30 apr. 2021 | 09:29

Andreea Tonciu și-a șocat fanii. Cu ce a putut apărea în public, de fapt: ”Scăpăm de operații”

Monden
Andreea Tonciu și-a șocat fanii. Cu ce a putut apărea în public, de fapt: ”Scăpăm de operații”
Andreea Tonciu și-a șocat fanii: Cu ce a apărut în public pe față

Nemulțumită de forma nasului, Andreea Tonciu a trecut printr-o operație estetică în 2013, pe care și-a făcut-o în Turcia. De atunci, a început mai cu sârg îmbunătățirile. Sâni, botox, acid hialuronic. În general, sacrificii pentru frumusețe. Recent a mai bifat încă unul, la nivelul feței, dar care nu a dus-o la bisturiu.

Andreea Tonciu, sacrificii de dragul frumusețe. Noua apariție i-a șocat pe fani

Bruneta vrea să-și subțiere bărbia. Chiar dacă nu a spus până acum ”nu” operațiilor estetice, Andreea face un alt sacrificiu pentru a ajunge la rezultatul dorit, afișându-se la volan în timp ce purta o bandă specială, neagră, care îi înconjura capul.

„Dragelor, și am mai făcut un tratament, pentru că vreau să-mi subțiez bărbia. Dacă purtăm asta, o să scăpăm de operații”, a transmis vedeta pe contul ei de Instagram.

Invitată la ”Star Matinal”, de la Antena Stars, în urmă cu puțin timp, Andreea Tonciu declara că este în stare să se opereze „din cap până-n picioare”. Vedeta intenționează să-și facă mai multe intervenții estetice pentru a arăta în viitor ca acum. Soțul ei, Daniel Niculescu, o susține în privința deciziei. Tot atunci, aceasta a mărturisit că și-a cheltuit mare parte din bani pe aroganțe.

„Nu m-am ales cu nimic. Toți banii i-am cheltuit. Pe aroganțe, fițe, haine, restaurante. Nu aș vrea să schimb nimic deocamdată din căsnicia mea. O să mă duc să mă operez din cap până în picioare pentru că vreau să arăt la 55 de ani cum arăt acum. Daniel este de acord, el este cel care mă împinge să fac operații estetice”, spunea bruneta.

A dat 2.500 de euro pentru operația la nas

Andreea și-a luat zborul în Turcia într-o lună din 2013, fiind chitită de a-și micșora nasul. Ea s-a operat la o clinică celebră din Istanbul, acolo unde și Mihai Trăistariu și-a pus păr. Bruneta s-a lăsat pe mâinile medicului Hakan Gence, același care a operat-o și pe Vica Blochina la sâni. Costurile pentru operația sa la vremea aceea s-au ridicat la 2.500 de euro. Acum, depășesc cu mult 3.000 de euro.

„Îmi este frică, dar rezultatul o să fie pe placul meu. Sunt fericită că m-am hotărât, în ciuda faptului că am fost jignită pe seama nasului meu. Fac această schimbare în primul rând pentru mine, şi în al doilea rând pentru familia mea”, spunea Tonciu atunci.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Și cei mai buni șoferi dau un răspuns greșit la acest test auto. Tu știi care este ordinea mașinilor în intersecție?
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Sunt cele mai căutate orașe din România. Scumpe, dar turiștii nu se uită la bani
EVZ.ro
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews
Se interzic sobele pe lemne și aragazele?! Anunț șoc în UE: E de neconceput să continue
Capital.ro
Monica Bîrlădeanu, nuntă de lux la Palat. Vedete de calibru, meniu de 5 stele, decor feeric. Doamne, cum a arătat tortul miresei
Avantaje
PUTIN, ANUNȚ privind NEGOCIERI DE PACE cu Kievul. DECIZIA ZILEI
Mediaflux
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta celor doi. Cum au arătat tortul și mărturiile
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro