unde a ajuns Jorge, după ce a fost înlocuit la Masked Singer. Ce emisiune va prezenta

Jorge a fost înlocuit de la Masked Singer de pe Pro Tv. Schimbările au avut loc după ce o cunoscută prezentatoare din trust a anunțat că va părăsi postul tv.

Unde a ajuns Jorge, după ce a fost înlocuit la Masked Singer

Jorge a fost înlocuit la Masked Singer de către Pavel Bartoș. Cântărețul a declarat că schimbările sunt mereu benefice.

„Schimbările sunt mereu benefice. Masked Singer este și va fi proiectul meu de suflet în cariera mea de prezentator. Îi urez noului prezentator să se distreze și să ducă emisiunea la un nou nivel de succes. Ne vedem curând”, a declarat Jorge.

Ca atare, artistul a intrat pentru o săptămână în echipa Gașca Vorbește Lumea, unde o înlocuiește pe Sore, care va fi absentă o perioadă.

Jorge va fi co-prezentator alături de VeVe și Coțofană, prezentatorii matinalului Pro Fm, dar și de Theo Rose și Viviana Sposub.

”Mă simt ca acasă la „Vorbeşte lumea”. E ca la o petrecere unde cunoşti pe toată lumea. Îi ştiu pe toţi din gaşca veselă, pe fiecare în parte, dar şi pe toţi din spatele camerelor. Va fi o experienţă cel puţin interesantă mai ales pentru că ştiu cât de spontani sunt”, a spus Jorge.

Echipa Vorbește Lumea s-a mărit și are cinci co-prezentatori. Cove și-a format o echipă imensă, după ce Lora a decis să se ocupe de proiectele personale și să renunțe la emisiunea în care venise să o înlocuiască pe Adela Popescu, însărcinată cu cel de-al treilea băiețel.

Vorbește Lumea a revenit la prezentatoarea „originală”: Sore

Astfel, Sore a venit în locul Lorei, însă nu este singura care s-a alăturat echipei Vorbește Lumea. Alături de ea a venit și Veve și Sebastian Coțofană, matinalii ProFm, dar și Theo Rose și Viviana Sposub.

La finalul emisiei de vineri, Sore a postat pe contul ei de Instagram o fotografie împreună cu Theo Rose și Veve, scriind: „Frumoasele mele, ne revedem curând! Pentru săptămâna viitoare, predau ștafeta unui invitat special și rămân cu ochii pe voi. Să (nu) fiți cuminți”, a scris artista, referindu-se la Jorge, cel care îi va ține locul timp de o săptămână.

Mai mult, vineri, în ediția de pe 18 iunie a Vorbește Lumea, Cove a fost și el absent din platou. El a decis să ia o pauză de la muncă și să îi lase pe cei patru să își facă de cap.

Sore a revenit la Vorbește Lumea, iar Cove a vorbit despre schimbarea pe bandă rulantă a colegelor sale.

„Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener. Am stat, m-am gândit și am găsit cea mai tare gașcă. Prima membră a găştii este Sore, a anunțat Cove.