01 mai 2021 | 17:33

Clipe de groază la Mireasa de la Antena 1. A făcut crize de epilepsie

Monden
Clipe de groază la Mireasa de la Antena 1. A făcut crize de epilepsie
Clipe de groaza la Mireasa de la Antena 1

Momente îngrozitoare la Mireasa de la Antena 1. Una dintre concurente a făcut crize de epilepsie în toiul nopții. Toată lumea s-a speriat și nu au știut cum să o ajute. Colegele ei de cameră au sărit, deîndată, în ajutorul ei. Despre cine este vorba, de fapt. 

Clipe de groază la Mireasa de la Antena 1

Momente de coșmar pentru una dintre concurentele de la Mireasa. Una dintre fete s-a trezit în mijlocul nopții și a avut parte de o criză de epilepsie. Colegele sale de cameră s-au speriat îngrozitor și au încercat să o ajute pe femeia care leșinase, între timp.

Este vorba despre Izabela, iubita lui Blaze. Intrigile și stresul din competiție și-au spus cuvântul și au lăsat urme adânci asupra frumoasei Isa, care nu a mai putut rezista presiunii. Brunetei i s-a făcut rău în miez de noapte și s-a prăbușit la pământ, spre teroarea colegelor sale din Casă.

Se pare că, în ultimele zile, Izabela a fost protagonista a mai multor certuri cu diverse persoane de la Mireasa, lucru care a avut un impact puternic asupra sănătății sale mentale. S-a trezit confuză din somn și apoi s-a prăbușit pe podea, în convulsii.

Reacția telespectatorilor de la Mireasa a fost una emoționantă

Fanii Izabelei s-au activat, imediat. Aceștia i-au transmis toate cele bune, gânduri pozitive și mesaje de însănătoșire grabnică iubitei lui Blaze. Câțiva dintre cei mai vigilenți urmăritori fideli ai emisiunii Mireasa au spus că au recunoscut anumite simptome ale unei crize de epilepsie în reacțiile necontrolate ale bietei Izabela.

„Off doamne, a făcut o criză epileptica ori avea dinainte si nu si a administrat medicamentatia, ori sa declanșat în casă de la stres, dumnezeu sai dea sănătate!

Cred că Costinela era la ea, daca bine mi-am dat seama.

Felicitări a a reușit să își mențină calmul,cel puțin asta se vede. Eu nu as fi reușit….cred că intrăm în panică, deși nu sunt străină de așa ceva pentru că am mai văzut. Sper sa fie ok Izabela. Nu vreau să mă gândesc ce e in sufletul mamei ei ??”, S-a pus la somn foarte târziu, la 2 jumate nu era în pat. Mie îmi seamana a criza epileptica.

Sper ca e bine… ?

Angelica Doina nu-i atac de panica. Atacul de panica se manifesta cu totul altfel. Din pacate, Izabela a avut o criza clasica de epilepsie.

Și-a pierdut conștiența, a dat ochii peste cap (îți garantez 100%) a căzut,a înțepenit,a început să facă spasme,s-a învinețit,a făcut spume la gura(rareori opțional),corpul a devenit greu,fatza cianotica la fel și buzele,s-a auzit sunetul care pare că rămâne fără aer și capul atinge frenetic pământul…și multe altele..”, au fost câteva dintre mesajele trimise de către fanii emisiunii, care o încurajau pe Izabela

Parteneri
Ce se întâmplă când auzi cucuveaua cântând
Redactia.ro
Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”
Click.ro
„E toată mașina ruptă pe dedesubt. Uitați-vă ce crater e acolo”. Mărturiile șoferilor care au căzut în groapa uriașă de pe șosea
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Cum se curăță cel mai bine ferestrele. Nu mai rămâne nicio urmă
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
Comisia Europeană a dat ORDIN! România este obligată. Are termen două luni
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
ARMATA ROMÂNĂ, misiune DIFICILĂ în LIBAN! Anunțul MApN
Mediaflux
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Radu Vâlcan, imagini de pe patul de spital. Ce mesaj a transmis prezentatorul Insula Iubirii
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro